Jump to content
Shipfriends

citizen

eMembers
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by citizen

  1. Η οικογένεια του θα τους ευγνωμονει για το πόσο γρήγορα έδρασαν!😊
  2. Καλημέρα και καλή Κυριακή! Οι εξαιρετικοί cpt Στυλιανός και cpt Ευαγγελινός σε ποια πλοία θα είναι;
  3. Στα aero 1 & 2 ποιοι είναι αυτή την περίοδο;
  4. Εάν αυτά είναι αληθή, και δεν κρύβεται κάτι άλλο, πρόκειται για τραγωδία . Μείνανε οι περιουσίες και χάθηκαν οι άνθρωποι .
  5. Και πρόπερσι , δηλαδή το καλοκαίρι του 2022, το Flying cat 5 δεν είχε πάει Σποράδες;
  6. Ο cpt Ιωάννης Γιαμαλάκης στο Aero 3 High speed
  7. Το flying cat 6 ποιοι θα το ξεκινήσουν;
  8. Η αλλαγή θα πρέπει να είναι πολύ απότομη...Τώρα η θάλασσα , λίγο μετά την Υδρα , είναι λάδι!
  9. Και στον Σαρωνικό : https://www.hellenicseaways.gr/el-gr/enimeroseis/2024/5124-apagoreftiko-apoplou-tropopoiiseis-dromologion Την Κυριακή τα ταχύπλοα δεν θα κάνουν καθόλου δρομολόγιαα και το Σάββατο δεν θα γίνουν τα απογευματινά.
  10. Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά!!! Υγεία, ευτυχία και χαρά σε εσάς και στις οικογένειες σας . Να περάσετε πολύ όμορφα!
  11. Και ο καπεταν Σωτήρης Λεμονίδης σε ποιο πόστο είναι; Εάν βέβαια είναι ανακοινώσιμη πληροφορία αυτή 😊
  12. Καλησπέρα σας ! Ήθελα να ρωτήσω με βάση την εμπειρία σας το εξής: Τι πιθανότητες έχουμε, αρχές Μαρτίου, συγκεκριμένα 11 Μαρτίου να έχει απαγορευτικό στον Σαρωνικό; Σας ρωτάω γιατί θέλουμε να προγραμματίσουμε σχολική εκδρομή από τις Σπέτσες στον Πειραιά και πίσω πάλι Σπέτσες σε μια ημέρα. Την Δευτέρα 11 Μαρτιου .Έχουμε να πάμε στη Βουλή. Είναι εφικτό αυτό να γίνει δια θαλάσσης; Σας ευχαριστώ πάρα πολυ!
  13. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κ. Ευαγγελινό και το εξαιρετικό πλήρωμα του Aero 3 High speed για την ασφαλή μεταφορά μας, αλλά και για το ενδιαφέρον που έδειξαν οι κυρίες του πληρωματος σε κάθε έναν/ μια από εμάς κατα τη διάρκεια του ταξιδιού μας από τις Σπέτσες στον Πειραιά σήμερα . (Ειχε πολλή θαλασσα . Εμένα μου φάνηκε 10 μποφορ ) τα καλά λόγια σχετικά με την ευγένεια και τον επαγγελματισμο καλό είναι να λέγονται! Καλημέρα σας !
  14. Εχθές Παρασκευή 10/11/23 παρά την ξαφνική κακοκαιρία, το flying cat 6 μας πήγε λίγο πιο αργά μεν αλλά πολύ ήρεμα. Δεν καταλάβαμε τίποτα απο τον κακό καιρό τον χαζευαμε από το παράθυρο και όλοι στο πλήρωμα ήταν πολύ υποστηρικτικοι .
  15. Είναι πολύ ωραία τα aero χλιδατα και πολυτελεστατα ! Άνετα και ξεκούραστα με πολύ εύκολη πρόσβαση ακόμα και σε ηλικιωμένους, ακόμα και με βαριές βαλίτσες. 😊🌊⛵ Μέχρι πόσα μποφορ ταξιδεύουν ?
  16. Και για την πηγαία ευγένεια τους και την φιλοξενία τους πολλά μπράβο και πολλά ευχαριστώ ! Δεν είναι αυτονόητα ούτε δεδομένα. Στο πλοίο αισθάνεσαι σαν σπίτι σου. Σε ένα αεροπλάνο κάνεις τη δουλειά σου , ταξιδεύεις με ασφάλεια κτλ αλλά σπίτι σου δεν τα αισθάνεσαι!
  17. Καλημέρα σας ! Στο "Νησος Ρόδος" ποιος είναι πλοιαρχος ;
  18. Αληθώς Ανέστη!!! Χρόνια πολλά!!!
×
×
  • Create New...