Jump to content
Shipfriends

fragkoula

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fragkoula

  1. Καλησπέρα! Σεβομαι τις αποψεις ολων! Δεν μπορω να τα ξαναγραψω ολα απο την αρχη απλα θα ηθελα να υπενυμισω οσον αφορα τα σορτσακια κ τη βαρυχειμωνια, ο,τι τουλαχιστον απο οσα εχω ψαξει κ μαθει, οταν ενα πλοιο ΠΝ φευγει απο τον προορισμο του ολοι οι παροντες του πλοιου οφειλουν να φορανε τις καλες του στολες δηλαδη παντελονι μακρυ!!!! Και κατι ακομη, γιατι η συγκεκριμενη οικογενεια να δεχτει την απειλη οτι α χαθει ο ανρωπος της αν τον βρουν, και να αφησουν τα πραγματα οπως ειναι?
  2. Σας ευχαριστούμε! Σαν οικογένεια γνωρίζουμε ότι το ναυάγιο δεν ήταν ατύχημα. Υποθέσεις υπάρχουν πολλές! Αυτό που προσπαθούμε να βρούμε είναι τα ακριβή αίτια που ίσως μας βοηθήσουν να καταλάβουμε και την εξαφάνιση του δικού μα ανθρώπου. Και έπειτα το λόγο που δεν μπορεί να εμφανιστεί. Κάνουμε λοιπόν έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει το οτιδήποτε! Και κάτι ακόμη: Γνωρίζει κανείς την μετέπειτα επαγγελματική, οικονομική και κοινωνική ζωή του κ μπεγιέτη?
  3. ναι ο τακης αντωνακης ήταν από τα μεστα της χιου. Θα ήθελα πολυ να μαθω το περιστατικο που μου γραφετε! Τωρα όσον αφορα για την απόλυση του η αδλφή του ειναι απολυτα σίγουρα για την ημ/νια αυτή! Δεν ξερω αν αυτη η ημ/νία μπορει να άλλαξε ίσως με κάποια "φυλακή"??? Το σίγουρο είναι οτι για τον ανθρωο αυτό μέχρι μερικα χρόνια πριν υπηρχαν μαρτυρίες πολυ αξιοπιστες που τον ειχαν δει κ ειχαν μιλησει μαζί του. Ο ιδιος για καποιο λογο φαινεται να φοβαται να εμφανιστει. Ενω τότε που τον εψαχνε ο αδελφος του δεστηκε ενα τηλεφωνημα που του ελεγε οτι αν τον βρει θα τον χασει πραγματικα! Δεν γνωριζω τι ηταν ο πλοιαρχος, δυστυχως. Γνωριζω όμως ότι πριν λίγες ημερες είχαν γινει κατι σαν εκλογες στο πλοιο ( ναι ή οχι) για το ποιοι ηθεκαν τη χουντα. Οι περισσοτεροι είπαν όχι εκτός από καποιους ανωτερους.Βεβαια οι ανατεροι αυτοί επεζησαν του δυστυχήματος. (Το ήξεραν ή περιμεναν τι θα συμβει)¨?
  4. Η αληθεια ειναι οτι τα ναυτιλιακα δε τα ξερω καλα! ομως βρισκομαι σε μια οικογενεια γεματη με ναυτικους καθως ειμαι απο τη χιο. ερευνωντας λοιπον μαζι τους βρηκαμε η μαλλον βρηκαν οτι υπαρουν πολλα κενα στην ιστορία. Ειτε οπως αυτη διατυπωθηκε τότε στα δικαστηρια(οπου ηταν παρον ο αδελφος του αγνοουμενου, Α΄μηχανικος) ή οπως διατυπωθηκε σε μια εκτενη ερευνα που εκανε το φουσκωτο και θαλασσα πριν ενα δυο χρονια. Απο οσα λοιπον μου ειπαν οποιος γνωριζει απο θαλασσα ξερει ότι καποια γεγονοτα/διηγησεις ειναι αναληθει. μια δευτερη μαρτυρια λεει οτι ο πλοιαρχος, ή καποιος απ' τους ανωτερω δεν θυμαμαι καλα,ήταν χειμωνα καιρο με σορτσακι κ κοντομανικο εξω!! γιατι????? και γιατι οταν ο τακης αντωνακης προβλεψε αυτο που θα γινοταν δεν εκαναν τιποτα για να το σταματησουν???? και γιατι οταν τον ειδαν στο εξωτερικο ειπε οτι εναι καλυτερο να μην εμφανιστει??? και γιατι η οικογενεια δεχτηκε τηλεφωνημα να μην το ψαξει περεταιρω γιατι τοτε θα χαθει στα αληθεια!!!! ΝΑΙ οποιος δεν ξερει πιστευει σε οτι εγινε, ε οτι ειπαν! οποιος ξερει ομως?????
  5. Η ιστορια αυτη ειναι παραξενη.Εδω και μηνες ψαχνω πληροφοριες αλλα δεν μπορω να το αποδειξω! τι σημασια ομως εχει το αυτοκινητο του πλοιαρχου? πιο συγκεκριμενα υπαρχει μαρτυρια που αναφερει οτι ο Τακης (αυγουστης) Αντωνάκης Γ΄καπετανιος, ο οποιος και θα απολυοταν σε 13 ημερες, ειδε εγκαιρα το world hero ανεβηκε κ ειπε στον καπετανιο οτι πανε για να τρακαρουν, ο οποιος του απαντησε να γυρισει γρηγορα πισω στα σήματά του. Η αδελφη του θυμαται οτι στο δικαστηριο υπηρχε ενας σημαντικος μαρτυςπου δεν πηγε ή δεν του επιτρεψαν να παει!! Οι δικηγοροι ειχαν ζητησει αναβολή αλλαδεν τους την εδωσαν. Ο Τακης Αντωνακης εχει θεωρηθει αγνοουμενος. παρολα αυτα υπάρχουν μαρτυριες που τον θελουν ζωντανο κ που για καποιο σοβαρο λογο δεν μπορει να εμφανισθει. γιατι κινδυνευει να χαθει πραγματικα Σαν οικογενεια εχουμε απευθυνθει στο ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ, θα ειμαστε ομως ευγνώμων αν κάποιος μας βοηθησει με περισσοτερες πληροφοριες
×
×
  • Create New...