Jump to content
Shipfriends

thanasisbmwm

eMembers
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. http://dromena-topou.blogspot.gr/2013/12/x-2013.html Πως περασανε τα Χριστούγεννα στον Πρωτέα που είχε διανυκτέρευση στη Γλώσσα Σκοπέλου!
  2. Έτσι ενημερώθηκα και εγώ.Σταματάει χωρίς αντικατάσταση μέχρι να ετοιμαστεί ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ.
  3. Αληθεύει ότι μια από αυτές τις μέρες σταματάει τα δρομολόγια ή λένε ότι θέλουν;
  4. Στο πρωτο δρομολογιο σημερα εμεινε στο τρικερι και ηταν με 0 ταχυτητα για περιπου 20 λεπτα. εβγαλε ενα ντουμανι σαν να ειχε παρει φωτια (χτυπα ξυλο) και μετα απο 5-10 λεπτα ξαναξεκινησε. εμαθε κανεις κατι;
  5. Το sea star δεν ειναι του δημου. ανηκει στην εταιρια dodekanisos seaways www.12ne.gr
  6. Το πλοίο θα ξεκινήσει δρομολόγια το πιθανότερο την Πέμπτη 8/5.
  7. Ήδη ανηφορίζει προς τα πάνω..κάτι πήρε το αυτί μου ότι μάλλον Μ. Παρασκευή θα ξεκινήσει και ο Πήγασος θα μείνει στο λιμάνι του Βόλου καμία βδομάδα.
  8. Το ΑΝΕΣ ξανά βάφτηκε και με μεγαλύτερα γράμματα έπειτα από την υδροβολή που έγινε γύρω γύρω και στην πλώρη. Στο γκαράζ φτιάχτηκε η ενδιάμεση πόρτα που χρειαζόταν για να μπορέσει να δρομολογηθεί στις Σποράδες. Βγάλανε καταπέλτη για συντήρηση. Αλλάχτηκαν τα καθίσματα στα σαλόνια όπως και τα καθίσματα (παγκάκια) στο πάνω deck. Έγινε μια καλή επισκευή στη μηχανή. Αλλάχτηκαν όλες οι κουπαστές και τα deck φαίνονται σε αρκετά καλή κατάσταση. Δεξαμενή είχε ανέβει πέρσι στη Σύρο οπότε το πιστεύω σε κανένα χρόνο να πηγαίνει πάλι όταν θα γίνουν και άλλες ακόμα επισκευές στο βαπόρι. Όπως φαίνεται η εταιρία το έχει πάρει ζεστά το θέμα με την καινούρια τους γραμμή και σύμφωνα με τα ναύλα που είναι από 20% έως και 40% κάτω από αυτά της hellenic μάλλον θα υποστηριχτεί. Καιρός ήταν να υπάρξει και ένας υγιής ανταγωνισμός στις Σποράδες. Αυτά τα ολίγα μπόρεσα να μαζέψω από πληροφορίες και τέλος δεν το κόβω νωρίτερα από Μ. Δευτέρα να ανεβαίνει πάνω. Όπως και να χει καλή αρχή.
  9. thanasisbmwm

    Proteus

    ο Πρωτέας στου Σπανόπουλου.
  10. Ακριβώς..θα γίνουν αλλαγές απο ότι λένε και στα σαλόνια του αλλα και στο καταστρωμα και επισκευή στις μηχανές του μιας και έχει καιρο να κάνει..ολα αυτα μέχρι τις 20-25 Απριλίου που θα ξεκινήσει δρομολόγια στη νέα του γραμμή..
  11. για μενα πιστευω οτι κατι μηχανικο παιζει και δεν ηθελαν να το ρισκαρουν..αλλα ουτε και να δωσουν μια ακομη τροφη για σχολια..το βαπορι μπαινει χρονια καθε μερα στο λιμανι της σκοπελου..δεν μπορει ξαφνικα τωρα να μην χωραει..και ειναι εντελως τυχαιο οτι δεν μπηκε μεσα μετα απο 2 απανοτες ζημιες που επαθε?μηπως ειναι κατι μηχανικο που φοβοντουσαν?αλλιως ειναι στη κριση του πλοιαρχου..ουτε θεμα μεγεθους υπαρχει ουτε καιρικων συνθηκων στη συγκεκριμενη περιπτωση..
  12. Παιδιά το πλοίο έχει πολλά χρόνια να ανέβει Πειραιά.βρίσκεται στη Σύμη και θα ανέβει σε λίγες μέρες για την επισκευή του.Στο ais πολλές φορές γίνεται λάθος.
  13. Αν ήταν Σποράδες θα είχε μαθευτεί.Το πλοίο προς το παρόν είναι στη Σύμη και ετοιμάζεται σε λίγες μέρες να πάει να ετοιμαστεί για τις Σποράδες.
  14. Καιρός ήταν να σπάσει το μονοπώλιο σε μια γραμμή με τόση κίνηση και να υπάρξει ανταγωνισμός για το καλό των νησιών και κατ' επέκταση των εταιριών που είναι στη γραμμή.
  15. Το πλοίο τελικά έδεσε όπως είπαμε προχθές (Δευτέρα).
×
×
  • Create New...