Jump to content
Shipfriends

CORUM

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Uncategorized

  • Biography
    SHIPPING c/n mng
  • Location
    PIRAEUS Port

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Από ‘τι μαθαίνω κ μάλλον έτσι είναι, έχει τελευταίο προγραμματισμένο δρομολόγιο , στις 3 η 6 Οκτωβρίου από τη ΜΑΡΣΑΛΛΙΑ προς ΟΡΑΝ. Το μέγα ερώτημα είναι τι θα κάνει μετά την ακινησία?
  2. ΤΟ ΕΛΥΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ Κ ΑΚΡΙΒΗ ΜΕΤΑΣΚΕΥΗ [ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ] – ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ Κ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΈΩΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΙΑΠΩΝΑ –ΑΤΣΟΥΜΠΑΛΟ. Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Ο ΠΛΩΡΙΟΣ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ . ΓΙΑ ΤΟ ‘ΑΡΙΑΔΝΗ’ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ – ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.
  3. ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ CRUISE FERRY – ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ κ ΑΠΟ ‘ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ κ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑ ΠΛΟΙΑ CRUISE BARCELONA /ROMA. ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ/ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 95? – ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ κ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ [ATTICA / ANEK] ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ?
  4. Το ΑΡΙΑΔΝΗ είναι ναυλωμένο στη ALGERIE Ferries κ του χρόνου –[Μάιος – Οκτώβριος] με προοπτική κ τρίτο χρόνο. Λογικά λοιπόν – όπως κ πέρυσι θα αντικαταστήσει τα πλοία της Αδριατικής – για λίγο Πειραιά – Ηράκλειο / Χανιά. Κάπου στο ενδιάμεσο θα κάνει κ την ετήσια επιθεώρηση.
  5. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟ 'ΑΡΙΑΔΝΗ' ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ 'ΛΑΤΩ'. ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΤΕ Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ - ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ – ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ?
  6. ...και για πολλά χρόνια ακόμη – εάν δε κάνω λάθος η νέα συμφωνία είναι έως το 2013.
  7. Είναι το πλοίο δέος – με το ογκώδες σχήμα του – του απεριόριστους χώρους για του επιβάτες και ίσως από ότι λέγεται το πλοίο με το μεγαλύτερο αριθμό κλινών στη ελληνική ναυτιλία. Το προδίδουν όμως οι μηχανές του – ο δρόμος του δεν βγάζει το δρομολόγιο της Ιταλίας!!! Το σκάφος είναι φοβερό – μοναδικό ‘unique’ που λέμε – αλλά φαντάσου μια μετασκευή εσωτερικού χώρου τι κόστος έχει. Φαντάσου και τι χρήματα επιφέρει η ναύλωση του ‘θηρίου’ χωρίς να ταλαιπωρείται εφόσον το υπόλοιπο σχεδόν διάστημα είναι δεμένο στη ντάνα περάματος?!? Ταξιδεύει πολύ λίγο με πολλά κέρδη!!!! Στην Ελληνική ναυτιλία ένα πράγμα έχω καταλάβει – μπορεί ορισμένοι από μας να θαυμάζουμε κ να αναμένουμε βελτιώσεις στις γραμμές κ γενικότερα στη ναυτιλία. Πλοιοκτήτης όμως λειτουργεί ψυχρά – άμεσος στόχος το ‘κέρδος’. Έτσι πουλήθηκε κ η Royal / SUPERFAST / MINOAN / ΧΑΝΔΡΗΣ κ να δούμε τι άλλο θα δούμε!
  8. Θα το θέσω αλλιώς κ αυτό είναι γνώμη έτσι – μη παρεξηγηθούμε κιόλας. Καταρχήν μη συγκρίνουμε τα ευρωπαϊκά σκαριά με τα Γιαπωνέζικα (στη εξωτερική εμφάνιση) κ αν πάμε ποιο βόρεια κ δούμε SUPERSPEED Ι/ΙΙ θα φλιπάρουμε τελείως είμαστε καντάρια πίσω!!! Η γραμμή δε μένει ακάλυπτη! Αυτό λέω – δε λέει πουθενά ότι ποιο πλοίο θα είναι στη γραμμή – το θέμα είναι ότι η γραμμή διαθέτει πλοίο. Κ το σημαντικό – υποστηρίζει το νησί οικονομικά στο έπακρο! Όλα τα προϊόντα τους είναι από το νησί!
  9. Θα σου πω φίλε μου – η ΑΝΕΚ δε πτοείται από τέτοια σενάρια – δεν έχει πλοία με αεροδυναμικά look, αλλά διαθέτει φοβερή ποιότητα στη κουζίνα κ γενικότερα στη φιλοξενία. Αυτό ενδιαφέρει έμενα / επιβάτη έκαστο – άλλωστε όλες οι αφίξεις μεταξύ 0530 -0600 είναι! Το ΑΡΙΑΔΝΗ έφυγε κ η κίνηση στα ΚΡΗΤΗ παραμένει η ίδια! Δε σου λέει τίποτα αυτό?
  10. Εμπόριο είναι κ ότι θέλει κάνει – ποιος λέει ότι τα πλοία ανήκουν σε συγκεκριμένους? Τα χρήματα του ναύλου για το ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ κ ΑΡΙΑΔΝΗ είναι πάρα πολλά – δε τα βγάζει στη γραμμή της Ιταλίας κ Πειραιά ούτε σε δυο συνεχόμενα χρόνια με πληρότητα 100%!!!!!!!
  11. Εμπόριο είναι κ ότι θέλει κάνει – ποιος λέει ότι τα πλοία ανήκουν σε συγκεκριμένους? Τα χρήματα του ναύλου για το ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ κ ΑΡΙΑΔΝΗ είναι πάρα πολλά – δε τα βγάζει στη γραμμή της Ιταλίας κ Πειραιά ούτε σε δυο συνεχόμενα χρόνια με πληρότητα 100%!!!!!!!
  12. POLMYT σε ευχαριστώ πολύ. Να συστηθώ είμαι φανατικός λάτρης του Πειραιά κ θαυμάζω τους πλοίαρχους μας. – Ρώτησα για το ΑΡΙΑΔΝΗ κ τον πλοίαρχο του – δε τον ξέρω σαν όνομα, πρέπει να είναι νέος στη πιάτσα. Αλλά την ημέρα που φύγανε για Πέραμα [10-05-09] έδωσε recital με δυο μεθορμίσεις μέσα στα λεμονάδικα [γυρίσματα ακριβείας επί τόπου, στο μέτρο, από τους ντόκους των HIGHSPEED κ το ΚΡΗΤΗ].
  13. Καλημέρα σας - Το στολίδι του Πειραιά 'ΑΡΙΑΔΝΗ' με ποιον πλοίαρχο έχει πάει στη ναύλωση ΑΛΓΕΡΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ, πότε γυρίζει πίσω?
×
×
  • Create New...