Jump to content
Shipfriends

dimitros

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

  1. Όπως και έγινε σε πρόσφατη διάρρηξη (το πολύ 2 Κυριακές πριν) των γραφείων μεγάλης ακτοπλοϊκής εταρίας.. Σκεφτείτε να τα έπαιρναν και στα σπίτια τους!!
  2. Θα δοκιμαστεί στη γραμμή και η ΑΝΕΚ απ'τον Απρίλη.. Για να δούμε..
  3. Ισχύουν ακόμα οι εκπτώσεις της εταρείας στις γραμές εσωτερικού αλλά με μερικές διαφοροποιήσεις. Στη γραμμή του Ηρακλείου οι τιμές έχουν παραμείνει ίδιες ενώ στα Χανιά και στο Ρέθυμνο υπάρχει μια μικρή αύξηση σε όλες τις θέσεις ( παραμένοντας πάντα σε χαμηλότερο επίπεδο από την τιμή του ακέραιου ναύλου ), εκτός από τα γκαράζ όπου παραμένουν οι προσφορές ως είχαν. Ενδεικτικά το deck έχει διαμορφωθεί στα 25€ από 21€, με ακέραιο ναύλο 30€
  4. 'Ηταν η κοπή της πίτας της Πανελληνίου Ενώσεως Κρητικών Σωματείων.. Η πίτα της Παγκρητίου Ενώσεως κόπηκε σε ένα από τα Παλάς στις 10 του Γενάρη
  5. Έχω την εντύπωση ότι αύριο το Πρέβελις στο δρομολόγιο του για Χανιά - Ρέθυμνο, περνάει και από Κύθηρα.
  6. Αυριο το βραδυ αρχίζει τα δρομολόγια..
  7. Επίσης, ούτε τα φορτηγά από Ιταλία προλαβαίνουν το δρομολόγιο των 16:30.
  8. Στις 22:00 αναχώρησαν από τον Πειραιά τα ΚΡΗΤΗ II και IKAΡΟΣ PALACE για Ηράκλειο.
  9. Η τιμή της οποιασδήποτε έκπτωσης υπολογίζεται με βάση τον πλήρη ναύλο της αντίστοιχης θέσης και όχι με βάση την τιμή που έχει ήδη υποστεί έκπτωση. Όπως και να έχει, στις θέσεις όπου η τιμή της προσφοράς της ΑΝΕΚ είναι μικρότερη από την τιμή του εισιτηρίου με φοιτιτική έκπτωση το σύστημα διαλέγει το οικονομικότερο για τον πελάτη ακόμα και αν δωθεί ο κωδικός για φοιτητική έκπτωση.
  10. ~1000 Επιβάτες το Champion ~750 η Αριάδνη σήμερα.. Τα συμπεράσματα δικά σας...
  11. Μα δε γίνεται να έχει ο κάθε πράκτορας την ίδια πρόσβαση με την εταρία στα πλάνα του δρομολογίου για αρκετούς λόγους. Και καλά κάνουν οι εταιρίες που δεν δίνουν στα πρακτορεία την πραγματική διαθεσιμότητα. Τέλος πάντων.. Κυριακή αύριο.. Εβίβα!
  12. Τι κακό είναι πάλι αυτό με τα open εισιτήρια... Αντε να εξηγήσεις στη θεία που έχει αγοράσει ανοικτό εισιτήριο 6 μήνες πριν και κατεβαίνει περιχαρής στο λιμάνι για να ταξιδέψει σε Α θέση, ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. -Μα μια σφραγίδα βάλε μου -Πολύ ευχαρίστως αλλά δεν έχω θέσεις -Μα αφού έχω πληρώσει -Πολύ σωστά αλλά κράτηση δεν κάνατε και που να βρω θέση να σας βάλω μισή ώρα πριν τον απόπλου? -Δεν ξέρω τι θα κάνεις, εγώ έχω εισιτήριο πλερωμένο και θα ταξιδέψω στην Α θέση -Και τι να κάνω κυρία μου? να ανέβω και να σας χτίσω μια σουίτα για να ταξιδέψετε? -Θα σε πάω μέσα, θα βρεις το μπελά σου, δε ξέρεις με ποια τα'βαλες, θα τρίξει η καρέκλα που κάθεσαι... Και πολλές τέτοιου είδους ατάκες ακούγονται κάθε Κυριακή στον Πειραιά. Το κακό είναι ότι φεύγουν με την εντύπωση ότι δεν ήθελες να τους εξυπηρετήσεις..
×
×
  • Create New...