Jump to content
Shipfriends

aeriko

eMembers
  • Posts

    289
  • Joined

  • Last visited

About aeriko

  • Birthday December 7

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    thessaloniki

Uncategorized

  • Biography
    μη το ψαχνεις θα χαθεις ,οπως χαθηκα κι εγω
  • Location
    north greece
  • Interests
    travelling
  • Occupation
    σου το ειπα μη το ψαχνεις...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. aeriko

    Surerferry II

    Σ

    © το λιμάνι του Γαυρίου της Ανδρου - αύγουστος 2011

  2. Η ψηφος στη ΡΟΔΑΝΘΑΡΑ ..... αυτο το ΑΝΘΗ -ΜΑΡΙΝΑ δυστυχως δεν προλαβα να το ταξιδεψω ....κριμα .....απ όλα ομως τ αλλα στην Ροδανθη αισθανομουν πιο ανετα σιγουρα και οικεία.
  3. Θεσσαλονίκη:Κανονικά και με πληρότητα πάνω από 80% τα δρομολόγια των δύο πλοίων Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 2 Αυγούστου 2011 | ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ [Αποκαταστάθηκε η βλάβη στη μηχανή του πλοίο Αλκυόνη και εκτελεί κανονικά τα δρομολόγια του για Σκόπελο και Σκιάθο] Με πληρότητα που προσεγγίζει το 100% αναχωρούν τις επόμενες ημέρες τα δύο πλοία που έχουν απομείνει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με προορισμό τα νησιά των Β. Σποράδων και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στο πλοίο «Αλκυόνη», έπειτα από τη βλάβη που προκλήθηκε το Σάββατο όταν ξέσπασε φωτιά στη 2η κύρια μηχανή του ενώ έπλεε με 512 επιβάτες προς τη Θεσσαλονίκη, αφού κατέπλευσε με ασφάλεια, έγιναν οι απαραίτητες εργασίες και στη συνέχεια επιθεωρήθηκε από το νηογνώμονα. Το πλοίο αναχώρησε και πάλι την Κυριακή για Σκόπελο και Σκιάθο με 700 επιβάτες, ενώ στο αυριανό του δρομολόγιο θα μεταφέρει στα δύο νησιά σχεδόν 800 άτομα. Το πλοίο «Ταξιάρχης», που απέπλευσε χτες με πληρότητα άνω του 80% για Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο και Βαθύ Σάμου, στο επόμενο δρομολόγιό του την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να «πιάσει» πρωτόκολλο καλύπτοντας όλες τις θέσεις των 750 επιβατών. Σημειώνεται ότι για τον Αύγουστο εκτελούνται δύο δρομολόγια την εβδομάδα από το «Αλκυόνη» (κάθε Κυριακή και Τετάρτη) και ένα δρομολόγιο από το «Ταξιάρχης» (κάθε Δευτέρα). «Εχουμε τα λιγότερα δρομολόγια πλοίων από κάθε άλλη χρονιά. Ενδιαφέρον υπάρχει από τον κόσμο, όμως δεν έχουμε πλοία για να τους εξυπηρετήσουμε και η μετάβαση οδικώς στον Πειραιά κοστίζει πλέον αρκετά», επισήμανε ο ναυτιλιακός πράκτορας Βλαδίμηρος Καραχαρίσης. AYTA ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΑΠ ΤΟ ΒΟΡΡΑ
  4. Eδω επάνω γενικώς μας δουλεύουν .......δεν είναι απλα υπερβολικες οι τιμές ,είναι ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ!!!!!όταν περυσι εδινες γυρω στα 33€και 21€μηχανη για ΡΟΔΟ......τι περιμένουν οτι θα ταξιδεψει κοσμος γι αυτα τα νησιά ?ιδιαιτερα απο Βορεια Ελλαδα για να μην πω απο κατοικους της θεσσαλονικης που οι μισοι ειναι ανεργοι?Μαλλον για τα ματια του κοσμου γινονται ολα ,για ναμη πει καποιος οτι απο το συγκεκριμενο λιμανι δεν υπαρχουν γραμμες προς τα νησια....ας θυμηθουμε την καταληξη που ειχε η προηγουμενη κινηση του νομαρχη βαζοντας ταχυπλοο με 50€το ατομο ,ουτε μηνα δεν βασταξε η γραμμη. Τι να πεις......
  5. Mια βολτα στον θερμαικό με το πειρατικό.............
  6. Αγναντεύοντας τον Θερμαικό .............
  7. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ προς ολους σας !!!!ναυτικούς και στεριανούς!!! Με οπλα μας το χαμόγελο ,την αγάπη ,την ειρήνη και την αισιοδοξία ας πολεμήσουμε τις δυσκολίες του 2011 αλλά και της ζωης γενικότερα .Το κλειδί είναι η ΥΠΟΜΟΝΗ και το ΚΟΥΡΑΓΙΟ !!!!!! Προσωπικά ,ευχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά το 2011 να σας φερει ότι ονειρευτήκατε ,υγεία ,αγάπη και ομονοια στις οικογένειες σας!
  8. Διαβαζοντας ολο το παραπανω αρθρο σχετικα με το 50ωρο ταξιδι με το Διαγορα ,θα ηθελα να πω και γω την εμπειρια μου.Η περιγραφη του πλοιου στο αρθρο νομιζω δεν απαιτει συμπληρωση,τα λεει ολα.Φετος λοιπον ταξιδεψα απο Θεσσαλονικη για Ροδο στις 20Αυγουστου με το συγκεκριμενο καραβι ,παρολο που και περισυ εκανα το μισο δρομολογιο μεχρι Καρλοβασι,νομιζω οτι αυτη τη χρονια εζησα το ταξιδι με το Διαγορα. Η αναχωρηση του στην προβλεπομενη ωρα, αφηνοντας τη Θεσσαλονικη με ηλιοβασιλεμα.....Το πλοιο δεν θα το ελεγα γεματο αλλα κοσμο ειχε τουλαχιστον μεχρι το Καρλοβασι,απ εκει και περα πραγματικα μειναμε εμεις καιεμεις και νομιζω οτι ειναι ενα συν για την τελικη εικονα ενος ταξιδιου και την αισθηση που σου αφηνει.Οι αφιξεις και αναχωρησεις στα λιμανια μεσα στα χρονικα ορια .Το πληρωμα ευγενεστατο και εξυπηρετικο,εγω ταξιδεψα αεροπορικη θεση ,στις οποιες να ειμασταν 10-20ανθρωποι ολοικιολοι,και οπως καταλαβαινετε ο υπνος μας ηταν υπεροχος.Οι τουαλετες(παντα τις αναφερουμε)ελαμπαν και καθε φορα που τις επισκεπτομουν υπηρχε και καποιος απ το πληρωμα για ελεγχο.Το γευμα στο εστιατοριο self service επισης με πολυ καλες εντυπωσεις ,ευχαριστω και τον κυριο που με σερβιρε και μου εβαλε τριπλη μεριδα και μαλιστα χαριτολογοντας με ρωτησε αν μπορω να την καταφερω. Απο την Καλυμνο και μετα το ταξιδι αρχισε να γινεται ονειρεμενο ,λιγο το ηλιοβασιλεμα , η γαληνια θαλασσα,(μεχρι και δελφινια ειδα φετος)λιγο οι αναμνησεις απο παλαιοτερο ταξιδι (με το Ροδανθη εκεινη τη φορα,επισης τελειο ταξιδι,ετσι ξεκινησε και η αγαπη για ταξιδια με καραβι)ολα αυτα συντελεσαν στο να εχω τις καλυτερες των εντυπωσεων!!!!!! Πλησιαζοντας στη Ροδο και μετα την ανακοινωση για την ωρα αφιξης συνειδητοποιησα οτι δεν θελω να φτασω ,αν μπορουσε να συνεχιστει κι αλλο αυτο το ταξιδι...... Σε ολη τη διαρκεια υπηρχε μια σχετικη ηρεμια στο πλοιο ,ουτε φωνες ,ουτε τρεξιμο περα δωθε.Να σημειωσω βεβαια οτι δεν εκανα και πολλες βολτες μεσα στο καραβι ,εκτος απ τον υπνο μου και μια γυροβολια τις υπολοιπες (και ηταν αρκετες)τις περασα στο πανω καταστρωμα ,αγναντευοντας και μαζευοντας οσο γινεται περισσοτερο θαλασσα. Ενα απ τα ομορφοτερα ταξιδια μου ως τωρα που θα μεινει αξεχαστο !!!!!! του χρονου παλι να ειμαστε γεροι.... ο Διαγορας ειναι καραβι που δεν εχει καμια σχεση με τα υπολοιπα της blue star (γνωστον)επομενως το θεωρω πιο "ταξιδιαρικο"δηλ αν ηταν να διαλεξω μεταξυ των αλλων της εταιρειας θα προτιμουσα τον Διαγορα.
  9. aeriko

