Jump to content
Shipfriends

zakynthos

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zakynthos

  1. Χρόνια πολλά στο σάιτ και τα μέλη, απίστευτο το ταξίδι όλα αυτά τα χρόνια... 14 χρόνια μέλος χωρίς μεγάλη συνεισφορά λόγω καθημερινότητας αλλά φανατικός ρομαντικός και αναγνώστης... αντε και στα 119 😜
  2. Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειες σας!!
  3. Blue Star Myconos , οι αγάπες δεν ξεχνιούνται. Ακούραστο και άψογο σε όλο το Αιγαίο εδώ και 15 χρόνια.
  4. 1. World Champion Jet, έφερε πραγματικά νέα δεδομένα στο χρόνο ταξιδιού στην πιο δυνατή γραμμή των Κυκλάδων. 2. Νήσος Μύκονος, η αδυναμία μου. 🥰 3. Κεφαλονιά, για την επάνοδο της στα δρομολόγια μετά από δυνατό μάζεμα.
  5. Διονυσάρας γιατί λόγω καταγωγής δεν γίνεται να ειμαι αντικειμενικός και επειδή η μετασκευή της πλώρης του το μεταμόρφωσε σε στολίδι!
  6. Φωτό από το Νήσος Μύκονος
  7. Στο στενό Ζακύνθου-Κυλλήνης ένα αυγουστιάτικο μεσημέρι με φόντο το Ζάντε!
  8. Το στολίδι ξεπροβάλλει στον Εύδηλο της Ικαρίας στις 8/7/2016
  9. σας ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες!
  10. μετα απο απουσια 2-3 χρόνων θα ήθελα τη βοήθεια σας. μολις πηρα τα αποτελέσματα των πανελληνίων και μπορώ να περασω ευτυχως σχεδον σε οποια σχολή θελω. θα ηθελα να με βοηθησετε: ξέρει κανεις καποια πράγματα για τη σχολή ναυπηγων μηχανολόγων του εμπ; το αντικείμενο της, αν αξίζει να ασχοληθεί καποιος και γενικότερα καθε πληροφορία ειναι αποδεκτή με μεγάλη χαρα
  11. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ...
  12. Μοναδικές αυτές οι εκδρομές... γνωρίζω ότι έχει λήξει το απαγορευτικό , απλώς αναρωτιόμουν αν θα προλάβει να ρθει στον πειραιά και να φύγει κανονικά...!!
  13. Επειδή αύριο το πρωί πάω 4ημερη με το bsparos στη σαντορίνη, μήπως γνωρίζει κάποιος αν θα αναχωρήσει κανονικά αύριο το πρωί 7:25???
  14. Ταξίδι χθες με το διονύσιος σολωμός από ζάκυνθο για κυλλήνη μετά από μια μέρα χωρίς δρομολόγια στο στενό (με βοριά 8-9 μποφώρ μέχρι το μεσημέρι) ! Απ το απόγευμα και μετά η θάλασσα επεφτε και στις 7 έγινε τελικά το δρομλόγιο με βοριαδάκι 6-7 χωρίς άσχημο κυματισμό ωστόσο! περίπου 10 λεπτά μανούβρα στη ζάκυνθο για να αποπλεύσει καθώς ο αέρας ρο στελνε άνω στο ιονίς και με προσεκτικές κινήσεις αποκολλήθηκε απ τον τραπεζοειδή! Πάρα πολύς κόσμος που χε συσσωρευτεί απ τα ανεκτέλεσετα δρομολόγια! Φίσκα και τα δυο γκαράζ! !κάτι που μου έκανε αρνητική εντύπωση ήταν ότι είχαν πάρει πολλά τραπέζια και τα είχαν ενώσει χωρίς να πει τιποτα το πλήρωμα! Σε αρκετά καλή κατάσταση τα σαλόνια και τα εξωτερικά ντεκ! χωρίς να ε΄μαι ειδικός θέλω να πω το εξής φαινόμενο που δημιουργήθηκε χθες:για περίπου 20 λεπτά το δεξιό φουγάρο πέταγε πάρα πολλές σπίθες! τόσες που ερχόνταν πάνω στο κατάστρωμα! δε γνωρίζω γιατί συνέβαινε αυτό το πράγμα ούτε αν είναι επικίνδυνο απλώς το επισήμανα!
  15. καλή χρονια σε όλους και χρόνια πολλά! να έχετε όλοι ενα ευτυχισμένο 2011 με υγεία και ευτυχία! και καλές θάλασσες στους ναυτικούς μας!
  16. Βολτούλα σήμερα στο λιμάνι και ψαράκι στν πειραικη αλλά εγώ δεν είδα κανένα απαγορευτικό για τα μικρά ιπτάμενα δελφίνια καθώς πολλά ταξίδευαν από και προς τα νησιά.
  17. το ιεράπετρα λ ψήφισα... λογω της ηλικίας μου δεν 3ερω ΄μερικά απο αυτά τα ferries και ουτε πως ήταν πριν μετασκευαστούν αλλα το ιεράπετρα λ μ αρέσει και ας μην είναι κάτι το εντυπωσιακό.... !!!
  18. μήπως γνωρίζουμε τους ανέμους που έπνεαν στην περιοχή κατά τη διάρκεια του ατυχήματος?
  19. μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει την γνώμη του για το πλοίο Ιεράπετρα λ??? καθώς κ αν υπάρχουν εσωτερικές φωτός του πλοίου??? ευχαριστώ προκαταβολικά :confused:
  20. ]σύμφωνα με το AIS το Άγιος Γεώργιος βρίσκεται τώρα αγκυροβολημένο στον κολούμπο της σαντορίνης. μήπως γνωρίζει κανείς γιατι? (ψιλοαποκλείεται λόγω καιρού γιατί δείχνει οτι εχει 4 μποφώρ)
  21. να κάνω μια ερώτηση? μήπως γνωρίζει κανείς το βάθος του λιμανιού της ζακύνθου? φιλικά
  22. γεια σας φίλοι. είμαι ίσως ο μικρότερος shipfriend 14 χρονών... τι θα λέγατε για μια γραμμή του τύπου πάτρα ζάκυνθος ιταλία(π.χ crotone) όπως το καλοκαίρι?
×
×
  • Create New...