Jump to content
Shipfriends

sidihas

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sidihas

  1. Το βλέπω κατα Ηρακλειο μεριαα για μονοημερες κ αυτο!!!!!!Λεφτα ο Παναγιωτόπουλος εχει για ταχυπλοααααααα..λεφτα για να δει τι θα κανει με ενα ιστορικο σκαρι σαν τον ''Πρίγκηπα'' δεν έχει??Μονο τον αφήνει κ σαπίζειιι............Κριμας το βαπόρι!
  2. Ετοιμάζεται....6 Απριλιου ξεκιναει δρομολόγια στην ιδια γραμμη που ειναι απο το 2003....9 χρόνιαα στο Ηρακλειο!!!Εχει γινει πλεον ενα με την πόλη μας!
  3. και να φανταστεις οτι η εταιρεια κρατουσε μυστικο το νεο όνομα του βαποριου...αλλα λόγω ανεμων κ ενος πολυ περιεργου καραβολάτρη, που ειχε αγωνια το πως θα ονομαστει...σταθηκε τυχερος....κ ο ανεμος παρεσυρε το καλυμμα κ εμφανησε το ονομα του βαποριου....σε δελτιο τυπου της εταιρειας εγινε η ανακοινωση του ονοματος κ μαλιστα πολυ πιο νωρις απο οτι υπολόγιζε λόγω αυτου του συμβαντος!!χεχεχε τους την εκανε γερη!!!!
  4. ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2012 Costa Cruises-Costa Atlantica Με βαση το λιμάνι Ηρακλείου ξεκινα 7ημερες κρουαζιέρες στην Μεσόγειο η εταιρεία...Το πλοίο είναι το Costa Atlantica!!Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω λινκ! http://www.marinews.gr/pub/Category.asp?lang=gr&page=1&catid=15&contentid=16622
  5. Πριν απο λίγα λεπτά αναχώρησε το πλοίο απο το Ηράκλειο με προορισμο τους Καλους Λιμένες για ανεφοδιασμό....
  6. Εχει βγάλει το άχτι του αυτες τις μέρες ο Cpt me τον έργαλοο.....Πετάει....ετσι να ξεμπουκώσει λιγάκι.....
  7. Το βαπόρι μόλις κατέφθασε στο λιμάνι Ηρακλείου μεταφέροντας γύρω στις 3000 Κινεζουν υπηκοους!!Το πλοιο θα αποβιβάσει τους επιβάτες κ θα αναχωρήσει ξανά για την Λιβυη!!!
  8. Και ενω αναχωρησε στην ωρα του η ΠΑΛΑΤΑΡΑ για Ηρακλειο...επεπστρεψε διοτι εκδοθηκε αμεσως μετα την αναχωρηση του απαγορευτικο...Αναχωρηση στις 00.00 λοιπομ μετα απο ενημερωση μου μεσα απο το πλοίο!!!
  9. To πλοίο εχθές κ ώρα 14.00 πέρασε πρώτο τα φαναρια του Ηρακλειου μεταφέροντας 2000 κινέζους υπηκοους..μαζι με καμια 15αρια Ελληνες κ λίγους Βρετανούς.....Αναχωρησε πρώτο κ ωρα 20.30 ξάνα για Βεγγάζη κ αναμένεται να ξανα έρθει αυριο στο λιμανι του Ηρακλειου!!!
  10. Το βαπορι παει σε ανθρωπιστικη βοηθεια κ μάλλον πρεπει να φτάσει σε συγκεκριμενη ώρα......Δεν εκτελει προγραμματισμένο δρομολογιο,έχοντας απο πισω τον ανταγωνιστη να τον κυνηγαααα.........Το πλοίο θα μεταφέρει πιθανότατα Βρετανούς Υπηκοους στο λιμάνι της Βαλλέτα στη Μάλτα!!! Καλη δυναμη σε όλους!!
