Jump to content
Shipfriends

anant

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

  1. Απ οτι βλέπω εχει αφαιρεθεί το πάνω στέγαστρο στη πρύμη?
  2. Δεν χρειαζετε να δω φωτογραφίες, το βλέπω να περνάει έξω από το σπίτι μου σε κάθε δρομολόγιο, ακόμα και με 25 μίλια δεν κάνει κιχ, και τα απόνερα της πλώρης ίσα που ασπρίζουν. Παποραρος η Αριάδνη,απο τα αγαπημένα μου, άλλα αυτό κάρφωμα της πλώρης ομολογώ ότι δεν το εχω ξαναδεί.
  3. Εγώ βλέπω οτι για αλλη μια φορά τα παιχνίδια των ακτοοπλόων θα τα πληρώσει ο απλός κοσμακης ! Το κράτος τελικά τι ρόλο βαράει?
  4. Είμαι περίεργος να δω την επόμενη φορά που δεν θα κάνει το δρομολόγιο λόγο καυσίμων θα πάνε τα κανάλια? Είμαστε σε φουλ σεζόν και έχουμε επισχέσεις που λογικά ρέει περισσότερο χρήμα στα ταμεία της εταιρείας,φανταστείτε τι εχει να γίνει το χειμώνα?
  5. Νομίζω χωρίς να ειμαι τελείως σίγουρος οτι το πλοίο ανήκει σε θυγατρική της ΑΝΕΚ την αιγαίο πέλαγος και γι αυτο δεν ειναι στο στολο της, ας με διορθωση κάποιος αν κάνω λάθος.
  6. Να δω τώρα αν θα έχουν πετρέλαια για το EUROPEAN.
  7. Η Μυτιληναρα δοκιμαστικό έκανε και γυρνάει πίσω?
  8. Τι έγινε με το παπορον για ποιο λόγο επέστρεψε στο Βαθυ και δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ?γνωρίζει κάποιος κάτι?
  9. Αυτη τη στιγμη το πλοιο εξω απο τη Συρο με 9,3 μιλια,κατι δεν παει καλα.
  10. Απ οτι άκουσα το Σάββατο άφησε φορτηγά και Ι.Χ για Σάμο έξω,άλλα μην ξεχνάμε οτι είχε τρις μέρες να πάει καράβι Σάμο Ικαρία,πιστεύω οτι εάν κάνει τακτικά δρομολόγια έστω 4 φόρες τη βδομάδα για Καρλόβασι το γκαράζ για χειμώνα αρκεί.
  11. Την ερχόμενη Τρίτη πάλι χωρίς πλοίο από Πειραιά η Ικαροσαμια, σύμφωνα με την νέα ανακοίνωση της ΝΕΛ. Μπορεί να τους μαζέψει κάποιος,οι άνθρωποι δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν. Για ποιο λόγο αυτή τη φορά το European Δευτέρα 17/3 δεν εκτελεί το δρομολόγιο του? http://www.nel.gr/index.asp?a_id=87&news_id=1448
  12. Θα εκτελεστεί το σημερινό δρομολόγιο του πλοίου από Πειραιά?
×
×
  • Create New...