Jump to content
Shipfriends

navigation

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

About navigation

  • Birthday 09/05/1975

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Uncategorized

  • Location
    παντου και πουθενα
  • Interests
    ΤΑΞΙΔΙΑ

Recent Profile Visitors

938 profile views
  1. Αυτό ή μήπως θΑ δέσει κάπου Αλλού (εκτος το πέρΑμΑ) όπου θΑ συνεχίσει τις εργΑσίες του?????δεν ξέρω κάτι Απλά ρωτάω!!!!!
  2. Nαι αλλά τόσο καιρό μου ερχόταν alert απο το δικό μας το duchess! και αν παρατηρήσετε στα στοιχεία sto Duchess στο Λονδίνο έχει σημαία κυπριακή δεν ξέρω βέβαια για το imo-number!!!
  3. Μα καλά τι γίνετε με το Duchess M...είχα βάλει από πέρυσι alert στο AIS και από χθες μου έρχονται απανοτά μηνύματα για αφιξοαχαχωρήσεις στο TILBURY και στο GRAVESEND στο Λονδίνο...έχω μπερδευτει....τι γίνετε?
  4. Δεν νομίζω george, απτοτι ξέρω η εναρξη δρομολογίβν του αναστέλεται από μερα σε μέρα...Στην Ηγουμενίτσα είναι ακόμα στο παλιό λιμάνι μαζι με το Ionian Spirit!
  5. E,κάθε πόίαρχος δουλε'υει με τον δικό του τρόπο...μην ξεχνάμε οτι ο καπτα-Γιάννης είναι καινουργιος στο βαπόρι και δεν νομίζω οτι αξίζει τον κοπο να ρισκάρει σε κάτι που δεν είναι γνώριμο για εκείνον! Όπως και πιστεύω οτι σημβαίνει και με κάθε καπετάνιο που πάει σε ένα καινούργιο για αυτόν πλοίο.
  6. Συμπληρώνοντας τον P.Ektatotapilliani απλά να ανεφέρω οτι το πλοίο έφυγε το Σάββατο 28 Ιουνίου για την γραμμή Δυράχιο -Μπάρι όπου έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να επιστρέψει αρχές Σεπτεμβρίου!
  7. Και εγώ Αριαδνη λέω....το Λευκά δεν είναι πάντως γιατί το Λευκά κάτω από την γέφυρα του έχει στρογγυλά φινιστρίνια και όχι τετράφωνα!
  8. Αχ ΓιαννηΑ340 αυτό θα ήταν το καλύτερο αλλα ποιος θα....πεταχτεί μέχρι την Τουρκία???? Για την Ιστορία να αναφέρω οτι η εκποίησή έπιασε το πόσο των 92.000 ευρόπουλων only!
  9. Eρώτηση...τι ακριβώς γίνεται στο λιμάνι? Εδω και δύο-τρεις μέρες βλεπω πολύ αστυνομία και οχι μόνο λιμενικη-αστυνομία αλλα και ¨κανονική¨. Το μεσημέρι που περνούσα είδα και κάτι τραπέζια που στρώναν στην αλάνα δίπλα απο το παρκιν του ΥΕΝ...τι γίνεται?
×
×
  • Create New...