Jump to content
Shipfriends

giorgos....

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

About giorgos....

  • Birthday 07/27/1983

Contact Methods

Uncategorized

  • Location
    athens
  • Occupation
    lighting manager

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. μακάρι να καταφέρει να τη γλυτώσει τουλάχιστον αυτό. έχω μια κρυφή ελπίδα την οποία αντλώ απο το λιμάνι προορισμού του. Σιγκαπούρη.. ας ελπίσουμε τουλάχιστον..
  2. ρε παιδιά για όνομα του θεού.. είπαμε να μην ανεβάσουμε φωτογραφίες απο τα διαλυτήρια στο internet..
  3. giorgos....

    Ankara @ Piraeus

    το ankara (μετά τη μετασκευή) στις 28 ιουνίου στον πειραια..
  4. μια "φανταστική" εκδοχή του εξπρές σαντορίνη όπως θα ήθελα πολύ να το δώ κάποια στιγμή.. (ευσεβείς πόθοι) φυσικά καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα....
  5. Τώρα είναι αργα.. δυστυχώς κύριοι όταν υπήρχαν κάποιοι τρελοί-φαιδροί που φώναζαν και προσπαθούσαν για το θέμα του γεώργιος εξπρές εδώ και 1,5 μήνα, ήταν απελπιστικά μόνοι τους. τώρα (τις τελευταίες 2-3 μέρες) που ξαναεμφανήστηκαν κάποιοι είναι αργά. στην αρχή χρειαζόταν η βοήθεια.. για τον επικήδειο λόγο του γεώργιος εξπρές δέν χρειάζεται βοήθεια.. αφήστε (άν τελικά χρειαστεί) να το κάνουν οι ίδιοι άνθρωποι που προσπάθησαν και προσπαθούν να το σώσουν απο το θάνατο..
  6. Αγαπητοί φίλοι Στα πλαίσια της προσπάθειας για τη διάσωση του γεώργιος εξπρές η συλογη υπογραφών γίνεται πραγματικότητα. Για το λόγο αυτό σχεδιάζουμε μία συνάντηση αυτή την κυριακή 13 του μήνα και ώρα 12:00 ώς 14:00 το μεσημέρι στον σταθμό του ηλεκτρικού στον πειραιά. Σημείο συνάντησης είναι το κιόσκι που πουλάει εφημερίδες και βρίσκεται μέσα στο σταθμό. Όποιος φίλος θέλει να βοηθήσει επώνυμα και να ενώσει την φωνή του με όλες τις υπόλοιπες μπορεί να έρθει και να συνυπογράψει το κείμενο για τη διάσωση του πλοίου. Ενημερώνω λέγοντας πως το υπουργείο είναι ήδη ενήμερο για την προσπάθεια διάσωσης του και για την πρόταση μας να γίνει το πρώτο πλωτό μουσείο της ελλάδας και είναι αρκετά θορυβημένο απο τις τελευταίες αντιδράσεις όλων σας.. Επίσης ενδιφέρον για το θέμα εξεδήλωσε και η εφημερίδα "ελεύθερος τύπος", και υπάρχει έμπρακτη υποστήριξη και απο κάποιους πλοιάρχους.. Πίστη θέλει αδέλφια. Πίστη και να μήν το βάζουμε κάτω. Συγχωρήστε το κάπως "πρόχειρο" της οργάνωσης, όμως υπο την πίεση του χρόνου δέν ξέρω πώς θα μπορούσε να οργανωθει καλύτερα. Γνωρίζω πως πολλοί ή οι περισότεροι έχουν κάποιες υποχρεώσεις όμως καλό θα είναι να μαζευτούμε όσο το δυνατόν περισότεροι γιατι.. η ισχύς εν τη ενώση.... το ωφείλουμε στο πλοίο που αγαπήσαμε και που μας ξυπνά αναμνήσεις απο άλλες εποχές. ίσως όλα αυτά να ακούγονται ρομαντικά, όμως για πείτε μου, γίνεται να είσαι καραβολάτρης χωρίς να είσαι ρομαντικός; Σας περιμένουμε την κυριακή.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Με εκτίμηση Γεώργιος Μακρής
