Jump to content
Shipfriends

Nils Holgersson

eMembers
  • Posts

    325
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nils Holgersson

  1. Δευτερη λυπητερη περιμενει οπως φαινεται την Ανεκ τις επομενες εβδομαδες καθως οπως αποκαλυπτει σημερα το ship2shore θα διεξαχθει σε διαιτητικο δικαστηριου του Λονδινου η δικη για το θεμα της Goinsardinia.Οι Ιταλοι οπως αναφερεται εμφανιζονται βεβαιοι για θετικο αποτελεσμα το οποιο θα περιλαμβανει την καταβολη απο πλευρας Ανεκ του ποσου των 5.000.000 ευρω :eek: ως προστιμο(περαν των 500χιλιαδων που εχει ηδη εκδικασει εις βαρος της η Ιταλικη δικαιοσυνη).

    καπου εγινε λαθος στη μεταφραση φιλε Miltiadi στο δημοσίευμα του ship2shore  ....η ΑΝΕΚ LINES θα διεκδισει 5 εκατομμύρια και όχι η Goinsardinia.... ;)
  2. Και σήμερα πλήρως φωταγωγημένο ολημερίς της μέρας.. από φυλακής πρωίας θα έλεγα..! Το μεσημέρι ενημερώθηκα οτι απόψε μεταβαίνει και πλήρωμα, σε λίγα λεπτά δηλαδή με το Blue Star Naxos. Πλοίαρχος απ' ότι φαίνεται θα είναι ο cpt Αλέκος Πίττας.

    το μεγαλύτερο μέρος του πληρώματος του SUPERFAST XII έχει μεταπηδήσει στο BLUE HORIZON για να το ετοιμάσουν...Σολίστ σε αυτή την προσπάθεια ο cpt Mπάμπης Παλουμπής, οποίος δένοντας το SUPERFAST XII στον προλιμένα, ταξίδεψε για την Σύρο.

  3. Εκτός δρομολογίων το πλοίο μέχρι 14 Μαρτίου λόγω εργασιών ετήσιας επιθεώρησης και ανανέωσης πιστοποιητικών...έτσι ξαφνικά η ΝΕΛΑΡΑ αποφάσισε...Ταξιάρχης και Μυτιλήνη θα κληθούν να καλύψουν το κενό... ;)

    απο ποτε θα γινουν αυτες οι αλλαγες?και ο Ταξιαρχης πως θα εμπλακει?

×
×
  • Create New...