Jump to content
Shipfriends

captainstathis18

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

  1. Τελεια τα Νισσος.Παρα πολυ καλη δουλεια. Γεια στα χερια σου NISSOSCHIOS. Eυχαριστω πολυ που εδωσες την δυνατοτητα να "ταξιδεψουμε" και εμεις με αυτα.
  2. Ποπο το Νησσος Μυκονος τι ωραιο που το εχεις κανει.Ειναι ακριβως οπωσ το πραγματικο.Μπραβο πολυ καλη δουλεια.
  3. Ευχαριστω. Την ειδα αυτην τη σελιδα πριν απο λιγο.Ευχαριστω παντως.
  4. Εχω δει σχεδον σε ολα τα μοντελακια σας οτι τα φτιαξατε με το υλικο fiber glass.Τι ειναι αυτο βρε παιδια και πως το χρησιμοποιητε για να φταιξετε αυτα τα ωραια μοντελα? Με εχει φαει η περιεργια!!!
  5. Ναι,ομως με τη free εκδοση δεν σου δινει και πολλα "εργαλεια" και απο οτι εχω δει η κανονικη εκδοση εχει περισσοτερα και βοηθαει αυτο να κανεις το πλοιο σου να μοιαζει πιο πολυ με το αληθινο. Τελως παντων εγω αυτο που θελω ειναι να μου πει καποιος που ξερει αν με την free(trial) εκδοση του google sketch up θα μπορεσω να φτιαξω κατι αξιολογο.
  6. Παιδια εχω κατεβασει το google sketch up την free εκδοση, θα μπορεσω με αυτο το προγραμμα να φτιαξω καποιο πλοιο της προκοπης?
  7. Οπως καποιοι θα ξερουν οταν βαζεις το add-on New Horizons στο Ship Simulator 2008 στο καταμαραν Red Jet 4 τα κλασσικα χειριστηρια αντικαθιστανται απο καποια νεου τυπου χειριστηρια.Ομως δυσκολευομαι παρα πολυ να το "οδηγησω" και ποσο μαλλον να το πλαγιοδετησω.Ξερει μηπως καποιος πως μπορω(αν φυσικα γινεται) να αλλαξω τα χειριστηρια ξανα στα κλασσικα,εννοειται χωρις να βγαλω το expansion. Καθε βοηθεια δεκτη,ευχαριστω εκ των προτερων.
  8. Συγγνωμη που μπαινω στη συζητηση,αλλα αυτο που λεει ο Earl Granville σχετικα με τα bow/stern thrusters πρεπει οντως να διωρθωθει.Οταν χρησιμοποιεις τα προπελακια,δινουν απιστευτη φορα στο πλοιο που τελικα "βρισκει" στο ντοκο.Ακομα και οταν τα κλεισεις η φορα παραμενει,δεν ελαττωνεται.Πολυ σπαστικο,ειναι απο τα πραγματα που πρεπει να διορθωθουν,1000% στο παιχνιδι.
  9. Φιλε Stefane για να συνεχισεις απο εκει που ησουν με το ιδιο πλοιο, στο ιδιο σημειο οταν μπεις ξανα στο παιχνιδι πατα sail now χωρις να πατησεις καποια αλλη επιλογη και μην δοκιμασεις να κανεις save,απλα κανε αυτο που ειπα.Και εγω δυστηχως εχω την demo version και ετσι αναγκαζομαι συνεχιζω τα δρομολογια που κανω Επισης αν δεν δουλεψει το παραπανω παιζει ρολο επισης απο πια επιλογη θα ξεκινησεις το δρομολογιο.Απο ποια επιλογη ξεκινας(select cruise ή create cruise)????
  10. Φιλε ierapetra δεν χρειαζεται να βιαζεσαι με την ησυχια σου.Θελω να σου ζητησω αν μπορεις και αν γινεται φυσικα να βαλεις στο Highspeed και στο flyingcat σου διπλα χειριστηρια.Please!!!!1
  11. Ευχαριστω πολυ Neptune για την βοηθεια.
  12. Σε ποιον φακελο πρεπει να βαλω τα χειριστηρια????
  13. Φιλε με τρελανες με το highspeed.Μπραβο,μου εφτιαξες τη μερα. Τί ταχυτητα πιανει?Θα μπορουμε να το κατεβασουμε απο το site?
  14. φιλε ierapetra μπορεις να βαλεις τα σινιαλα της HSW;Τιποτα σχετικο με flying cat ή highspeed παιζει;Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...