Jump to content
Shipfriends

niksak

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

477 profile views
  1. Για Μαντουδι τιποτα??????? Για Μαντουδι τιποτα???????Αφου θα πηγαινουν που θα πηγαινουν αδειοι γιατι δεν καλυπτουν και την Αθηνα που τους κανει το 80% του τζιρου το καλοκαιρι!!!!!!!!
  2. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ε/Γ-Ο/Γ “ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ’’, Ε/Γ-Ο/Γ ‘’ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ’’, Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΡΩΤΕΥΣ’’ ΚΑΙ Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ “CALDERA VISTA”ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΛΟΣ-Β.ΣΠΟΡΑΔΕΣ-ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2021»
  3. Λοιπον ο Αγιος Κωνσταντινος ειναι καμενος 1.αποσταση απο Αθηνα 20 χλμ περισσοτερα απο Μαντουδι 2.Διοδια 12 ευρω 3.Ταξιδι 5-6 ωρες το καλοκαιρι μεχρι Σκοπελο,απο Μαντουδι 1,5 ωρα.Ποιος ο λογος καποιος να προτιμηση τον Αγιο????Ακομα πιο φτηνα ναυλα απο Μαντουδι και υποστηρηξη των Σποραδων τους χειμερινους μηνες !!!!!!!Το καλοκαιρι δεν θελουμε σωτηρες...............
  4. Οχι δεν ξερω κατι αλλα πιθανολογω...ενας εξυπνος επενδυτης γιατι να μη το κανει. Ο αγιος ειναι καμενο χαρτι πια!!!!!!!!
  5. Καλο νεο αυτο!!!Επιτελους αρχιζουν και ξυπνανε........ Τωρα επεται ενα δελφινι απο Μαντουδι σε μιση ωρα στην Γλωσσα!!!!!!!!!!!!!!!!
  6. Αμα βαλουν αλλο ενα πλοιο απο Μαντουδι,λυθηκε η μεταφορικη ικανοτητα.Απο Αγιο πλεον ειναι ασυμφορο το ταξιδι,οικονομικα πρωτον και δευτερον μεγαλο ταξιδι!!Γιατι καποιος απο Αθηνα να ταξιδευση απο Αγιο 5 ωρες και οχι απο Μαντουδι 1,5?Οσο για ποια εταιρεια ειναι δεν ξερω αλλα το εμαθα απο ατομο που εχει καταστραφη με τα υδροπλανα.
  7. Γεια σας,φετος η σωτηρια της Σκοπελου ηταν ο ΠΡΩΤΕΑΣ και κατ επεκταση το Μαντουδι αλλα και η Σκιαθος πηγε πολυ καλα!!! Για της Σποραδες τα μονα λιμανια που βοηθανε ειναι Βολος και Μαντουδι -Κυμη.Φετος η ΑΝΕΣ σκεφτεται για 2 φορες την εβδομαδα απο Μαντουδι τον χειμωνα. Η HSW μαλλον θα ζοριστη 2015 γιατι ακουγεται οτι θα ερθει κι αλλος παιχτης με 2 πλοια,ας περιμενουμε......
  8. γεια σας ,ειμαι καινουργιος στο πολυ ωραιο ναυτιλιακο site.Ηθελα να ρωτησω ξερει κανεις για την συσταση ναυτιλιακης εταιριας λαικης βασης βορειων σποραδων?
×
×
  • Create New...