Jump to content
Shipfriends

Paros

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Paros

  • Birthday July 10

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

806 profile views
  1. Πίστεψε με, δε ξέρω και γω πόσες φορές έχει γίνει αυτό που λες! Να κάθομαι με τη κοπέλα μου σε τραπεζάκι και να κάθονται μαζί μου και άλλοι άγνωστοι....!!! Στο ταξίδι, δε με πειράζει γιατί ξέρω οτι αν δε κάτσουν εκεί μαζί μου, θα ταλαιπωρηθούν η θα ξαπλώσουν σε καμιά μοκέτα...!!!! Ίσως το να είχε περισσότερα τραπεζάκια θα ήταν το ιδανικό, αλλά από τη στιγμή που εχει αυτά που εχει, γιατι να κάνουμε τη ζωη καποιων άλλων δυσκολότερη για ενα ταξίδι μερικων ωρών, και να μη βολευτούμε όλοι...???
  2. Με το BLUE STAR 1 είχα ταξιδέψει πριν μερικά χρόνια! Ξεκινήσαμε από Πάτρα για Μπάρι, Νοέμβριος του 2006, με καταιγίδα και πολύ δυνατούς ανέμους! Μέχρι την Ηγουμενίτσα, το ταξίδι ήταν σχετικά καλό! Φυσικά κούναγε, αλλά μετά έγιναν χειρότερα τα πράγματα...!!! Αφού φυγαμε από Ηγουμενίτσα και μετά απο καμιά ώρα, ο καιρός αγριευε και το βαπόρι έκανε τραμπάλα στα κύματα....!!! Μέσα να πέφτουν τα πιάτα από τις λατζες της τραπεζαρίας και να σπάνε, ο κόσμος να μη προλαβαίνει να πάει τουαλέτα, το πλήρωμα που κοιμόταν (ήταν περίπου 12-1 το βράδυ) να έρχεται στη reception και να μοιράζει σακούλες κτλ...!!!! Αυτό κράτησε μέχρι και που φτάσαμε στο λιμάνι του Μπάρι στις 7 το πρωί...!!! Είχα ακουσει έναν του πληρώματος να λέει ότι είχε βοριά και 8 γεμάτο...!!!! Πάντως ειναι πολύ συμπαθητικό καράβι και είχα φάει και μακράν τη καλύτερη μακαρονάδα σε αυτο!!!!!
  3. Η αλήθεια είναι ότι, όταν έχει πολύ κόσμο το καράβι, γίνεται ένας πανικός στους εσωτερικούς χώρους και κυρίως στις εσωτερικές σκάλες....!!! Όμως και ο κόσμος που πάει και πιάνει τραπεζάκια για 4 άτομα και κάθονται 1 ή 2, φέρει μεγάλη ευθύνη...!!! Όσα ταξίδια και να έχω κάνει, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, η κατάσταση αυτή επικρατεί πάντα...!!! Τσακωμοί, φασαρίες κτλ!!! Κατά τα άλλα, τα αδερφάκια δε τα αλλάζω με τίποτα...!!!
  4. Paros

    Port of Paros island

    Άφιξη στο λιμάνι της Παροικιάς, Απρίλιος 2012
  5. Καλοκαίρι του 2001, φευγαμε για Ίο και ειχε καθυστέρηση στον Πειραιά, 1,5 ώρα...!!! Φτάσαμε στο λιμάνι της Ίου μετά από 8,5 με 9 ώρες αν θυμάμαι καλά!!!
  6. Καλησπερα παιδιά και χρόνια πολλά!!! Έκανα και γω το πρώτο μου ταξίδι με το Δήλος τη Μ.Παρασκευή και εντυπωσιάστηκα απο το χρόνο που έκανε!!! Σε 03:55 ήμασταν στο λιμάνι της Πάρου!!! Πολύ (και πολλοί) όμορφοι χώροι, με μεγάλα σαλόνια, ωραία διακόσμηση!!! Το μόνο που θέλει μια μικρή αλλαγή, είναι η σήμανση στις τουαλέτες (ανδρικές-γυναικείες), όπου κανείς δε πήγαινε στη σωστή τουαλέτα...!!! Υπάρχει στις πόρτες μια γυναικεια και μια ανδρική φιγούρα, η οποία φαίνεται αφού τη παρατηρήσεις καλά...!!! και οι περισσότεροι, όπως και εγώ δε το παρατηρήσαμε...!!!! Γενικά έμεινα εντυπωσιασμένος από το νέο βαπόρι!!! (Στην αρχή του ταξιδιού από τον Πειραιά, και ενώ είχε ένα ελαφρύ αεράκι, έχω την εντύπωση ότι είχε ένα περίεργο κούνημα το βαπόρι, κάτι που δε το έχω παρατηρήσει στα μικρά αδελφάκια του...!! Ίσως να ήταν και η ιδέα μου...!!!)
×
×
  • Create New...