  7. Είμαι ο πρώτος που θα συμφωνήσω. Πρέπει να οργανωθούμε και να βρούμε ένα τρόπο να μαζευτούν οι υπογραφές.. Καλό θα είναι να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας για τα υπόλοιπα..
  8. άν πάρουμε παράταση χρόνου τότε οι βέλγοι ίσως προλάβουν να το πάρουν (γιατί είναι γνωστό οτι το θέλουν) για να το κάνουν μουσείο. επίσης έχει προταθεί στο υπουργείο απο έναν καθηγητή στην σχολή των μηχανικών Α.Ε.Ν να αγοραστεί απο το υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας για να γίνει εκπεδευτικό για τη σχολή. άν είσαι ρομαντικός και αγαπάς αυτο το βαπόρι γιατι το έχεις ζήσει και το έχεις ταξιδέψει τότε επιμένεις και προσπαθείς ακόμα και την τελευταία στιγμή..
  9. φίλε "νηρέα" είμαστε 2-3 άτομα που προσπαθούμε με όποιο τρόπο μπορο΄θμε να σώσουμε το βαπόρι, κάνοντας κρούσεις σε υπουργεία, οργανισμούς, μουσεία κτλ.. παράταση χρόνου ζητάμε μήπως προλάβει το βαπόρι και επιστρέψει στο βέλγιο. όσο για τα λεφτά που είπες, σίγουρα δέν ζητάμε λεφτά γιατι αυτό θα ήταν εντελώς τρελλο. άν δεν θέλεις να βοηθήσεις είναι δεκτό....
  10. ισχύει το ποσό. απλά πρέπει να ξέρουν και να ενημερωθούν πως το μόνο που θέλουμε είναι λίγος χρόνος παραπάνω. υπάρχει η δυνατότητα να πάει το βαπόρι στο βέλγιο ή να γίνει εκπεδευτικό στη σχολή των μηχανικών των Α.Ε.Ν για να γίνουν όλα αυτά χρειάζονται λίγο χρόνο παραπάνω. κάντε ότι μπορείτε και όπου μπορείτε. ακόμα και άν αυτό φαίνεται ανούσιο.. πάντα υπάρχει χρόνος για θαύματα.. να ξέρουν οτι είμαστε περισότεροι απο 2-3 άτομα..
  11. όποιος αγαπάει αυτό το σκαρί και θέλει να βοηθήσει να σωθεί και να συμπαραστσθεί στην προσπάθεια μας κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. κινηθήτε όπως μπορεί ο καθένας και κάντε κρούσεις σε εταιρεία, υπουργείο και όπου αλλού πιστεύετε οτι μπορεί να βοηθήσει.. σκοπός, να πιέσουμε όσο περισότερο μπορούμε.... το ωφείλουμε στο ίδο το βαπόρι.... ευχαριστώ....
  12. σήμερα δούλευαν οι μηχανές του βαποριού πάντως και 2 άνθρωποι με φόρμες κυκλοφορούσαν πάνω στο πλοίο στα ντέκ του οποίου υπήρχαν διάφορα αντικείμενα όπως μοκέτες κρεμασμένες κουβάδες κτλ. οι περισσότερες πόρτες στα ντέκ ήταν ανοιχτές όπως επίσης και τα φώτα του βαποριού μέσα και έξω.. κάτι συμβαίνει λοιπόν.. μήπως τελικά ετοιμάζεται πλέον οριστικά για το τελευταίο του ταξίδι? θα ακολουθήσουν και φωτογραφίες για του λόγου το αληθές. . . .
  13. giorgos....

    Panagia Tinou 2

    4-9-1996 το παναγία τήνου 2 στο δρομολόγιο απο πάρο για πειραιά΄.
  14. διαφημηστικό της lindos lines (δυστηχώς δεν έχει χρονολογία και δέν θυμάμαι ούτε εγω. πρέπει να είναι γύρω στο 90-93) στην κατηγορία του "νήσος λήμνος" 'εχω ανεβάσει μια φωτογραφία απο τν μέσα σελίδα του διαφημηστικού με το "μήλος εξπρές" και το αξέχαστο "ιόνιον".
×
×
  • Create New...