Jump to content
Shipfriends

kretanraki

eMembers
  • Posts

    165
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kretanraki

  1. Ενα ΠΓΥ του γερμανικού ΠΝ με πλευρικο αριθμό Α 1412 κοσμεί αυτές τις μέρες το πολιτικό λιμάνι της Σούδας
  2. Καθε προταση δεκτη τοποθετηση sleeping bag σε επικείμενο ταξιδακι αναψυχης με τον Ελυρο για την Σουδα
  3. Πικρή αλήθεια έχουν μπει, μέσω πανελλήνων στις σχολές οι άριστοι των αριστων τα χρόνια της κρίσης ως σκοπό την επαγγελματική αποκατάσταση κ μπράβο στο σύστημα. Αλλά δεν δώσαν εξετάσεις αν '' γουστάρουν'' αυτό το επάγγελμα . Τα χρόνια πέρασαν κ έλαβαν θέσεις διοικησης μετά γνωστά αποτέλεσματα. Τρία σοβαρά ατυχήματα σε τρία χρόνια. Και ούτε μια παραίτηση για λόγους ευθιξίας. Όταν έμπαιναν αγράμματοι ναυτοπαιδες δεν δεν ήξεραν να γράφουν το όνομα τους αλλά αγαπούσαν ''το επάγγελμα τους'' και ανασταιναν σαπακια. Οι παραπάνω σκέψεις μου γύριζουν στο μυαλό μου από την πρώτη αβαρια κ τις εκφράζω φοβούμενος μην χαρακτήριστω ακραίος.
  4. Βλαβη στον πλοιο κ απαγόρευση απόπλου το καθήλωσαν στον Πειραιά με 82 επιβάτες κρίμα....
  5. Έχει κάποια δυσκολία παραπάνω αν είναι αριστεροστροφη η δεξιόστροφη η μανούβρα στα λεμοναδικα;; η απλά είναι δύσκολο το σβουρισμα λόγω χώρου;;
  6. Η τουρκική έφυγε με ρ/κ ζημιά στα αξονικα ή στο πηδάλιο. Η Λήμνος απέκτησε μερικά ρελια περισσότερα.
  7. Θερμομετριση γίνεται τόσο στην ΑΝΕΚ όσο κ στην Μινοαν. Η ερώτηση ειναι στην περίπτωσή που έχεις δεκατα σε αποβιβαζουν;; Προς έκπληξη όμως στο ταξίδι φοράνε μασκα μόνο το προσωπικό όλοι οι άλλοι σκουλαρίκι χωρίς το προσωπικό να κάνει τον μπαμπούλα.... Προσωπικη ευθύνη λοιπόν
  8. Εντος λίγων ωρών θα ανακυρηχθει εθνικός ευεργετης. Με την αναπαραγωγή, από τα μέσα των δωρεάν δρομολογίων στο Καστελόριζο.
  9. Να ρωτήσω σχετικά με πρόσφατο ταξίδι;; αντε κ γίνεται θερμομετριση. Αν είχες πυρετό δεν σε βάζουν στο πλοίο;;. Οι μασκες μέσα στο πλοίο τηρούνται μόνο από το πλήρωμα χωρίς να γίνεται παρατηρήση στους ταξιδιώτες. Τουλάχιστον σε μπλε αστέρι μου των Χανίων.
  10. Όχι δεν είναι τα zubr αυτά είναι στην Αμφιάλη.. Καταμαράν είναι στην προβλήτα των φρεγατών
  11. Sorry δεν το διευκρίνισα της Σαλαμίνας.. Μην είναι εκείνο που ήταν στην ιχθυόσκαλα το χτύπημενο;
  12. Το πολέμικο καταμαράν που είναι στον Ναυσταθμο είναι δωρεά κ αυτό;
