Jump to content
Shipfriends

hsw giorgos

eMembers
  • Posts

    243
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hsw giorgos

  1. ο Cptn Άγγελος Παλαιολόγος στο 1
  2. Δεν είναι μόνο θέμα πετρελαίων, είναι και θέμα πληρώματος, διαφορετικά εντελώς τα 2 πλοία.
  3. Δεν συμφέρει για κανένα λόγο να πάει το 4 εκεί, δεν συμφέρει ούτε για πλάκα να το σκεφτούν, μεγάλες διαφορές στα 2 πλοία σε θέμα εξόδων
  4. Με όλο το σεβασμό φίλε μου είσαι λάθος, το καράβι είναι σε μια γραμμή που σαρώνει, η εταιρεία ποντάρει τρομερά πολύ σε αυτό το σκάφος, δεν υπάρχει καμία πρόθεση να πουληθεί και μην σου φανεί περίεργο αν δεις σύντομα να ακούγεται κάτι για αγορά ακόμα ενός ταχύπλοου!
  5. Όλα τέλεια και η περιγραφή όλα τα λεφτά! (γέλασα πολύ και ευχαριστώ), μια διόρθωση μόνο για του επιβάτες, δν ήταν 400 αλλα σχεδόν 800!!! Άντε καλέ, τι είναι ο καβοδέτης?? Πρώτα από όλα πρέπει να κάνεις τάμα, να ρίξεις τα χαρτιά και να διαβάσεις τον καφέ, μην σου πω να φάς και το γιαούρτι με το μαιντανό που έτρωγε η μανταμ Ζαίρα (Ελένη Βλαχάκη) για να πετύχεις την ώρα άφιξης στο περιπού!
  6. Μόνο τα κλαρίνα λείπουν και η δικιμή στα μικρόφωνα ΕΝΑ ΕΕΕΝΝΝΑΑΑ ΕΕΕΕΕΝΝΝΝΝΝΑΑΑ ΤΕΣΤ ΤΕΣΤΤΤ ΧΑΧΑΧΑ
  7. Η οποία σκούπα ήταν 800επιβάτες, σχεδον 100ιχ, 30 μοτο και περιπου 30 φορτηγά. Παραμονή στο λιμάνι 1 ώρα και 7 λεπτά
  8. Και πρώτα ο Θεός 01/06/23 ξεκινάει καθημερίνα δρομολόγια από Ραφήνα για Τήνο - Μύκονο και Νάξο εκτός από Παρασκευές και Κυριακές που θα έχει διπλά δρομολόγια μέχρι Μύκονο και πίσω (χωρίς Νάξο)
  9. Με πολύ μεγάλη μου χάρα να κάνω περιγραφή αλλα τον δικό σου τρόπο γραφής δεν μπορούμε να τον πιάσουμε φίλε!!!!
  10. Αν δεν έχεις δουλειά κάτσε να χαζέψεις την φόρτωση, θα έχει νταβαντούρι!
  11. Αν δν αλλάξει κάτι θα το ξαναέχουμε αυτό το δρομολόγιο, θα δηλωθεί λίγο αργότερα (ίσως προς το τέλος Απριλίου) σαν έκτακτα δρομολόγια για εξυπηρέτηση κίνησης.
  12. Μην μας πεις ότι είδες το δημοψήφισμα του κ. Στεφάνου στο Facebook! χαχαχα
  13. Το αγαπημένο μας λοιπόν είχε όντως γεμάτο το κάτω γκαράζ! μια διόρθωση αν μου επιτρέπεις φίλε, 110 επιβάτες περίπου μπήκαν χθες από Μύκονο!
  14. Καλά τώρα, το Clopy Paste τοου Cyclades24 το ξέρουμε χρόνια, δεν περιμέναμε από εκεί να ακούσουμε αυτά που ξέραμε!!! καλημέρα!!!
  15. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το Ρόδος απο Πειραιά για Μύκονο - Χίο - Μυτιλήνη σε ένα δρομολόγιο χωρίς επιστροφή όπως πέρσυ, επίσης θα είναι κ το Πάτμος κάθε Σάββατο από Πειραιά προς Μύκονο - Μεστά - Σίγρι με επιστροφή Κυριακή πρωί.
  16. Η αλήθεια είναι οτι δεν την λες και Μανάρα αλλά οκ! όπως το πάρει κανείς! χαχα
  17. Ικαρία και Σάμο έχει ξαναπάει το 2020, την άγονη του Μύκονος όμως δν την έχει ξανακάνει.
  18. Επειδή είναι ίδιο με τους Αιόλους νομίζω ότι θα έχει αρκετά μεγάλη κατανάλωση. Ψάχνω να βρω τα στοιχεία των μηχανών του. Gotland is powered by four Rushton 20RK270 four-stroke diesel engines with a rating of 7,080kW at 1,030rpm. Each powers a Kamewa 125 SII waterjet, giving the vessel a service speed of 35 knots. Gotland is designed to remain operational in wave heights of up to 4m. (πηγή https://www.ship-technology.com/projects/gotland-vehicle-passenger-ferry/)
  19. Υπάρχει μια σκέψη για το Διαγόρα αλλά ακόμα δεν είναι επίσημο!
×
×
  • Create New...