Jump to content
Shipfriends

taxideftis

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  1. Ενα πράγμα θέλω μόνο να επισημάνω. Επι Νομικού το Ανεμος ηταν παρα πολυ περιποιημένο, καθαρό, οι τουαλέτες μοσχομύριζαν. Τι γίνεται τώρα ?. Ενας Θεός ξέρει.
  2. Για όνομα του Θεού κατ'ευθείαν για το διαλυτήριο ?. Τόσο πολύ καιροφυλακτούσαν με το που θα τελειώσει η ναύλωση κατ'ευθείαν στο θάνατο ?.
  3. Ετσι παλι ειχαν αναγγείλει τα δρομολόγια του Βερα, αλλα το πλοίο δεν μπήκε τουλαχιστον μεχρι σήμερα στη γραμμη.Παντως σημερα το συστημα κρατησεων εδινε μονο το Μαρινα, το Ρομίλντα και το Μύκονος. Τη Μεγαλη Εβδομάδα θα αρχισουν να κανουν κρατήσεις ?
  4. Πουλήθηκε δηλαδή το πλοίο ?. Παντως η ιστοσελίδα της εταιρείας βγήκε στο 'σφυρί'.
  5. Συμφωνώ απολυτως. Παντως η πώλησή του ειχε ακουστεί απο αρχες Μαρτίου και λέγεται οτι ο αγοραστής είναι εταιρεία Ελβετικών συμφερόντων που θα το μετατρέψει σε πολυτελείας Κρουαζιερόπλοιο.
  6. Οπότε συμπεραίνει κανεις οτι το Aegean I εχει πλεον πουληθεί απο την εταιρεία.
  7. Μα δεν θα ξεκινήσει μεσα στον Απρίλιο 3ήμερες/4ήμερες για λογαριασμό της Monarch ?.
  8. Δεν έχω σκοπό να υποστηρίξω τη μια πλευρα η την άλλη, αλλά τα πράγματα είναι δεδομένα. Με τέτοιες τιμες πετρελαίου ποιος μπορεί να υποδυθεί τον Μεσία και να πηγαίνει αφιλοκερδώς και Αγονη γραμμή και με οικονομικές τιμές και...και. Η πληρώνεις ακριβό εισιτήριο και πηγαίνεις με τα νεότευκτα η' δίνεις λιγότερα και πηγαίνεις πιο αργά. Δηλαδή τι θα πάθεις να φτάσεις 3 και 4 ωρες αργότερα ?. Στο κατω-κατω της γραφής για τους βιαστικούς υπάρχει και το αεροπλάνο. Και ενα τελευταίο τοσα χρόνια που ηταν η HSW και επειδή μετα ολες τις αναγκαίες δρομολογήσεις που εκριναν, είχαν περισσευούμενο το Ν. Μυκονος και το εβαλαν στη γραμμή χεινωνιάτικα ??.
  9. Σωστα ηταν νηολογημενο στην Ονδουρα.
  10. Παντως η εταιρεία το αναφέρει για κρουαζιερες απο την Κύπρο.
  11. Καποιες πληροφορίες λένε οτι αγοράστηκε απο Ελβετούς και θα γίνει πληρης ανακαίνιση. Ουτως η άλλως η εταιρεία δεν το αναφέρει καθολου για φετος.
×
×
  • Create New...