Jump to content
Shipfriends

E 367

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

About E 367

  • Birthday 01/15/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.gkc.gr

Profile Information

  • Gender
    Male

Uncategorized

  • Location
    Μυτιληνη - Αθηνα
  • Interests
    Θαλασσα - Βουνο - 4χ4
  • Occupation
    Επιχειρηματιας

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Το Ε/Γ – Ο/Γ «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» Ν. Χίου 362 κατά τον απόπλου του πλοίου από λιμένα Φούρνων προς λιμένα Καρλοβασίου και κατά τη διάρκεια ανέλκυσης των αγκυρών υπήρξε εμπλοκή αυτών (μεταξύ τους), εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που επικρατούσαν στην περιοχή. Αποτέλεσμα της εμπλοκής ήταν να αφεθεί ελεύθερη στη θάλασσα η δεξιά άγκυρα προκειμένου να καταστεί δυνατή η ανέλκυση της αριστερής και το πλοίο να συνεχίσει τον πλου του προς το λιμάνι του Καρλοβασίου. Πηγή: HCG
  2. Λαθη επι λαθων για την ΝΕΛ ... τοσα πλοια πια...Θα μπορουσε απλα να παρει ενα καλο και να το βαλει στην γραμμη Χιο-Μυτιληνη και ενα αλλο απο αυτα που εχει ηδη για να παιρνει την επιδοτηση στην αναλογη γραμμη αυτης (αγονη) Αληθεια απο σημερα και περα ποιο το μελλον της?
  3. .....και μετα το περας της αποστολης του (Χιο - Μυτιληνη) ποια θα ειναι η τυχη του ξερουμε?
  4. Απολυτα συμφωνος και με τον Θανο αλλα και με τον Κυριακο!!Απλα συζηταμε εδω και για ανταλλαγη αποψεων αλλα και μπας και καταλαβουν (αν μας διαβαζουν) οι ανθρωποι της ΝΕΛ αυτο που ειπες πολυ σωστα Θαναση... ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΗ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΙΜΕΣ ....ειναι καταστροφικό να τις ανεβαζεις!!
  5. Ζητω συγνωμη για τις οποιες παρεμβασεις μου η σχολιασμους....αλλα λογο καταγωγής απο Λεσβο τα ταξιδια μας τα καναμε με την ΝΕΛ παντα στηρίζοντας την οσο μπορουσαμε...αλλα...πιστευω οτι μας δινατε το δικαιωμα να εκφρασουμε τις παρατηρήσεις μας για μια εταιρια που αγαπησαμε και στεναχωριέμαι πολυ που την βλεπω ετσι!Αλλα απο την αλλη λογο εποχης και κρισης και μετρώντας και το τελευταιο ευρω (εκει που μας φτασανε) ειμαι υποχρεωμενος να ταξιδευω με αλλες εταιριες. Θεωρω (οπως εχω πει παραπανω) απαρεδεκτες τις τιμες σε σχεση με την προσφορα (πλοιο-ξενοδοχειακα-ωρες ταξιδιου) που προσφερει!
  6. Συγνωμη αλλα εκανα τσεκ με την ΝΕΛ για 3 ενηλικες 1 παιδικο 1 βρεφος και ενα αμαξι (την πιο μικρη κατηγορια) με καμπινα εσωτερικη και μου εβγαλε 600 κατι ευρω....την ιδια στιγμη που με το Νησος στις VIP θεσεις και με το αμαξι 470!!!!!Τι να πω εγω τωρα για την ΝΕΛ??? Θα μου πειτε το ενα με καμπινα και το αλλο VIP.....ναι αλλα και τι???Οι καμπινες της ΝΕΛ με το vibration αλλα και το απαραδεκτο πλοιο (το πληρωμα φυσικα ειναι απαιχτο) αλλα και τις ωρες που κανει δεν καλυπτει την διαφορα..... Πιστευω οτι πολυ απλα η ΝΕΛ πρεπει να ριξει τις τιμες της εαν θελει να παραμείνει.... (οι τιμες με επιστροφή)
  7. Κακα τα ψεμματα.Πιστευω οτι η κινηση θα μοιραστει αναμεσα στο Νησος και στο Πατμος.Και τα δυο αυτα πλοια μπορουν (αν και οποτε θελουν) να κανουν χρονους καλους στην γραμμη αυτη.Αντιθετα με την ΝΕΛ που φυσικα δεν "κολλαει" αναμεσα τους! Αυτο που δεν βλεπω να εχετε αναφερει ειναι οι τιμες αναμεσα στα πλοια! Με την μεν ΝΕΛ και με 47 ευρω πας οικονομικη θεση και σε 12 ωρες με ενα ... ας πουμε πλοιο!!Με τα ιδια χρηματα πας με το Νησος (Μυκονος η Χιος) στην VIP θεση και με ενα σοβαρο πλοιο.Φυσικα και με το Πατμος στις ιδιες τιμες! Το αυτοκινητο τωρα η ΝΕΛ ακομα και αυτα κατω απο 4 μετρα (τα μικρα δηλαδη) τα εχει 100 ευρω...ΗΜΑΡΤΩΝ...σε αντιθεση με τις αλλες εταιριες που ειναι λιγο πιο κατω! Ταξιδευα χρονια με την ΝΕΛ και ενα εχω να πω!!Εγω προσωπικα με τις τιμες αλλα και τα υπάρχοντα πλοια δεν θα ξαναταξιδεψω μαζι της! Ασχετο κατι ειχα ακουσει οτι θα ξαναμπει η ΑΝΕΚ στην γραμμη??? (η οχι?)
  8. Το Λισσος αλλα αυριο μιας και εχει την Λημνο και θεσσαλονικη θα φυγει στις 6.00 οπως καθε Πεμπτη!!
  9. Με το καλο λοιπον να ξεκινησει και να εχει ενα καλο πρωτο ταξιδι.Εγω θα ειμαι στον φαρο της Μυτιληνης την Παρασκευη το πρωι νωρις και θα το περιμενω για βιντεο και φωτο απο την πρωτη αφιξη του στο νησι.Οποιος fan ειναι εδω ας συναντηθουμε να τα πουμε και απο κοντα...Δεν νομιζω εκεινη την ωρα να ειναι πολλοί με μηχανες εκει..χεχε (Φυσικα εαν ολα πανε καλα και κανει το δρομολογιο του κανονικα!)
  10. Την Τρίτη 13/7/10, θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα, η πρώτη αναχώρηση του EUROPEAN EXPRESS, από το λιμάνι του Πειραιά, για Χίο και Μυτιλήνη. Οι εργασίες που γινόντουσαν μέχρι τώρα στο πλοίο ολοκληρώνονται κι έτσι σύντομα, θα έχουμε τη χαρά να το απολαύσουμε με τα σινιάλα της NEL LINES, στη γραμμή του B.A. Αιγαίου. Πηγη
  11. Απο πληροφοριες μου τα πραγματα θα εχουν ως εξης. Λισσος με European μαζι και Κρητη ΙΙ με Μυτιληνη μαζι, Το Χιος θα αναλαβει στην γραμμη Πειραιας - Χανια Ολα τα παραπανω τα ακουσα σε συζητηση λιμενικου στην Μυτιληνη!!
  12. Εχουμε καποια πληροφορία για το ποτε τελικα θα ξεκινήσει στην γραμμή?Απο οτι βλέπω και στις φωτογραφίες σας δεν εχει 2πλο πισω καταπέλτη για τους επιβάτες!!!
×
×
  • Create New...