Jump to content
Shipfriends

Mad Pax

eMembers
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

About Mad Pax

  • Birthday 10/30/1971

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Αθήνα

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Τα σχόλια στο ΠΘ είναι όλα τα λεφτά, μιλάμε για πανίβλακες που νομίζουν ότι το Εμπορικό Ναυτικό είναι Ενοπλες Δυνάμεις. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, κρίμα το παιδί σαν τα κρύα τα νερά, συμφοιτήτρια στο ίδιο έτος με τον ανηψιό μου, κουράγιο στους τραγικούς γονείς.
  2. Εδώ άλλοι κόβουν γράμματα από αντωνυμίες, άρθρα, μετοχές, προθέσεις και επιρρήματα γιατί βαριούνται να γράψουν και έχουν μάθει στην ευκολία του πετσοκόμματος, ένα λατινικό γράμμα δεν είναι καν επιλήψιμο, η ουσία είναι ίδια...
  3. Tην κατηγορία την απαγγέλλει ο εισαγγελέας σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας. Προς το παρών δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι και ποιές κατηγορίες θα απαγγελθούν, πρώτον γιατί δεν έχουμε γνώση της δικογραφίας και δεύτερον γιατί δεν είμαστε εισαγγελείς.
  4. Μακάρι του χρόνου να μπεί και σε πρωινά δρομολόγια να το χαρούμε κι εμείς που πηγαίνουμε 3-4 φορές το χρόνο στην Τήνο για προσκύνημα γιατί τώρα δεν βολεύουν τα απογευματινά από Ραφήνα.
  5. Στις 21/7/2023 που ταξιδέψαμε εν μέσω καύσωνα και πάρα πολύ κόσμου απλά δεν μπορούσες να καθήσεις μέσα στα σαλόνια και στις αεροπορικές λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και της έντονης μυρωδιάς από τον ιδρώτα του κόσμου, τη βγάλαμε στο κατάστρωμα αν και είχαμε αεροπορική θέση, σε ερώτηση δε σε μέλος του πληρώματος γιατί δεν λειτουργεί καλά ο κλιματισμός μου απάντησε αγενέστατα ότι "μηχανήματα είναι κουράζονται". Η αντίθεση με το Ρόδος στην επιστροφή στις 26/7 όπου ο κλιματισμός ήταν στο φουλ, πάγωνες και αναγκαστικά ήσουν με ζακέτα και μέσα στον υπνόσακο. Και μετά λένε γιατί απαξιώνουμε τα πλοία και πάμε με αεροπλάνα στον προορισμό μας, κάτσε μέσα στη μπόχα και στην ιδρωτίλα ή στη παγωνιά 12-13 ώρες και θα σου πω που πάνε οι καραβολατρίες, οι ρομάτζες στα καταστρώματα και άλλες τέτοιες μπούρδες..
  6. Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα, ο ΑΓΕΕΘΑ λύσσαξε για πλοία από ΗΠΑ, καλά για το Δρυμούση και τον Κατάρα δεν το συζητάμε. Kαι δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε στην επίσκεψη του ΑΓΕΕΘΑ στο Ναύσταθμο και στο Αρχηγείο Στόλου, ελπίζω μόνο κάποια στιγμή να λογοδοτήσουν για αυτά τα τεράστια λάθη. Το ΠΝ άργησε μεγαλοπρεπώς και ευκαιρίες χάθηκαν, τώρα αλουμινότρατες υποεξοπλισμένες.
  7. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά, μόλις έκλεισα μετάβαση στη Λέσβο τον Οκτώβριο που πάω κάθε χρόνο στον Ταξιάρχη. Σούπερ οικονομική δύο άτομα και ένα μηχανάκι με επιστροφή με το Νησος Ρόδος, 230 ευρώ Skyexpress δύο άτομα με αυθημερόν επιστροφή, 234 ευρώ +11 ευρώ το πάρκινγκ στο αεροδρόμιο ...χωρίς πολύωρη ταλαιπωρία, έξοδα στο πλοίο κλπ. Δεν με ενδιαφέρει το κόστος του πετρελαίου και τα μισθολογικά κόστη των εταιρειών, και δεν νομίζω οι μισθοί στις αεροπορικές να είναι μικρότεροι από τα πλοία, ο μισθός μου είναι καθηλωμένος στα 1080 ευρώ πολλά χρόνια και σύμφωνα με αυτόν υπολογίζω, οπότε να τα χαίρονται τα πλοία τους.
  8. Εγώ τον λυπήθηκα πάντως το φουκαρά...δεν είμαστε καλά ρε 😁
  9. Tο έχει η μοίρα αυτού του παιδιού να βρίσκεται συνεχώς σε λάθος τόπο λάθος ώρα. Και τότε με τους αστυνομικούς στην Τρούμπα πάλι τα ίδια. Αφού δεν ξέρει τίποτα ο Γιάννης γιατί τόσο κυνηγητό μέχρι να σταματήσει στον έλεγχο; Γιατί οι γείτονες πήραν τις πινακίδες του και όχι του άλλου; Εφόσον ήταν κοντά στο σημείο γιατί δεν βοήθησε τον τραυματία; γιατί δεν κάλεσε σε βοήθεια; Για δες ρε συ...ΠΑΝΤΑ όλοι αυτοί είναι "σε λάθος τόπο και χρόνο". Το πιστόλι ποτέ δεν ήταν δικό τους, το πράμα ποτέ δεν ήταν δικό τους, κλπ κλπ. Πρώτα ο Νότης, τώρα αυτός, τελικά είναι πολύ άτυχοι αυτή η μερίδα συνανθρώπων μας. Τι να πεις...
  10. Χαίρομαι πάντως που υπάρχουν, προσωπικά δεν έχω δει κανένα, και καλύπτω μεγάλες περιοχές και αποστάσεις όλο το 24ωρο, σε κυλιόμενο ωράριο, στην Πειραιώς ας πούμε, που μπορεί να περάσω και δυο φορές μέσα στο 8ωρο της βάρδιας σε όλο το μήκος της δεν έχω πετύχει κάποιο, το μεσημέρι πάλι που κινήθηκα πέριξ του λιμανιού κεντρικά, και σε απόσταση από Ακτή Μιαούλη μέχρι και το Περιστέρι από κεντρικότατες οδούς, πάλι δεν είδα τίποτα. Ισως είναι οι ώρες, ίσως κατά τύχη, δεν ξέρω.
  11. Αμα έχετε δει πουθενά ελέγχους κυκλοφορίας εκτός από τους στημένους για τα κανάλια σε Σύνταγμα και Ομόνοια, να μου το πείτε και εμένα. Κυκλοφορώ σε όλη την Αττική λόγω δουλειάς όλο το 24ώρο και δεν έχω δει πουθενά έλεγχο. Ίσως να είναι τυχαίο, δεν ξέρω, αλλά δεν θα έπρεπε να βλέπω ελέγχους σε αρκετά σημεία γιατί μιλάμε για μεγάλες περιοχές;
  12. Ενα ωραίο βίντεο του πλοίου, από ένα κανάλι που παρακολουθώ στο ΥΤ.
×
×
  • Create New...