Jump to content
Shipfriends

pantelis2009

eMembers
  • Posts

    1,581
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pantelis2009

  1. Όχι είναι στο ναυπηγείο Παναγιωτάκη απο τη Δευτέρα.
  2. Το Αγία Ειρήνη έφυγεαπο Κέρκυρα και έρχετε για το ναυπηγείο Σπανόπουλου. Τώρα είναι ανατολικά της Ιθάκης.
  3. Την Πέμπτη που θα πάω θα μάθω περισότερα. Σήμερα δεν πρόλαβα να μιλήσω πολύ γιατί ξεκίνησε η ανέλκυση του.
  4. To Άρης ΙΙΙ βγήκε για να καθαριστούν και βαφούν τα ύφαλα του και για να επιθεωρηθεί απο τους αγοραστές. Την Πέμπτη σύμφωνα με τον Καπετάνιο του θα πέσει στη θάλασσα.
  5. Πριν 1 ώρα ξεκίνησε το Άρης ΙΙΙ απο την Ερέτρια και έρχετε στο ναυπηγείο Παναγιωτάκη για το δεξαμενισμό του.
  6. Απ' ότι μου είπε ο Cpt. Στράτος οι δουλειές θα κρατήσουν περίπου 2 μήνες, μαζί με το δεξαμενισμό του που θα γίνει στο ναυπηγείο ΕΛΘΩΜ. Το Δασκαλογιάννης θα άλλαξει κλάση και θα γίνει Β΄ γι' αυτό και όπως βλέπετε στις φωτο θα κλειστή ένα κομμάτι στην πρυμη και θα κατασκευαστή καμπούνι. Έτσι θα δημιουργηθούν 2 στεγανά διαμερίσματα, γιατί όπως λέει ο καπετάνιος του, τώρα η πλώρη λειτουργή σαν " φαράσι" όταν έχει καιρό και ξέρουμε τι καιρούς βγάζει εκεί. Επέισης σαν Β' κατηγορία θα μπορεί να πηγαίνει και Γαύδο που είναι 21 μίλια.
  7. Το πλοίο δεν βγήκε για δεξαμενισμό στου Φραντζή. Στο ναυπηγείο πήγε για να αλλάξει όνομα και να προσθεσει ένα σαλονάκι κάτω απο τη γέφυρα. Κανονικά το Θάσος ΙΙ θα έπρεπε να κάνει 2ετία το Ιούλιο (αφού η καθέλκυση του έγινε 16/07/2011), αλλά φαίνετε επέλεξε αυτή τη στιγμή η εταιρεία του για δεξαμενισμό, για να μην τον έχει Καλοκαιρίατικα. Το δεξαμενισμό του θα τον κάνει στη Χαλκίδα απ' ότι μου είπε ο καπετάνιος του. Καλή συνέχεια σε πλήρωμα και πλοίο και περιμένουμε φωτο.
  8. Όπως τα λές. Πολύ μυστήριο, να δούμε αν μάθουμε κάτι στην πορεία.
  9. pantelis2009

    panormitis

    ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ 10 01 2013
  10. Το Αίαντας έπεσε απο το ναυπηγείο Παναγιωτάκη στις 04/01/2013 και έκτοτε βρίσκετε στο Καματερό και το πλήρωμα συνεχίζει τη συντήρηση του.
  11. Το Le Gamba (e.x. Κυριάκος) έφυγε χωρίς να το πάρουμε είδηση. Απ' ότι άκουσα σήμερα πρέπει να έφυγε Δευτέρα ή Τρίτη και ή δεν έχει ανοίξει το AIS του ή βρίσκετε σε περιοχή που δεν πιάνει. Εύχομαι καλά ταξίδια σε πλήρωμα και πλοίο γιατί είναι ένα πλοίο αξιόπλοο και έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στους νέους του πλοιοκτήτες.
  12. Να πούμε ότι και το Γεώργιος είναι απο χθές στο ναυπηγείο Παναγιωτάκη για τη συντήρηση του.
  13. Το οποίο άραξε στα Παλούκια, στο σημείο που είχε αράξει και πριν 2 χρόνια μετά το δεξαμενισμό του.
  14. Φίλε ΣΕΙΡΙΟΣ απ' ότι μου έχει πει καπετάνοιος απο αμφίπλωρο, τα σωστικά τα βγάζουν γιατί τα κλέβουν οι γύφτοι.
  15. Μέσα στην πολυτάραχη ζωή του να προσθέσουμε ότι το Αγία Βαρβάρα μαζί με το Θεοχάρης Λ είχαν συμμετάσχει στον εφοδιασμό του USS ENTERPRISE όταν είχε έλθει στον όρμο του Φαλήρου στις 28/03/2102. Εδώ φωτογραφημένο απο την Κυνόσουρα.
  16. Πιό ενδιαφέρουσα θα ήταν μία φωτο και με τα τρία που υπάρχουν στην Κέρκυρα, αλλά δεν έχω.
  17. στον πειραιά
  18. Το Παντοκράτωρ στις 28/01/2010 στο ναυπηγείο Κανέλλου και δίπλα του το αδελφάκι του Νικόλαος. Μία φωτογραφία για σύγκριση των δύο αδελφών.
  19. Στο Μακεδονία ΙΙ εχθές ήλθαν οι προπέλες και αμέσως άρχισαν να τις τοποθετούν, ενώ τα βαψίματα προχωρούν.
×
×
  • Create New...