Jump to content
Shipfriends

alkisious

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Και μιας που αναφερθήκαμε πιο πριν στις διαστάσεις του, το παρακάτω λινκ του Ρωσικού Νηογνώμονα, δίχνει ακριβώς όλα τα στοιχεία του πλοίου όπως το έχουν εγγράψει στην Κλάση του. http://www.rs-head.spb.ru/app/fleet.php?index=674917&type=book1&language=eng
  2. Παιδιά, μηπως ξέρει κανένας αν τα τούρκικα πλοία (μικρά ή μεγάλα) πληρούν τις απαιτήσεις απο κατασκευής τουλάχιστον (γιατί όλα τα άλλα τα έχουν) γιατί έχω ακούσει ότι επειδή η λαμαρίνα τους είναι πολύ λεπτή δεν μπορούν να σηκώσουν σημαία μίας χώρας της Ε.Ε (π.χ: Ελληνική). Ξέρετε αν ισχύει αυτό ή όχι? Για παράδειγμα έχω ένα πλοίο στην Τουρκία και το φέρνω Ελλάδα. Θέλω να σηκώσω Ελληνική σημαία και το πλοίο μου είναι καινούργιο και πληρεί τις απαιτήσεις του Τουρκικού νηογνώμονα. Θα μπορέσω να σηκώσω την Γαλανόλευκη ή όχι?
  3. Μπορεί να λένε έτσι τα πλάνα αλλά το πιο πιθανό είναι ότι θα πάνε για μία φθηνότερη λύση και όχι για αυτόν τον βαπόρακλα που φαίνεται στις μακέτες... Μακάρι όμως.....μακάρι... Είμαι και εγώ όντως περίεργος για να δω αν θα τελειώσουν ποτέ τα μακεδονία και regent sky αν και το τελευταίο έχει βγεί ήδη στο σφυρί και δεν το βλέπω να πωλείται παρά μόνο για σκραπ. Εξωφρενικό και το ποσό! 12,000,000€ Έλεος...
  4. Παιδιά, κανένα νέο σχετικά με το Μακεδονία? Βγήκε σε πλειστηριασμό ή απλά παραμένει παροπλισμένο στην ΝΕΖ Περάματος??
  5. Μακάρι να ξαναταξιδέψει αν και δεν το βλέπω διότι πλέον, αυτό το βαπόρι χρειάζεται πολλά λεφτά για να φταχτεί. Θα ήταν ωραίο όμως αν το βλέπαμε σε καμία άγονη (πράγμα που θα το αναστήσει) ή σε καμία ημερήσια κρουαζιέρα στο Ιόνιο ή στο Αιγαίο. Πάντως πιστεύω ότι Ιόνιο του Ταιριάζει καλύτερα.
  6. Ενταξει, δε μπορω να πω.... Ειναι καραβαρα απ' οτι φαινεται. Μακαρι να εμενε και Ελλαδα!!!........
  7. Αρκετα χρηματα δινει η hsw για να αγορασει πλοια. Δε λεω, καλα τα λεφτα για αυτο το ταχυπλοο. Αλλα τι να σκεφτεται αραγε?? Λετε καμια αγονη??? Αν γινει αυτο, το βαπορι θα βγαλει τα λεφτα του αμεσως (Αν κατοχυρωσει 12ετια το πλοιο και αν δεν αλλαξει τιποτα με το καινουριο υποργειο).
  8. Παιδια, εχω δει το Γιωργης σε παρα πολλες ιστοσελιδες που ασχολουνται με αγοραπωλησιες πλοιων. Αν δεν κανω λαθος η τιμή είναι 1.500.000 €. Δεν ξερω αν ειχε προστεθει πριν την προσαραξη του πλοιου παντως εν μεσω οικονομικης κρισης.... Σκουρα τα πραγματα (Δυστυχως)...... Θα ηταν πολυ ωραίο αν το αγοραζε το Υπουργειο "Οικονομιας και ναυτιλιας" για να το χρησιμοποιουν οι δοκιμοι καπετανιοι των σχολων του εμπορικου ναυτικου. Και θα αξιοποιηθει αλλα και θα το χαρουν παρα πολλοι καπετανιοι. Θα ειναι προς τιμην τους να λενε: καπετανεψα το γιωργης! Τι λετε και εσεις??
  9. Παιδια, το αδελφακι αυτου του πλοιου (ΑΤΛΑΝΤΙΔΕΣ ΣΤΑΡ) ταξιδεύει και κανει ημερησιους πλοες στην κρητη, στην περιοχη του μπαλου και της γραμβουσσας με το ονομα Μπαλος. Το προηγουμενο ονομα του ηταν ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΕΞΠΡΕΣ. Το πλοιο ειναι σε αρκετα καλη κατασταση οπως φαινεται απο την φωτογραφια.
×
×
  • Create New...