Jump to content
Shipfriends

Mad Pax

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

About Mad Pax

 • Birthday 10/30/1971

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Αθήνα

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Όταν πήγα για πρώτη φορά στην Αγγλία με τη μηχανή μου το 1993, με το που βγήκα από το πλοίο στο Ντόβερ σε 1 λεπτό είχα συνηθίσει την οδήγηση μέχρι να βγώ από το λιμάνι, το ίδιο και όταν κάθησα για δουλειά στο Λονδίνο για τρία χρόνια, μόλις αγόρασα αυτοκίνητο σε 1 λεπτό πάλι είχα προσαρμοστεί...δεν πιστεύω πως είμαι πιο ικανός από τους υπόλοιπους μη δεξιοτίμονους Ευρωπαίους ή τους συμπατριώτες μας, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω τέτοιες μπούρδες.
 2. Τη μια οι επιβάτες που έχουν ψυχολογικά με το αεροπλάνο, την άλλη τα αυτοκίνητα που είναι δεξιοτίμονα... Κλαίω 😂
 3. Συμφωνώ, άλλωστε αν μου ξαναπαρουσιαστεί η ευκαιρία θα το κάνω, απλά τότε έδεσε πολύ ωραία. Πέρσι το καλοκαίρι ας πούμε, είχαμε κανονίσει η παρέα να πάμε στη Νάξο, επειδή εμένα η άδειά μου ξεκινούσε μια μέρα πριν των υπολοίπων, κανόνισαν όλοι να φύγουν από Πειραιά με το BS Patmos, εγώ έχοντας την αβάντα της μιας μέρας, έφυγα με το Αρτεμις από το Λαύριο όμορφα και χαλαρά, με όλο το βαποράκι δικό μου, έφτασα στη Νάξο νωρίς το απόγευμα, είδα και 3-4 νησιά στο μεσοδιάστημα, άραξα στα δωμάτια και τους έστελνα φωτογραφίες, ενώ με σιχτίριζαν που δεν έβρισκαν ούτε καρέκλα να κάτσουν 🤣
 4. Το έχω κάνει το φθινόπωρο του '16, με το Νήσος Ρόδος, από Πειραιά για Καβάλα. Ήθελα να πάω στην Ξάνθη όπου υπηρετούσε ο γιος μου την θητεία του για να τον δω, είχα άδεια και μέρες μπροστά μου αλλά δεν ήθελα να κάνω ένα σκασμό χιλιόμετρα ούτε και με βόλευε το αεροπλάνο, σκέφτηκα την λύση του πλοίου ασχέτως τις ώρες που θα έκανε, και μετά με την μοτοσυκλέτα μου μέχρι την Ξάνθη με έβγαλε ωραιότατα και ξεκούραστα. Στην επιστροφή γύρισα στο Λαύριο με τον Πήγασο, πάλι ξεκούραστα. έχω ακόμα τα αποκόμματα των εισιτηρίων. Σήμερα με το θαυμάσιο οδικό δίκτυο που υπάρχει πλέον, δεν ξέρω αν θα το ξανα έκανα, αλλά αν έχει κάποιος χρόνο να σκοτώσει είναι καλή εμπειρία.
 5. Ενα πολύ ωραίο καινούριο ντοκυμαντέρ από την κατασκευή του εντυπωσιακού πλοίου.
 6. Ενα πολύ ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ που προβλήθηκε πριν λίγες μέρες σχετικά με την επιμήκυνση του πλοίου πριν 2 χρόνια
 7. Εδώ οι περισσότεροι δεν μπορούν να περπατήσουν στο ίσωμα στο δρόμο, σε πλοίο θα περπατήσουν; Ακου μπέρδεψε τα πόδια της και έπεσε...δεν είμαστε καλά ρε !
 8. Δεν ξέρω φυσικά, δεν είμαι άνθρωπος της ναυτιλίας ούτε και έχω καμμιά πρεμούρα τι θα κάνει ο Ηλιόπουλος ή αν θα έχει πλοίο η Σαμοθράκη. Ο κοσμάκης που ταλαιπωρείται χωρίς να φταίει με στεναχωρεί αφάνταστα γιατί έχω έρθει στην θέση τους αρκετές φορές, γι' αυτό και η ιλαροτραγωδία.
 9. Δεμένο και σβηστό το είδα πριν λίγο στο Πέραμα, λίγο πιο πίσω από εκεί που δένουν τα καραβάκια για Σαλαμίνα, μπροστά από το "Φιλιατρά" και το "SCII"
 10. Είπαμε φίλε Νίκο...έχουν να κάνουν με Ορκ, καλό κουράγιο τους εύχομαι.
 11. Δεν μεταφέρονται οι οδηγοί μόνο τα αυτοκίνητα, μόλις τώρα είχε ρεπορταζ σε ΣΚΑΙ και OPEN, πολλοί δεν τα έβαλαν μέσα γιατί θα τα άφηναν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης χύμα, και με τα δίκιο τους κιόλας, δεν αφήνεις μόνο του το αυτοκίνητο χύμα σε ένα λιμάνι... Εν τω μεταξύ την ίδια ώρα, διάφοροι ούγκανοι προσπάθησαν να εισβάλλουν μέσα στο φέρρυ, αλλά τους απώθησαν πλήρωμα και λιμενικοί.
 12. Να ρωτήσω κάτι επειδή δεν ξέρω. Δεν μπορεί ο δήμος ή κάποιος άλλος φορέας να ναυλώσει δύο αμφίπλωρα, για όλο το χρόνο και να λυθεί κάπως το πρόβλημα; Δεν είναι δα και τόσο μεγάλη η απόσταση, και σε άλλες αντίστοιχες αποστάσεις υπάρχουν τέτοια πορθμεία, εκτός και αν τίθεται θέμα ναυσιπλοϊας ή νόμων που δεν γνωρίζω όπως προείπα. Πιστεύω δυο αμφίπλωρα θα ήταν και φθηνά σε πετρέλαια και συντήρηση, και θα εξυπηρετούσαν καλά το νησί.
×
×
 • Create New...