Jump to content
Shipfriends

Paparazzi

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Paparazzi

  1. WOW...απλα περιμενωωωω :D:D..σιγουρα μ εφτιαξες το βραδυ!
  2. Παιδια καλησπερα....υπαρχει μηπως καμια παντοφλιτσα για το virtual sailor? :D ...Επειδη δεν βρισκω πουθενα τιποτα!Επισης ο θρυλικος Ποσειδωνας της παροναξιας θα ηταν ενα καταπληκτικο καραβι για το παιχνιδι.
  3. 2 φωτογραφιες του Καπετανιου μας....η πρωτη στην Αιδηψο πολλα χρονια πισω και η αλλη στο Ριο πριν κανα 2 βδομαδες...αφιερωμενες σε ολους σας...
  4. Το ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΙΙ οταν εκανε ΑΙδηψο-Αρκιτσα πλησιαζοντας τον ντοκο της Αρκιτσας..
  5. Παμε να δουμε τον Πηγασο οταν δουλευε Αιδηψο-Αρκιτσα ...πολυ ιδιαιτερο φερρυ και μεγαλο για τα δεδομενα του τοτε...χαρακτηριστικο του ο εκκωφαντικος θορυβος των μηχανων του.Για ολους τους κολλημενους και αμετανοητους παντοφλαδες!
  6. To MAHRA I που σωστα αναφερει ο φιλος ΣΕΙΡΙΟΣ ειναι το πρωην ΣΑΛΑΜΙΣ (μετεπειτα ΜΑΡΙΑ ΓΚ) της Αιδηψου.Η μοναδικη φωτογραφια του που ειχα εντοπισει στο net ειναι η παρακατω απο καποιο site μιας εταιριας που ασχολειται με πετρελαια και προφανως το εχει στην κατοχη της. Δυστηχως δεν θυμαμαι την πηγη.
  7. Πολυ σωστος εισαι φιλε μου!Παρακολουθω καιρο το forum αν και σημερα εγινε μελος!Καλως σας βρηκα λοιπον!Τον Νικο Π τον γνωρισα το '89 στιν Αιδηψο.Το μονο της παλιας σχολης που δεν ηξερα που ειχε καταληξει.Μηπως να δουμε και καμια φωτογραφια του? Αφιερωμενη σε σενα και σε ολους τους φιλους παντοφλαδες...(παλιο σκαναρισμα...η ποιοτητα ειναι χαλια αλλα υπαρχουν απειρες παντοφλοφωτογραφιες πολυ καλυτερες)
×
×
  • Create New...