Jump to content
Shipfriends

Outlaw

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About Outlaw

  • Birthday 03/05/1977

Contact Methods

Uncategorized

  • Location
    Nicosia , Cyprus
  • Interests
    Research, history, underwater search etc
  • Occupation
    Lawyer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. είπα αυτά που μου είπανε. όντως πιστεύω ότι βούτηξαν εκεί οι τύποι, αλλα μου το είπανε ξεκάθαρα ότι ήτανε παράνομα. το πως έγινε αυτό ήταν ότι περνάει ένα φουσκωτό πάνω απο το σημείο, σταματά για 1 λεπτό, πέφτουν οι δύτες και μετά ξαναπερνάει και τους μαζέει σε καθορισμένη ώρα. έτσι ήταν η περιγραφή που μου έδωσαν πως έγινε. τώρα τι γίνεται δεν γνωρίζω καθώς πάνε 11 σχεδόν χρόνια να δώ κάποιον απο αυτούς.
  2. φιλε, το ναυάγιο βρίσκεται σε ύδατα της Κύπρου ή πολύ κοντά στην Κύπρο, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που εχω είναι κοντά. Δεν έχω πρόθεση να ρωτήσω κάποιον προτού καταδυθώ σε αυτό. τώρα, δεν μιλά κανείς για υλική ανταμοιβή. ηθική μπορεί να υπάρξει, αλλά η ανταμοιβή που έλεγα εγώ ειναι η εξής. σκέψου να καταφέρω και να ανεβάσω κάτι που ανήκει σε κάποιον απο τους νεκρούς των Τούρκων, ή ακόμα και λείψανα και να δοθούν για ταφή απο τους δικούς τους, κάτι που έχει ξεκινήσει και γίνεται τώρα αφού δίνονται πληροφορίες για μαζικούς τάφους κατά την εισβολή, εκτελέσεις κλπ.... σκεψου την κοινή γνώμη πώς θα αντιδράσει σε αυτό. σκεψου τους συγγενείς του θύματος αυτού. πρώτα θα βιντεογραφήσω και μετά θα ενημερώσω μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης την ανεύρεση, δείχνοντας πολύ λίγες σκηνές, ούτως ώστε να δοθεί το μήνυμα, και μετά η προθεση μου είναι να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, εγώ και η ομάδα μου, αν θέλουν οι οικογένειες να ανασύρουμε κάποιες ή αν μπορούμε όλες τις σωρούς. τώρα αυτό είναι το σχέδιο, που είχα πάντα πρόθεση για να κανουμε. φυσικά θα δούμε και στην πορεία. η ιδέα γενικά ειναι να κάνουμε την κοινή γνώμη στην Τουρκία να σχηματίσει μια "πιό καλή " εικόνα που ίσως να έχει απέναντι στο θέμα των αγνοουμένων, και ίσως ευαισθητοποιηθεί κάποιος, που ξέρει ή που άκουσε κάτι και να δώσει εκείνη την μαγική πληροφορία που θα οδηγήσει σε αποτέλεσμα. ξέρω ότι ίσως να ψάχνω άδικα, αλλα πίστεψε με, πιστεύω πολύ ότι αν τα καταφέρουμε θα υπάρξει τρομερή κινητικότητα στο θέμα αυτό. ελπίζω να τα καταφέρουμε μόνο. επίσης ελπίζω να καταλαβες το σκεπτικό μου. Ευχαριστώ ξανα.
