Jump to content
Shipfriends

Μάκης Στεφανάτος

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Μάκης Στεφανάτος

  1. To Θεολόγος έχει πλάτος 21m και το Άνεμος 24m,αυτό σημαίνει ότι παίρνει μια σειρά επιπλέον ΙΧ συν ότι έχει και τα πατάρια,γι'αυτό τα +40ΙΧ.
  2. Ποιος είπε ότι το WCJ δεν έχει βγάλει ποτέ προβλήματα;Πέρυσι θυμάμαι που έπαθε black out πριν την Σύρο για περίπου 20 λεπτά σε δρομολόγιο κιόλας γεμάτο κόσμο και με πολύ άσχημο καιρό εκείνη την ημέρα! Μην λέμε πράγματα που δεν ξέρουμε και λέμε ότι θέλουμε.Όλα τα ταχύπλα έχουν πάθει ζημιές και όλα επισκευάστηκαν και ταξιδεύουν με ασφάλεια! Κανένα δεν είναι τέλειο και μην θεοποιούμε συγκεκριμένα ένα ταχύπλοο στην Ελλάδα γιατί αυτό βλέπω με το συγκεκριμένο.
  3. Γιατί το Σούπερφερυ ΙΙ είναι αδερφό με το Color Viking,που το ένα ονομάστηκε Superstar και το άλλο Superstar II; Δεν έχει καμία σχέση αν είναι αδερφα η όχι,απλά έχουν χαθεί πλέον οι ιδεές για ονόματα και βάζουν συνέχεια ξενόφωνα και αδιάφορα ονόματα στα πλοία πλέον...
  4. Το Φοίβος έχει μέγιστη 18,το ότι δεν το πάνε πάνω απο 17 δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να τα περάσει κιόλας.Κάποτε πριν μπει στην κοινοπραξία ήταν συνεχώς 16+ με 17+,αφού πέρασε στην κοινοπραξία μαζί με τα υπόλοιπα οι ταχύτητες παγιόθηκαν στα 16.
  5. Να ήταν μόνο η Levante με τα γελεία ονόματα που δίνουν στα πλοία τους....
  6. Είχε πολύ ισχυρούς δυτικούς ανέμους εκείνη την ώρα γι'αυτό και χτύπησε πάνω στο Rigel II,παρασύρθηκε και έγινε ότι έγινε.
  7. Στο πλοίο έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά εργασίες,πριν 2 ημέρες έφερε συνεργείο μπουκάλες οξυγόνου για λαμαρινοδουλειές προφανώς...
  8. Προσωπική μου γνώμη,ας αφήσουν το όνομα όπως έχει,ούτε Runner,ούτε Aegean ούτε τίποτα.Είναι πολύ όμορφο το όνομα που έχει. Rosella,θυμίζει όνομα από κάποιο λουλούδι.
  9. Εγώ να δείς πόσο αντίθετος είμαι με αυτή την ιδέα των πλυντηρίδων.....
  10. Δεν λείπουν από την θέση τους,αν προσέξεις καλά τα δεξιά νύχια τα κρατάει ένα παλάγκο μαζί με τον κάβο σε ίσια γραμμή ώστε να μπαίνει και να βγαίνει το πλήρωμα.Όσο για τα αριστερά είναι σηκωμένα επίσης κρατημένα με ένα παλάγκο και ο καταπέλτης δεν πατάει στον ντόκο.
  11. Έχω εργαστεί στην ΜΙΝΟΑΝ για 4 μήνες συγκεκριμένα στο Cruise Europa και αυτό που έχω να πω είναι ότι,ΝΑΙ είναι ανασφάλιστα.Μερικοί εδώ μέσα αν δεν ξέρουν τι συμβαίνει πραγματικά στην συγκεκριμένη εταιρεία να μην γράφουν ότι θέλουν.Το καλό βέβαια είναι ότι έχει καλά λεφτά,που σημαίνει ότι σου πληρώνει την υπηρεσία ώστε αν θέλεις να την εξαγορασεις στο μελλον πας και πληρώνεις.Μόνο που ειναι απλησίαστο το ποσό για να την εξαγοράσεις σε κάποιες ειδικότητες...
×
×
  • Create New...