  13. Ξέρει κάποιος τιμές εισητηριων;; Θέλω να ρισκάρω να εμπιστεύτω την επιστροφή με Ημερήσιο από το Ρέθυμνο για Πειραιά. Το side κολλάει δεν σου γράφει τα ονόματα των επιβατών και μετά δεν σου δινει Τιμή. Κρίμα πολύ κρίμα
  14. K όμως νομίζω ότι είναι λάθος η θέση του επιβάτικου λιμένα για νοτιάδες. τα παλιά επιβατικά του Ρέθυμνου εδεναν εκεί που τώρα είναι ο εμπορικός λιμένας. Οταν το πλοιο είναι ιδιαίτερος ο αέρας γίνεται σύμβουλος κ είμαι σίγουρος ότι οι καπετάνιοι ξέρουν να τον εκμετάλλευονται.
  15. Στον Άρη γινόταν κυρίως μάθημα ναυτιλίας και διάφορα γυμνασια σοβαρό οπλισμο δεν είχε. Όταν έπερναν οι σχολές πολλούς μαθητές είτε ΣΜΥΝ είτε Ναυτικους Δοκιμους ειχε λόγο ύπαρξης. μετά το 2000 οι μαθητές χωρούσαν είτε στα αρματογωγα είτε στα ΠΓΥ όπου αποκτούνσαν πιο αντιπροσωπευτικη εμπειρία Πολεμικου Πλοιου, μαζί με μια σοβαρή μηχανή βλαβη εγκατέλειψε την ενεργό υπηρεσία. Ήταν στο μάραθι της Κρήτης όπου εκπαιδεύονταν νατοϊκες δυνάμεις σε ασκήσεις ρεσαλτου ανακαταληψης πλοιων που είχαν καταλαβει πειρατές. Νομιζω ακομα εκεί είναι.
  16. Έχει βγάλει ανακοίνωση και η Σ. Ν. Ε. για αύξηση τιμολόγιων
  17. Ξέρει κάποιος γιατί κάποιες ακτοπλοϊκες εταιρίες έχουν σημαία Κύπρου;. Φαντάζομαι είναι φορολογικοί οι λόγοι κ αν είναι αυτός ο κύριος λόγος πως δεν το θεσπίζουν κ άλλες;;
  18. Είναι πάλι σε αδιαθεσία το υπέρβαπορο;;;; τι κάνει έξω από το υπουργείο πάλι ή το ais του πλοίου μας γλέντιζει;;
  19. 1.Olympus... Νεκρανασταση 2. Κοραής.. Εργάτης ακουραστος 3. Πρεβελης.. Σκούπα... όταν κ αν😂😂
  20. Κάποιο θέματακι με το προπελακι ειχε κατι τράβηξε κ τα έκανε όλα μαρμελάδα άκουσα.
  21. Έκανα λοιπόν την κρουαζιέρα κ γω Πειραιά - Χανιά με minoan.. Δεν θα το πρότεινα ούτε σε shipfriends... Λόγω της πολιτικής εκπτώσεων για Χανιά το πλοίο ήταν γεμάτο μελαχρινόυς νομάδες. Στις τουριστικές θέσεις δεν μπορούσες να κάτσεις από τα αρώματα τους.. Το βάρβαρο της υπόθεσης ήταν οι ανακοινώσεις 6.00 στο Ηράκλειο (απόλυτα λογικές εγώ δεν ήμουν προετοιμασμενος).. Τρία αρνητικα μόνο έχω να σχολιάσω όσο αφορά τους καμαρωτους στο σαλόνι τουρίστικης. Βέβαια κ αυτοί την δουλειά τους κάνουν ξέρω ότι δεν είναι επιλογή τους.. Πρώτον όταν ένα παιδάκι εμφάνισε ένα σουβλάκι του είπε ότι δεν μπορει να το φάει εκεί.. δεύτερον τους ξύπνησαν στο σαλόνι από τις 5.00 και τους είπαν ότι δεν επιτρέπεται να κοιμούνται εκεί😂😂, βέβαια στις τουριστικές ηταν αδύνατον λόγω ρομα. Κ τρίτων 3,50 ο πατροπαραδωτος φρεντο εσπρέσο;;;; αιτία πολέμου ... Κατά τα άλλα βαποραροι..
×
×
  • Create New...