Jump to content
Shipfriends

emvolos

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Μην τα αποχαιρετάται γιατί θα δειτε να τα μαζεύει και τα 2 καμία Creta Cargo...οψομεθα!
  2. Από μέσα έμαθα ότι οδεύει για τελευταίον ασπασμόν! Ο καιρός θα δείξει. Κανένα νέο απο τις μπάντες εκεί του μεγάλου λιμανιού;
  3. πάντως να αναφέρουμε οτι ταξιδεύει σταθερά με 19.5 - 20 κόμβους καθημερινά! Σημαίνει πως εχει γίνει δουλειά στο μηχανικό μέρος! Τωρα από αποψη ξενοδοχείου υπάρχουν διάφορα θέματα όπως π.χ καθαριότητα αλλα δεν είναι κατι που δεν διορθώνεται! Όλα καλά!
  4. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι πλάθονται όνειρα για το Ρέθυμνο! Δηλαδή θα βάλει η κοινοπραξία καράβι στο Ρέθυμνο για να χτυπήσει τον εαυτό της στα Χανιά ή στο Ηράκλειο; Για να χτυπήσει τον Γκριμάλντι στο Ηράκλειο; Αλλο που δεν είχε να φοβηθεί τον γερο Πρέβελη ο Ιταλός! Οπως και να το κανουνε η γραμμή του Ρεθύμνου δεν είναι για απευθείας σύνδεση με Πειραιά. Είναι βιώσιμη για μια εταιρεία μονο με ενδιάμεσες στάσεις, πράγμα που σημαίνει ότι αν μπει συμβατικό πλοίο θα έχουμε μια mini κρουαζιέρα και αν μπει ταχύπλοο δεν θα εξυπηρετούνται τα φορτηγά! Αυτή είναι η γνώμη μου εμένα! Εχει πολλά ακόμα να δώσει το βαπόρι και εύχομαι να το βλέπουμε για καιρό...αλλα για Ρέθυμνο μην περιμένετε!
  5. Ο Ειρηναίος καλεσμένος στην συνέλευση της εταιρίας οπου θα γινόταν και η ανακοίνωση ένταξης της στο Χρηματιστήριο ειχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως "Η εταιρία σήμερα δεν μπαίνει εις το χρηματιστήριον, αλλά εις ΚΡΙΜΑτιστήριον"... Είπαμε. Τουλάχιστον 100 χρόνια μπροστά!
  6. ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ ΕΤαιρία ΑΝάπτυξης ΑΠοκορώνου άλλη λαμπρή ιδέα του "παππού Ειρηναίου" η οποία κοίταζε δεκαετίες μπροστά και όντως ανέβασε τον τόπο...
×
×
  • Create New...