Jump to content
Shipfriends

marion

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

514 profile views
  1. Συμφωνω georios express για τους επιβατες ειναι αυτο που λεμε "εμπρος πισω" και ολοταχως μαλιστα!!!ομως μη ξεχναμε κ την ταλαιπωρια που τραβανε τα πληρωματα,ειδικα της ανεκ τα τελευταια χρονια...μεχρι κ μετακομιση στα γραφεια αποτι ειδα εκαναν!!!!!!!τα προβληματα τα ανεφερες εσυ ο ιδιος.μην να ξανα-αναφερω αλλα αποσα ακουω κ μαθαινω δυστυχως δεν εχουν λυθει στο 100%!!!(δεν περνω αρνητικα το σχολιο σου!!!!!)
  2. Ε,ρε ταλαιπωριες για τα πληρωματα.ο μπεν εχει πληρωμα μεσα? Ε,ρε τι εχουν να τραβηξει το ξενοδοχειακο που λογικα θα πρεπει την τριτη το πρωι να καθαρισει τον ελυρο κ να φυγει να καθαρισει και τον μπεν.η κουβερτα το ιδιο και γενικα σχεδον ολες οι επιστασιες...ασε που ο ελυρος θα πρεπει να τους απολυσει ολους κ να ξαναναυτολογησει αυτους που θα πανε λιβυη.αληθεια αν λεω,αν δεν τον στελνα πισω τον μπεν και στην καταλληλη ωρα τι θα γινοταν?ποιο καραβι θα βαζε η ανεκ αφου το κρητη 2 δεν τελικα??
  3. Και η αποψη της ΑΝΕΚ για το θεμα http://peiratikoreportaz.blogspot.gr/2013/02/anek-lines.html
  4. Η νομοθεσία για τους απλήρωτους εν ενεργεία εργαζόμενους ναυτικούς αλλά κυρίως για τους απλήρωτους-ανεξόφλητους απολυμένους ναυτικούς τι αναφέρει?ξέρει κανείς? Καλά όταν είσαι ναυτολογημένος ακόμα, πας στο λιμεναρχείο κλείνεις βεβαία την πόρτα στην εταιρία για επαναπρόσληψη σου και παίρνεις τα λεφτά σου και πας για αλλά ..αν όμως έχεις απολυθεί με αμοιβαία συναίνεση (γιατί δεν ήθελες να κλείσεις την πόρτα) και βλέπεις ότι δεν είναι να σε ξ ανακαλέσουν αλλά κάνεις να λαμβάνεις κάτι οφειλές...τι κάνεις τότε? ποια είναι η νομοθεσία?
×
×
  • Create New...