Jump to content
Shipfriends

Panagia Skiadeni

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Panagia Skiadeni

  1. Καλημέρα παιδιά. Ωραίο πλοιαράκι το ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΞΠΡΕΣ, και πολυ χρησιμο αυτη την περίοδο. Ξέρει κανείς αν τα άλλα πλοία "ΝΗΡΕΑΣ", "ΑΝΩ ΧΩΡΑ ΙΙ" και "ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ" ειναι επισης συμφερόντων Κουλούρη? Διαβασα στο ιντερνετ οτι ανηκουν σε μια κοινοπραξία Καλο μήνα να χουμε και καλό καλοκαίρι.
  2. Panagia Ekatontapiliani σε ευχαριστώ! Απ οτι βλέπω το πήρε πρόσφατα το πλοίο! Παίζει να αλλάξει κάτι στην αγορά του Ιονίου? (Προς το καλό ελπίζω). Φαίνεται δυνατός παίκτης ο Κουλούρη (εκτός και αν δε υπολογίζω κάτι).
  3. Καλησπέρα παιδιά και Καλή Χρονιά και από μένα! Ξέρουμε τελικά σε τι φάση είναι το πλοίο? Τελικά ξεκίνησε ή ακόμη το επισκευάζουν? υγ: Ίσως ακουστώ χαζός αλλά ξέρουμε που ανήκει το πλοίο (ποιανού συμφερόντων)? ή πόσα πλοία έχουν σύνολο? Ισχύει ότι το πλοιο θα προστεθεί στα 6 πλοια της Κοινοπραξίας Πλοίων Κέρκυρας? Αυτή είναι ίδια με την Ιονιαν Ferries?
  4. Παιδιά ακούγεται ότι το πλοίο ίσως πουληθεί προς Ρωσία μεριά μέσα στο 2014. Έχεις κανείς καμία σχετική πληροφορία? Offtopic: Το πλοίο λέγεται ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Έχει καμία σχέση αυτό με έναν Νικόλαο Σισσάνη που συμμετέχει στην εταιρεία? Ή είναι μόνο ο Κουλούρης?
  5. Ρε παιδιά, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι από που και από ποιούς αγοραζουν πετρελαια αυτοι οι άνθρωποι εκει πανω? Δλδ ποιες εταιρείες πετρελαιοειδών έχουν τέτοιο δίκτυο?
  6. Ξέρουμε τι κάνει τώρα το πλοίο ή που βρίσκεται? Επισης, δεν κατάλαβα ποιο δρομολόγιο εκτελεί? Κέρκυρα-Παξοί?
  7. Καλημέρα παιδιά, απ'οτι καταλαβαίνω και από το thread του Osado Maru (Maria), το πλοίο πουλήθηκε σε Ινδονήσιους με τις υπογραφές να έχουν πέσει και το θέμα να θεωρείται κλεισμένο. Στο σάητ της εταιρείας βέβαια λέει τον Οκτώβριο ότι ένα πλοίο (φωτογραφίζοντας το Osado) θα μπει στο στόλο της εταιρείας. Φαντάζομαι μετα την πώληση αυτού, θα έχουν βγεί στην πιάτσα για κανένα άλλο πλοιαράκι??
  8. Παιδιά έχουμε κανένα νέο τελικά με το Osado? Τελικά θα μπει στην γραμμή? Θα αντικαταστήσει το Superferry II??
  9. Σε ευχαριστώ φίλε thanosp, τα υπόλοιπα πλοία τους ΘΑΣΟΣ IV, ΘΑΣΟΣ V, ΘΑΣΟΣ VIΙ, και ΘΑΣΟΣ VIΙΙ ξέρουμε τι απέγιναν?? λογικά θα πουλήθηκαν.
  10. Παιδιά ξέρετε τελικά σε ποιον ανηκει η ΑΝΕΘ και πόσα πλοία έχει?
  11. Παιδιά, οι παντόφλες που ανήκουν στην Thassos Ferries επί της ουσίας είναι η ΝΕΚ (Ναυτιλιακή Εταιρεία Καβάλας) από πίσω? 'Η τα πούλησε ο ένας στον άλλο? Γνωρίζει κανείς?
  12. Ξέρει κανείς από που τα αγόρασε η THASSOS FERRIES αυτές τις παντόφλες?
  13. Καλησπέρα παιδιά! Ξέρουμε που βρίσκεται το πλοίο αυτό αυτή την στιγμή? Απ' ότι καταλαβαινω, το ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑΣΟΥ, μαζί με το ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΘΑΣΟΥ και το ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ πρέπει να ανήκουν σε μια THASOS FERRIES. Τι ξέρουμε για αυτούς?
  14. Παιδιά, ξέρετε εάν ο προεδρος της MCCL, Γιώργος Καββαδά, έχει άλλες ναυτιλιακές ή άλλα πλοία? Πέρα από αυτή την εταιρεία.
  15. Καλησπέρα σας παιδιά, Μιας και δεν ανοιχθεί ακόμη συζήτηση για την οικογένεια Γιαβρίδη, κάνω εγώ την αρχή. Ο καθένας μπορεί να προσθέσει ότι γνωρίζει. Απ'όσο ξέρω είναι δυο τα αδέρφια, ο Αντώνης και ο Τεό, ο καθένας με την εταιρεία του: Anthony Giavridis Maritime Inc και G Bulk αντίστοιχα. Προσθέστε ότι θέλετε παρακάτω όπως στόλο, στελέχη, ενδιαφέροντα νεα κτλ.
  16. Από εταιρεία πετρελαιοειδών??? Ποιά?? Για πόσο καιρό? Αξίζει?
  17. Έχουμε κανένα νέο για το πλοίο παιδιά? Τελικά το έφαγε η σκουριά ή θα το πουλήσουν πουθενά? (έστω και για σκραπ!) Απ'ότι καταλαβαίνω ακόμη στην Hellenic Seaways δεν ανήκει?
  18. Καλησπέρα και απο εμένα (νεος εδω). Παιδιά ξέρετε εαν η CRETA CARGO εχει και αλλα πλοία πέρα απο το ΤΑΛΩΣ? Πολυ καλή κίνηση πάντω αυτη!!! Το χρειαζόμαστε αυτο το πλοίο στην περιοχή. Ξέρεις κανεις τηλέφωνο της εταιρείας?? Καταλαβαίνω οτι ανήκει στον σύντεκνο κο Κουκιανάκη . Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα
×
×
  • Create New...