  11. Λέτε φίλοι συνκαραβολάτρες να τον δούμε κ αυτον τον βαπορα στο λιμανι Ηρακλείου??Να με ενημερωσεται μονο αν ισχυει τελικα για να προγραμματισω την καθιερωμενη κοπανα απο το ξενοδοχειο,όπως εκανα κ στα FOSSEN, για να τον βγαλω φωτογραφια!!!Μεχρι στιγμης ειδα τις FOSSENαρες......Ε ρε γλέντια Λιμένας Πατρών γίναμε.......
  12. Tο ταχύπλοο σύμφωνα με το σαιτ της εταιρείας δρομολογείται στην γραμμη Ηρακλείου-Σαντορίνης!!!!Να δω πόσο ακόμα θα μεγαλώσει ο ανταγωνισμός σε αυτη την γραμμη!!! http://www.aegeanspeedlines.gr/Content/drom2.html
  13. Βραβευση της πολης του Ηρακλείου κ του ΟΛΗ ως καλύτερος προορισμός στον τομέα της Κρουαζιέρας σε όλη την Μεσόγειο.......Μπραβο μαααααααααςςςς!!!!!!!! http://giannisk88.wo...%84%CE%BF-2010/ http://www.2810.gr/crete/krhth/kalyteros-proorismos-to-hrakleio-gia-ta-kroyazieroploia
  14. Το μόνο σαλόνι που κλείνει είναι αυτο στο τελευταίο ντεκ μπροστά απο την τζιμινιέρα,που όντως κλείνει στις 01.00...Εξάλου δεν υπάρχει λόγος να παραμένει ανοιχτό....Κ μεχρι τις 01.00 που είναι άδειο παραμένει......Το πλώριο σαλόνι πάντως είναι στην διάθεση του επιβατικου κοινού καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού....Το μπάρ κλείνει...Το να κλείνουν κάποια μπαρ δεν είναι σπάνιο φαινόμενο κατα την διάρκεια της νύχυας...Εξάλλου συμβαίνει σε όλα τα βαπόρια!! Παραμένει ανοιχτο το κεντρικο μπαρ του πλοίου στ μεγάλο σαλόνι στο ενδιάμεσο του πλοίου..που εξυπηρετει άνετα τους λιγοστούς ξύπνιους επιβάτες!! Εμένα πάντως απο την στιγμη που υπάρχει μπαρ ανοιχτό κ με με εξυπηρετει..το προσπερνωωω!!!!
  15. SAPHIRE.....ένα κλασσικό σκαρί με μια πρωτοποριακή τζιμινιέρα επισκεπτόταν συνεχώς το Ηρακλείου.....Τη σεζόν του 2010 ερχόταν κάθε Πέμπτη μαζί με τα άλλα δυο ομόσταυλα της εταιρείας...
  16. H πρώτη προσέγγιση του πλοίου στην Ελλάδα στις 21-03-2010 κ σταθμός του πριν το ταξίδι για την Νάπολι το Λιμάνι του Ηρακλείου......Ωραία μέρα κ ωραία αφιξη..μιάς κ στην είσοδο του λιμένα συναντήθηκε με το πρώην ομόσταυλο M/S AQUAMARINE...Τρια καλά σφυρίγματα το καθένα,ξεσηκώνοντας το λιμάνι κ έτσι κατάλευκο κ πανέμορφο εισέρχεται στο Ηράκλειο!
  17. Το MSC SERENATA είναι το σημερινό ΜSC SPLENDIDA!Παρόλο αυτά για άλλή μία χρονιά η μεγάλη αυτή εταιρεία επιλέγει το λιμάνι του Ηρακλείου για να κάνει πρωτοχρονια....ένα απο τα πλοία της που κάνουν κρουαζιέρες στην Αν.Μεσόγειο!!! Το πλοίο είναι το MSC FANTASIA,το οποίο θα καταπλεύση στις 09.00 το πρωί τις 01-01-11 κ θα αναχωρήσει στις 18.00 το απόγευμα για το λιμάνι της Ρόδου........ Η προσεγγίσεις τις εταιρείας στο λιμάνι του Ηρακλείου καθόλη την διάρκεια του χειμώνα δίνουν ανάσα στην τοπική οικονομία μιάς κ κατεβαίνει αρκετός κόσμος απο το πλοίο... Αξίζει να επισημαθεί ότι σε κάθε προσέγγισή του αποβιβάζει γύρω στους 3.000 επιβάτες!!!!
×
×
  • Create New...