Jump to content
Shipfriends

taxiarhis

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Uncategorized

  • Biography
    5 xronia se ploia etairias "cerres"
  • Location
    pamfila mutilinis
  • Occupation
    dimosios upallilos
  1. Στον καταπελτη του European που κουβεντιασα με γνωστες τον πραγματων θεωρουν αποτυχια το δρομολογιο του ΜΥΤΙΛΗΝΗ απο Θεσσαλονικη και του European το πρωινο και εγω συμφωνο μαζι σου για το πρωινο και μακαρι να πανε ολα καλα.
  2. Ίσως έτσι λοιπόν να εξηγείται καλύτερα και η επιλογή του ονόματος του . Εκανε κρουαζιερες απο τον ΟΡΜΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ στην Χαλκηδηκη ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.
  3. Συμφωνο σε οσα λετε απλως λεω οτι το European εφυγε σημερα αδειο και την Κυριακη που κατεβηκα απο Θεσσαλονικη με το ΜΥΤΙΛΗΝΗ πηρε επτα φορτηγα γυρω στα 35-40 Ι.Χ και οι επιβατες δεν ηταν πανω απο 150 ατομα και πολλα λεω.
  4. Σημερα που το επισκευτικα λογω διακοπων πραγματι εχουν ρηξη χρημα και απ οτι εμαθα τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ που θα δεση για ενα μηνα θα γινουν και καποιες αλλαγες π.χ προσθηκη καθισματων αεροπορικου τυπου καθως και πορτα επιβατων δεξια οπως και παταρι για ι.χ πλωρα.
  5. Να ηταν μονο αυτο, εδω εχουν δρομολογιο στο site της εταιριας απο θεσσαλονικη με το ΜΥΤΙΛΗΝΗ και κανενας δεν γνωριζει αν θα γινει.Μαλλον δεν τους νοιαζει και τοσο για τα εσοδα.
  6. Κατι το συγκεκριμενο δεν υπαρχει μονο φημες και η τελευταια λεει οτι ξεκιναει στις 10/7.
  7. Σε λιγες μερες θα ξεκινησει τα δρομολογια του για δωδεκανησα και συντομα ερχεται και δευτερο ρο/ρο το celtic star και θα παρει το ονομα ΙΠΠΟΤΗΣ για να διπλωσει τα δρομολογια του ΚΟΛΟΣΣΟΥ.
  8. Aπο 20-25/6 θα ξεκινησει τα δρομολογια του το EYROPEAN EXPRESS και θα πεφτει πανω στα δρομολογια του ΛΙΣΣΟΣ.θα κανη 11 ωρες απο ΠΕΙΡΑΙΑ για ΜΥΤΙΛΗΝΗ και θα αναχωρει στις 18.00 ενω απο ΜΥΤΙΛΗΝΗ στις 19.00.
  9. Το ανεφερα αυτο μετα απο συζητηση με ιδιωκτητες φορτηγων οταν επι ΒΕΝΤΟΥΡΗ το ΜΥΤΙΛΗΝΗ εργοταν εδω αδειο απο φορτηγα και ο ΑΡΓΑΓΓΕΛΟΣ φουλ .Το ΧΙΟΣ οπως και το ΜΥΚΟΝΟΣ και συμφωνω μαζι σου δουλεψαν πολυ καλα τα καλοκαιρια.Ειδικα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ για την ΧΙΟ γινοταν χαμος απο ΠΕΙΡΑΙΑ. Η ημερες αλλαξαν απο τοτε που πηρε το επιδοτουμενο δρομολογιο για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
  10. Tα συμβολαια η ΑΝΕΚ τα εχει με τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ αλλα ηταν και μονη της με τρια πλοια εναντι ενος τωρα εαν μπει και δευτερο πλοιο απο ΝΕΛ πολλα θα αλαξουν μην ξεχναμε οτι ετοιμαζει και ρο-ρο οσο για τα δρομολογια του Ν.ΧΙΟΣ απο 19/6 ειναι δοκιμασμενα και αντικατασταθηκαν γιατι δεν ειχαν το οικονομικο οφελος που περιμενε η εταιρια παντως η επιστροφη απο ΜΥΤΙΛΗΝΗ στις 22.00 θα δουλεψει πολυ μειονεκτημα τα καθημερινα απο ΠΕΙΡΑΙΑ πλην ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ.
  11. Και το Ν.ΜΥΚΟΝΟΣ μεχρι 10/5 παραμενη στα δρομολογια του για ΠΑΡΟ-ΝΑΞΟ-ΙΚΑΡΙΑ-ΣΑΜΟ.
  12. Μεχρι την Δευτερα 10/5 εχουν βγει τα δρομολογια του για ΣΥΡΟ-ΜΥΚΟΝΟ-ΧΙΟ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ.
  13. Με τα νεα δρομολογια του ΧΙΟΣ αυτο τι ρολο υπαρξης εχει στη γραμμη.Τη κρυβει η κινηση της ΑΝΕΚ.
  14. Η αναχωρηση των 12,30 εξυπηρετει καθαρα την ΧΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ τοσο την ΜΥΤΙΛΗΝΗ.Η αναχωρηση απο ΜΥΤΙΛΗΝΗ στης 22,00 εξυπηρετη και θα δουλεψει καθως θα τραβηξει πολυ κοσμο οπως παλια.Απομενει τωρα να δουμε τησ κινησης της ΝΕΛ.ΓΙΑΤΙ αραγε η ΑΝΕΚ το θυσιαζει το ΛΙΣΣΟΣ τι παιχνιδι παιζει.Λες ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ Η ΤΡΕΙΣ ΣΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΡΗΤΗ.
×
×
  • Create New...