Jump to content
Shipfriends

ΚΥΛΛΗΝΗ STAR

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About ΚΥΛΛΗΝΗ STAR

  • Birthday December 7

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ακριβως φιλε NEPTUNE τοσες προετημασιες και να ειναι μονο να το νοικιασουν,δεν το νομιζω αρα το βαπορι θα παραμεινει στα χερια της ΝΕΛ.
  2. Συμφωνω μαζι σου Νηρεα,ειναι πραγματα αυτα,το ΑΙΣ το εχουν κανει ''ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ''.Επιτρεπουν στον καθε ανωμαλο να ανεβαζει ο,τι θελει. :eek:
  3. Παιδια το ΑΙΣ του Kεντέρη ειναι αναμενο.Δεν θα πιστεψεται τη φοτο ανεβασαν.Αυτοι που την ανεβασαν πρεπει να ειναι η ψυχικα αρρωστοι !! Υπαρχουν και μικρα παιδια που βλεπουν το ΑΙΣ !!! Α-Σ-Χ-Ο-Σ :eek:
  4. Κατα τα λεγομενα της ''ΗΜΕΡΑΣ'' αυτο πρεπει να εγινε.Μακαρι να δουμε το πλοιο παλι στη γραμμη.
  5. Μεσα σε περιπου ενα μηνα απο την ημερα εναρξης των εργασιων,εκτιμα η διοικηση της ΑΝΕΖ οτι θα εχουν ολοκληρωθει οι παρεμβασεις στο πλοιο. ΠΗΓΗ:ΗΜΕΡΑ ΤΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΣ www.imerazante.gr
  6. Το πλοιο ξεκινησε απο την Χαλκιδα με προορισμο την Δραπετσωνα.
  7. Το εμπορικο πλοιο ''RADES'' στο λιμανι.Φοτο απο το AIS(marinetraffic).Λυπαμαι δεν ειχα αλλη φοτο :(
  8. Κλειστο θα ειναι απο αυριο το λιμανι της Κυλληνης,υστερα απο ομοφωνη αποφαση που ελαβε το Δημοτικο Συμβουλιο της περιοχης,το οποιο διαμαρτυρεται για τη νεα διοικητικη μεταρρυθμιση που ακουει στο ονομα ''Καλλικρατης''.
  9. Tι εννοεις με αυτο που λες φιλε proud ''πιστευω πως ολα αυτα(λεονταρισμοι,φημολογια για δανειο κλπ),εχουν σα μονο στοχο,να περασει η μετοχοποιηση των χρεων και να πειστουν οι μετοχοι να ξαναβαλουν το χερι στην τσεπη''.
  10. Δηλαδη θα κανει το δρομολογειο Μπριντετζι-Κερκυρα-Ηγουμενιτσα-Ζακυνθος.
  11. Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να το δουμε το καλοκαιρι στην γραμμη μεταξυ Κυλληνης-Ζακυνθου ;
  12. Περισσοτερες πληροφοριες για την καταληψη του λιμενα Κυλληνης στο site της ημερας. www.imerazante.gr/koinonia/kullini-2505/
  13. Αυτη την ωρα το 'ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ' μπηκε στο λιμανι του Πειραια.Ειναι αραγμενο στην ακτη Ηετιωνεια.
  14. Την αποφαση να προχωρησουν στην καταληψη του λιμανιου της Κυλληνης,ελαβε το Δημοτικο Συμβουλιο του Δημου Κυλληνης,το οποιο διαμαρτυρεται για της αλλαγες που φερνει στην Αυτοδιοικηση ο ''Καλλικρατης''. ΠΗΓΗ:ΗΜΕΡΑ ΤΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΣ www.imerazante.gr
×
×
  • Create New...