Jump to content
Shipfriends

KFL

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  1. Ας δουμε σε ποιο σταδιο βρισκεται σε μια φρεσκια φωτο . .....
  2. Δεν μας λέτε αν τελικά παραλήφηκε το DELOS και πότε θα έρθει στην Ελλάδα ????
  3. Άλλο ένα δοκιμαστικό έχει ξεκινήσει στην μακρινή Κορέα . Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά !
  4. Πρέπει να γίνεις συνδρομητής στο συγκεκριμένο για να δεις περισσότερες πληροφορίες . Αν κάποιος φίλος είναι συνδρομητής ας μας ενημερώσει για την ταχύτητα του . Επίσης ρίχνε καμιά ματιά στο δικό μας marinetraffic γιατί κατά διαστήματα το εμφανίζει .
  5. Για δες εδώ : http://www.vesseltracker.com/en/Port/busan/Map.html
  6. Το πλοίο απ'ο το πρωί έχει βγεί πάλι για δοκιμαστικό (SEA TRIAL).
  7. θα μπορουσες να μας πεις τον τροπο ωστε να παρακολουθουμε και εμεις τα sea trials απο το internet ?
  8. Πιθανοτατα να ειναι εδω την επομενη κυριακη ,αλλα ακομα τι παντιερα θα εχει στην πρυμη δεν ξερουμε . Πιθανοτερο ομως σεναριο ειναι να παραμεινει η ιταλικη παρολο την μετονομασια και την αλλαγη σινιαλων . Εν αναμονη ...
  9. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ EUROSTAR BARCELONA ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ , ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ . ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ . ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΔΗ ΒΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ .
  10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ TO EUROSTAR BARCELONA ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΖΕΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΙΝΙΑΛΑ ΤΩΝ ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΙΦΑΗ ΠΑΛΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ . ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ? ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ?
×
×
  • Create New...