Jump to content
Shipfriends

Juanito

eMembers
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Juanito

  1. Τον Μάρτιο απ'οτι φαίνεται θα επιστρέψει στην ενεργό δράση στην γραμμή της Αυλώνας
  2. Αρχικά πήγε στο YANBU. Τώρα βρίσκεται αγκυροβολημένο σε ένα νησάκι (HASSAN ISLAND) κοντά στο UMLUJ. Φιλοξενεί εργάτες.
  3. Πλωτό ξενοδοχείο στην Σαουδική Αραβία...
  4. https://www.rizospastis.gr/story.do?id=10552290 Θεματάκια είχε κατα την παραμονή του στην Σαλαμίνα ....
  5. Στο πλοίο γίνονται εργασίες τοποθέτησης νέων συστημάτων MES για να αυξηθεί το πρωτόκολλο. Πέμπτη πρωί ακούγεται ότι αναχωρεί για Ιταλία.
  6. Το "αφεντικό" (κος. Ipek) έτρεχε το project της Sisa Shipping που είχε ναυλωσει τα Olympus, Aqua Hercules, Nissos Rodos και Bridge και μέσα σε μια νύχτα εξαφανίστηκε....
  7. Οι περισσότερες καμπίνες θα είναι 4κλίνες αλλά με δυνατότητα χρήσης και σαν 2κλίνες η 3κλίνες ανάλογα με την περίσταση (θα έχουν τα λεγόμενα pulman beds).
  8. Καλά ταξίδια να έχει ... οι φήμες λένε ότι μάλλον θα μιλάει Ιταλικά για αρκετό καιρό .... 😉
  9. Σήμερα έγινε η μετακίνηση του πλαινού καταπέλτη στην νέα του θέση .... κατάπρυμα!
  10. Πέρυσι το καλοκαίρι τα πήγε μια χαρά στην γραμμή αυτή οπότε λογικό να το ξαναδούμε και φέτος ...
  11. Για ανεκ αποκλείετε το συγκεκριμένο πλοίο Πριντεζι-Ηγουμενιτσα λέει το πρόγραμμα του 2019 σύμφωνα με τις μπίντες
  12. Την Τρίτη (17/07) το βράδυ ξεκίνησε τα δρομολόγια του απο Ηγουμενίτσα το Prince.
  13. το πλοιο εσωτερικα ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση. οπως εχουμε πει και σε προηγουμενα ποστ 1 μηχανη ειναι εκτος διοτι δεν ειναι ευκολη η ευρεση ανταλλακτικων για τις δυσκολες nohab polar ...
  14. να ρωτήσω κάτι μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος περισσότερα, απ'την στιγμή που το πλοίο λειτουργούσε κανονικά στην Ιταλία με βιβλίο ελέγχου αμιάντου (όπως και πολλά άλλα πλοία που έχουν αμίαντο και ταξιδέυουν κανονικά σε αρκετές Ευρωπαικές χώρες) μήπως το πρόβλημα προέκυψε στο ότι έγιναν επισκευές στα σημεία που υπάρχει/υπήρχε αμίαντος?
  15. πάντως μέχρι να δούμε επίσημη ανακοίνωση όλα παραμένουν ρευστά... οι δικές μου πληροφορίες έδειχναν άνδρο ... αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος .... ίδωμεν!
  16. Το πλοίο μέσα είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Όντως 1 μηχανή είναι off εδώ και χρόνια, καθώς σαν πλωτό ξενοδοχείο ποτέ δεν χρειάστηκε ταχύτητα.
  17. Καλημέρα. Καθ'οδόν για Πειραια το νέο απόκτημα Ελληνικής Εταιρείας..... Το πλοίο δούλευε σαν πλωτό ξενοδοχείο στην Β.Ευρώπη και όπως φαίνεται ετοιμάζεταιγια νέα καριέρα στην Ελλάδα... _________________________________________________________________________________________ (1969, ex-Prinsessan Christina, Safe Christina, Stena Nordica, Europafarjan I, Lion Prince, Stena Prince , Commodore, Palau, Wind Solution)
  18. και οι μπιντες λενε οτι απο αυριο θα εκπεμπει με το ονομα morocco star ....
  19. Μεθόρμισε σήμερα το πρωί και ετοιμάζετε για τα ξένα Πώληση λένε ... θα δείξει τις επόμενες ημέρες
×
×
  • Create New...