Jump to content
Shipfriends

Panos80

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Panos80

  1. Καλησπέρα σε όλους! Σε τι φάση βρίσκονται οι εργασίες στο πλοίο; Αν και πλέον δε βιάζονται, φαντάζομαι όμως οτι συνεχίζονται κανονικά.
  2. Καλησπέρα σε όλους. Ξέρουμε σε τι στάδιο βρίσκονται οι εργασίες στο πλοίο; Ειχα ακούσει ότι ήθελαν να προλάβουν το τριήμερο του Αγίου πνεύματος.
  3. Καλησπερα. Ξερουμε ποιος ειναι πλοιαρχος στο απολλων ελλας;
  4. Θα κατεβει τελικα σουβαλα το πλοιο; κατι ακουγοταν για 12 απριλιου.
  5. Ετσι οπως το αναφερεις φιλε μου ειναι σαν να λες οτι οσοι εχουν εξοχικη κατοικια στη Σουβαλα ή στην Αγ.Μαρινα ειναι ζαμπλουτοι και δεν εχουν προβλημα με τα 28+28 ευρω του αυτοκινητου. Κανεις μεγα λαθος αν λες αυτο. Υπαρχουν πολλοι που εχουν εξοχικο με 1 δωματιο και φυσικα αυτο δε σημαινει οτι τους περισσευουν τα χρηματα ωστε να τα δινουν στους κλεφτες της hsw ή του Λεφακη. Γνωμη μου ειναι οτι θα μπορουσε να ερχεται Σουβαλα ο Ποσειδωνας εστω 2 φορες την εβδομαδα.
  6. O cpt Μανωλης Λουσας ξερουμε που βρισκεται?
  7. ξερουμε ποιος ειναι πλοιαρχος στο Απολλων Ελλας?
  8. Εμενα προσωπικα ο ηχος του δε με χαλαει καθολου. Αντιθετως με φτιαχνει κιολας. Μεχρι πριν την ετησια του (και για 2 χρονια περιπου) απο θεμα ταχυτητας χτυπουσε 14,5 με 15 μιλια μαξιμουμ. Τωρα παει λιγο παραπανω. Στο εσωτερικο δε νομιζω να δειχνει τοσο τα χρονια του και το περασμενο Σαβ/κο που ταξιδεψα μαζι του ηταν πεντακαθαρο. Επισης στο τερμα πανω καταστρωμα παλια ηταν ελευθερη η εισοδος μεχρι πανω απο τη γεφυρα!!! Τωρα ειναι κλειστα με καγκελα δυστυχως.
  9. Και γενικα, ο τωρινος πλοιαρχος τον σβουριζει για πλακα τον απολλωνα. Στην Αιγινα χαρακτηριστικα, μανουβραρει 1-2 μετρα απο τον μωλο, και με το που γυρισει ριχνει καταπελτη! Ειχα να το δω αυτο απο εποχη αρτεμις οταν ηταν ο καπεταν μπητρος. Επισης μετα την ετησια του, το πλοιο εχει κερδισει και λιγο δρομο.
  10. Ο Φοιβος επεσε απο τη δεξαμενη και κατευθυνεται στο λιμανι του πειραια αυτη τη στιγμη
×
×
  • Create New...