Jump to content
Shipfriends

apollwn1453

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Uncategorized

  • Location
    Athens
  • Occupation
    student in the university
  1. Aν κατάλαβα καλά είναι σίγουρο ότι θα μπεί το Β. Κορνάρος ή υπήρξε συμμετοχή και άλλου πλοίοϋ για την μεγάλη γραμμή; και αν μπεί το Κορνάρος πότε θα ξεκινήσει δρομολόγια; Κάτι είχε ακουστεί πάντως πως κι αυτό είχε πρόβλημα με τον άξονά του, αν ξέρετε κάτι παρακαλώ ενημερώστε μας να δούμε τι θα κάνουμε... ευχαριστώ.
  2. Γνωρίζει κάποιος ποιές εταιρίες και πλοία τελικά δηλώθηκαν στο διαγωνισμό για τις επιδοτούμενες άγονες γραμμές των Κυθήρων? Αν δεν κάνω λάθος σήμερα ήταν ο διαγωνισμός. Όποιος γνωρίζει κάτι ας μας ενημερώσει για να δούμε αν θα υπάρξει λύση του προβλήματος της συγκοινωνίας μας ή θα πορευθούμε και φέτος με λύσεις ανάγκης... ευχαριστώ.
  3. Κορυφαία η ξεναγησή σου Panagia Ekatontapiliani παρ' οτι δεν έτυχε να μπω ακόμη μέσα ήταν σαν να ταξίδεψα με το πλοίο. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω και παρακαλώ αν ξέρει κάποιος φίλος να με βοηθήσει είναι πως κάθεται το πλοίο στον καιρό (ποιά η συμπεριφορά του) γιατί μπορεί η απόσταση να μην είναι μεγάλη αλλά το πέρασμα δεν είναι και απ' τα πιο ήρεμα, ευχαριστώ.
  4. Αυτός είναι ο κυματοθραύστης του λιμανιού με τον μέσα φάρο. Το Μυρτιδιώτισσα προσέκρουσε πιο έξω στην άκρη της νησίδας που βρισκεται το λιμάνι των Κυθήρων (Διακόφτι) με τον έξω φάρο. (βλ. φωτο)
  5. Το βραδάκι πήγα και είδα το Πορφυρούσα στο Νέο Μώλο της ΔΕΗ απ'το μήνυμα που διάβασα του polmyt. Ξέρει κανείς πότε θα είναι έτοιμο να κατέβει Κύθηρα να ξεκινήσει δρομολόγια και πόση θα είναι τελικά η υπηρεσιακή του ταχύτητα? ευχαριστώ
×
×
  • Create New...