Jump to content
Shipfriends

Parianos

eMembers
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Αγαπητε cruise europa, πες στα κεντρικα του ομιλου οτι κοιμουνται υπνο βαθυ. Για την καταντια της εταιρειας φταινε και αυτοι με την ανοχη τους.
  2. Μετα και την εμφανιση του Μακη στην γ.σ ακουγεται πως η ομαδα του εχει σηκωθει απο τον παγκο και ζεσταινεται. Φημες για νεα διοικηση εθνικης σωτηριας που θα αναλαβει να σωσει οτι σωζεται.
  3. Απο αυτα που λεει ο φιλος panagia δεν καταλαβα τελικα η HSW ειχε η δεν ειχε λειτουργικη κερδοφορια μεχρι το 2009? Αλλα αφου δεν της χρωστανε λεφτα και τα πληρωματα της εταιρειας πληρωνονται τους μισθους τους κανονικα τοτε ολα βαινουν καλως. Ολα καλα λοιπον.
  4. Δεν ειναι ολες οι εταιρειες το ιδιο. Μην ξεχναμε οτι η HSW μεχρι πριν ενα χρονο ηταν κερδοφορα. Το προβλημα ειναι σιγουρα και οι λαθος επιλογες της διοικησης αλλα νομιζω οτι το μεγαλυτερο προβλημα της ειναι οτι την αφησανε χωρις ρευστοτητα. Και η πιατσα βοα οτι η μητρικη της τηςχρωσταει τοσα λεφτα που αν η hellenic τα ειχε στο ταμειο της δεν θα ειχε κανενα προβλημα. Οι νομιμοι εκπροσωποι της εταιρειας πως το δικαιολογουν ολο αυτο στους μετοχους? Εχει κανενας τους ευθυνη? τι γινεται απο εδω και περα? Υπαρχει ελπιδα?
  5. Δεν νομιζω οτι ενδιαφερει τον Grimaldi η Ελληνικη ακτοπλοια. Προφανως τον ενδιαφερει να παρει πισω μερος των χρηματων του . Εχει παρει την προκαταβολη που του εμεινε και φαινεται πως αν παρει και αυτος κανενα ιματιο θα ρεφαρει.
  6. Τα εχουμε πει εκατο φορες ολα αυτα. Απο την ωρα που εφυγε ο ΓΜ και δυο τρια απο τα πιο ικανα στελεχη της εταιρειας ξεκινησε η αρχη του τελους για την παλαι ποτε αστερατη εταιρεια. Το σχεδιο ειναι ολοφανερο. Διασκορπιζουνε τα ιματια της. Κριμα...
  7. Αμα η μεγαλυτερη ακτοπλοικη εταιρεια πληρωνει τους υπαλληλους της στην ωρα τους, μεχρι και να τους βαζει να τρεχουν ειναι δυνατον. Αντε, και κωπηλατες σε regata. Λεφτα .....υπαρχουν. Που πηγαν τα λεφτα?
  8. Καλα και αγια ολα αυτα που λεμε αλλα ακομα δεν εχουμε δει τις αντιδρασεις του Μανολο. Ασε που μαλλον την μιση αληθεια βλεπουμε στην περιπτωση της κοινοπραξιας. Δεν θεωρω τοσο αφελη τον Ανδρεα.
  9. Μετα την διάψευση της ΑΝΕΚ, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ( http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=117442 ) μιλαει για προσωπικές επιταγες του Γιαννη ΒΕΡΔΙΝΟΓΙΆΝΝΗ.
  10. Για να μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε ολα ειναι απλα μαθηματα οικονομικων. Εχουμε και λεμε : Μια εισηγμενη αναγγελει αυξηση μετοχικου κεφαλαιου κατα 25 εκατ. € Παρερχεται η ημερομηνια της αυξησης και μαζευει 1 εκατ. € Αποφασιζει να διαθεσει τις μετοχες που δεν πηραν οι ξενοι στους παλαιους μετοχους της. Οι πλουσιοι προφανως παλαιοι μετοχοι, παρα την κακη οικονομικη κατασταση βαζουν το χερι στην τσεπη και ετσι η εταιρεια μαζευει 16,5 εκατ. €. Σε εφημεριδα γραφτηκε οτι σφραγιστηκαν απο την τραπεζα FBB, επιταγες του διευθυνοντα συμβουλου της ΑΝΕΚ υψους 20 εκατ €. Αν ολα τα παραπανω συμβαινουν ταυτοχρονα, ή καποιοι μας δουλευουν χοντρα ή εχουμε ξεχασει οτι μαθαμε στα θρανια.
  11. Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι. Αντε μηπως δουμε ασπρη μερα. Τετοια εταιρεια και να καταντησει να μην εχει πληρωσει ακομα τους μισθους του Μαρτιου?
  12. Απο ολες τις αναρτησεις πως συμπερανες οτι δεν βλεπουμε την πραγματικοτητα και οτι εθελοτυφλei καποιος ;
×
×
  • Create New...