Jump to content
Shipfriends

tsakonis

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Είναι σίγουρα το PENA , τουλάχιστο έτσι το έγραφε πάνω στο πλοίο . Το έχω δει δεκάδες φορές κι όμως δεν έχω ούτε μια φώτο του ....
  2. Καλησπέρα στην παρέα , για την ΑΝΕΘ πρωτοταξίδεψε το 1996 . Πιο μπροστά δούλευε σε άλλη γραμμή αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες .... sorry !!!
  3. [ ΘΑΣΟΣ Ι (πρώην ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΙΙΙ), ΘΑΣΟΣ V (πρώην ΑΥΡΑ) , ΘΑΣΟΣ VI (ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ) , ΘΑΣΟΣ VII = 4 πλοία
  4. Κατασκευή Νέου Διαδικτυακού Τόπου Η εταιρεία μας στα πλαίσια της σωστότερης ενημέρωσης και καλύτερης παροχής υπηρεσιών προς εσάς προέβει στην αναβάθμιση της ιστοσελίδας της από 01-02-2011 , η οποία όμως είναι υπό ενημέρωση και έχει κάποιες μικρές ελλείψεις , γεγονός για το οποίο ζητούμε την κατανόησή σας . Συγνώμη για την παρέμβαση , υπάρχει όμως σχετική ανακοίνωση στο site για τις ελλείψεις . Ενδεχομένως , κατά τα γραφόμενα , στο κοντινό μέλλον να ενημερωθεί η σελίδα καλύτερα . Ισως και ένας αναλυτικός χάρτης με παραπομπή στο google maps της περιοχής για καθοδήγηση ίσως και ένα πιο πλούσιο ερωτηματολόγιο με περισσότερες κατηγορίες και φυσικά μια αναφορά στην ιστορία της εταιρείας η οποία είναι μεγάλη απ΄όσο ξέρω .
×
×
  • Create New...