Jump to content
Shipfriends

korinthos7

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

  1. Το λιμανι ανηκει στους Μιλους Σογιας ή στον Μουρικη με τα ξυλα ?? Πραγματικα πολυ ενδιαφερον τοπικ
  2. Ετσι ειδα διαβασει πριν καιρο οτι θα αγοραζαν το πλοιο και θα εμενε η γραμμη κενη. Ισως να κανω λαθος που δεν νομιζω να κανω λαθος. Αληθεια με 100+ φευγει ?? Μπραβο
  3. Περασα χθες απο το λιμανι, μετα απο πολυ καιρο, καμια ωρα πριν φυγει για Ιταλια το καραβι και ειχε αρκετη κινηση. Ηταν καμια δεκαρια συνοδευομενα που περιμεναν να μπουν στο καραβι. Τετοια να βλεπουμε να χαιρομαστε πως θα μεινει το καραβι. Ξερει κανεις ποσα κομματια πηρε χθες το καραβι ?
  4. Το πλοιο μολις εφυγε απο Marghera. Ξερει κανεις με ποσα κομματια ερχεται ???
  5. Λογικο να μην υπηρχαν πολλοι οδηγοι. Απο την επομενη εβδομαδα που θα μπει η γραμμη σε ''σειρα'' παλι πιστευω πως θα υπαρξουν περισσοτεροι.
  6. Κατα τις 12 που περασα ειχε αρκετα ασυνοδευτα το λιμανι (καπου στα 20 ισως και περισσοτερα) και το απογευμα πριν καμια ωρα ειδα 2 νταλικες να μπαινουν μεσα. Οποιος μαθει με ποσα φορτια θα φυγει το πλοιο θα τον παρακαλουσα να το γραψει.
  7. Τι εχει γινει ρε παιδια κι εχει μεινει τοσες μερες στο λιμανι ??
  8. Μπικα πριν απο λιγο στο marinetraffic και το ειδα να ειναι ακυροβολημενο εξω απο το λιμανι στη Marghera απο το πρωι. Ξερει κανεις τι παιζει ?
  9. Ξερει κανεις γιατι εφυγε σημερα το Νησος Ροδος αντι για αυριο Τεταρτη ???
  10. Ξερει κανενας με ποσα κομματια εφυγε σημερα το πλοιο (εκ των οποιων ποσα ηταν με συνοδεια) ??
  11. Μιας και εισαι μεσα στα πραγματα. Το πλοιο εχει ''κλεψει'' οδηγους οι οποιοι συνοδευαν το φορτιο και πηγαιναν απο Πατρα ?? Ή και παλι ''κυριαρχουν'' τα ασυνοδευτα ???
  12. Για πιο λογο υπαρχουν μονο πλοια της hsw σε αυτη την γραμμη και δεν μπαινουν και της superfast παραδειγματος χαρη ?? Εχει το μονοπωλειο η hsw ή δεν συμφερει τις εταιρειες να βαλουν πλοιο ?? Τωρα ομως με το Νησος Ροδος, δεν ειναι μια καλης ταξεως ευκαιρεια να μπει και καποια αλλο πλοιο ??
×
×
  • Create New...