Jump to content
Shipfriends

Observation76

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Kαι'γω νόμιζα πως ηταν δυο. Κοιτα που μας βγήκαν 5 τα αδερφάκια. (με μικρές διαφορές στο πλάτος όμως...) Δεν αγοράζουμε ένα να κάνουμε την ιδια μετασκευή σε κρουαζιερόπλοιο, οπως έκαναν και με το Narcis/Aegean dolphin να κονομήσουμε?
  2. Καλησπέρα στην παρέα. Στραβωμάρα μου. Εψαχνα πληροφοριες για το βαπόρι και άνοιξα αλλο thread ενω υπηρχε ηδη αυτο εδω. Ηθελα να ρωτήσω αν ειναι το πρωην αγια Γαληνη αλλα ειδα πως τελικά προκειται για άλλο πλοιο. Μεχρι σημερα γνωριζα πως τo Αegean Dolphin και νυν Odyssey ειχε μονο ενα αδερφάκι, το (δυστυχως) βυθισμενο Αγια Γαλήνη. Παρατηρώντας ομως το πλοιο βρισκω δυο διαφορές. Μου φαίνεται πως είναι ενα deck Πιο ψηλό, εκτός και αν με μπερδεύει η φωτό, που δεν ειναι βυθισμένο όλο καθως μαλλον ειναι άδειο, και η δευτερη διαφορά ειναι πως το φάδρος του πλοιου ειναι 23 μετρα, ενω στο Aegean και στο Αγια Γαληνη ειναι στα 20 μετρα. Ξέρουμε αν ειναι κατασκευασμένο στην Ρουμανια απο το ιδιο ναυπηγείο το 1973? Νομιζω πως δεν πρόκειται ακριβώς για αδερφό πλοιο...
  3. Για μέτρα ξανά. 198 καμπίνες έχει όχι 98. Mήπως έκανες λάθος και μέτρησες τις καμπινες ενος yacht που κάνει κρουαζιέρες με το ίδιο όνομα ως Aegean Odyssey?
  4. Mηπως εννοείς απο 650 επι εποχή Aegean Dolphin σε 350? 150 ειναι πολύ λίγοι!
×
×
  • Create New...