  3. αγαπητοί φίλοι, είχα στο παρελθόν μιλήσει με δύτες απο Δανία οι οποίοι ήταν πολύ έμπειροι και μου είχα πεί ότι για αρκετό καιρό απαγορεύοταν οι καταδύσεις στο πλοίο, τα νερά ήτο πολύ θολά, και ότι το κουφάρι του πλοίου ξεκινούσε απο τα -45μ και τέλειωνε στα -90μ. ότι ήταν βυθισμένο στο πλάι κλπ. μερικοί απο αυτούς είχαν καταδυθεί απλά για την περιπέτεια, αλλά μετά οι αρχές είχαν ρίξει τσιμέντο επάνω του δήθεν για να προστατέψουν τον υγρό τάφο κλπ. αυτό και μόνο δείχει ότι κάτι ήθελαν να καλύψουν. εγώ έτσι το λαμβάνω. απορώ πώς θα κάνουν έρευνες τώρα αφού μου έχουν προσωπικά πει φίλοι ότι το ναυάγιο έχει καλυφθει με τσιμέντο... Ευχαριστώ.
  4. αγαπητοί φίλοι, ειμαι νέος χρήστης εδω μέσα. αφορμή να ξεκινήσω αυτή την προσπάθεια ήταν η αγαπη μου για τις καταδύσεις όπου μετά εξελίχτηκε σε έρευνα για ανεύρεση ιστορικών ναυαγίων και αρχαιοτήτων με σκοπό την προώθηση τους σε μουσεία και αξιοποίησης των ευρημάτων όπως θα άξιζε σε κάθε περίπτωση. προσπαθώ να μάθω όσες πιό πολλές πληροφορίες για το D-354 Kocatepe, πέραν απο όσων υπάρχουν στο νετ. προσπάθεια μου είναι να το εντοπίσω και να καταδυθώ και να το βιντεογραφήσω ούτως ώστε να προβληθεί η πραγματική είκόνα. επίσης μπορεί να υπάρξει πολύ καλή ανταμοιβή. εχω συγγενείς οι οποίοι είναι αγνούμενοι και προσπαθω να επηρεάσω την κοινή γνώμη, στην Τουρκία ιδιαίτερα, ούτως ώστε αν υπάρχουν οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με την ύπαρξη των αγνοουμένων να δοθούν και ποιός ξέρει που μπορεί να οδηγήσει αυτή η προσπαθεια. είμαι σίγουρος ότι αν καταφέρω να επηρεάσων την κοινή γνώμη, μπορεί έστω και μια μικρή πληροφορία να οδηγήσει σε ένα τάφο ή οπουδήποτε... απλά σας τα λέω για να αντιληφθήτε την σημασία της έρευνας η οποία είναι καθαρα προσωπική. γνωρίζω ότι θα υπάρχουν νεκροί απο το ναυάγιο, δεν ξέρω ακριβώς πόσοι, αλλα είμαι σίγουρος ότι σιγουρα θα ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη στην Τουρκία αφού αυτά είναι "δικά τους παιδιά" κατα καιρούς μένουμε εκπληκτοι απο τις πληροφορίες που μπορεί να δώσει κάποιος ο οποίος ήταν παρών κατα την εισβολή και για χρόνια φοβόταν να μιλήσει. αυτοί οι άνθρωποι έχουν δώσει πληροφορίες οι οποίες οδήγησαν στην ανεύρεση λειψάνων τα οποία δόθηκαν στους συγγενείς για ταφή με τιμες που τους αξίζουν. ελπίζω να με καταλάβετε. μεσα σε τόσα λίγα, είπα τόσα πολλά. είμαι σίγουρος οτι με τον καιρό θα πουμε περισσότερα. Ευχαριστώ.
  5. μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα επιτρέψουν τις καταδύσεις στο ναυάγιο? θυμάμαι για το ναυάγιο ζηνοβία στην κυπρο, για 10 χρόνια ήταν απαγορευμένα. ειδικά τους πρώτους 6 μήνες βρίσκοταν στην κύπρο ειδική ομάδα απο ησραηλινούς που καταδύοταν καθημερινά. υπάρχουν φήμες ότι υπήρχαν όπλικά συστήματα. προσωπικά τις πιστεύω αφού στα αμπάρια του εχω δει στρατιωτικούς ασυρμάτους και αντίσκηνα κλπ. ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...