    DODEKANISOS PRIDE

    Στο ΣΥΜΗ.....
  10. aeriko

    PROTEUS

    Πρωτευς και Sapphire στην ομορφη ΣΥΜΗ
  11. aeriko

    SAPPHIRE

    Στο ησυχο λιμανι της Συμης
  12. aeriko

    COSTA ALLEGRA

    ΣΤΗ ΡΟΔΟ
  13. aeriko

    ANKARA

    Στο λιμανι της Ροδου......καποιος καπνιζει πολυ...........
  14. aeriko

    SUNSET

    Mia ζωγραφιά.........
  15. Κατα την επιστροφη μου λοιπον απο Συμη για Ροδο 26/8 ,υπηρχε μονο η λυση του καταμαραν.Παρολο που απ το πρακτορειο μου προτειναν την ημερησια με καταμαραν ,οπως ειπα σε αλλο θεμα προτιμησα (δεν μπορουσα να κανω κι αλλιως)μονο την επιστροφη.Ολα ηταν τελεια σε σχεση με το καραβι ,ιδιαιτερα το ταξιδι εξω στην πλωρη ,ολα τα λεφτα!!!!!!Η διαρκεια του ταξιδιου μεσα στα χρονικα πλαισια που σου εχουν πει ,μονο που στο δικο μου ταξιδι υπηρξε ενα μειον.Εφτασε στη Συμη με 1ωρα καθυστερηση !!!!!!τι σημαινει αυτο ,εσυ εχεις φτιαξει το προγραμμα σου και εισαι μια ωρα εκτος ,με το μπες βγες ,μετακινησου στη Ροδο απ το λιμανι στην περιοχη που θελεις κτλ.Στο πρακτορειο σου λενε οτι κερδιζεις καποιες ωρες ,ειναι πιο γρηγορο(σωστο)αλλα ειναι και ακριβο ,οποτε συμφωνα με τα χρηματα που σου κοστιζει ελπιζεις οτι θα ειναι και σταθερο ,αλλα.........η απαντηση ηταν '"οταν ερχεται απο Κω την τσιμπαει την ωριτσα του". Με καραβια ταξιδευουμε ολα μπορουν να ειναι στο προγραμμα,απλως ,εισαι στην πανεμορφη Συμη και απολαμβανεις το καφεδακι σου.....σηκωνεσαι να ετοιμαστεις για αναχωρηση και τελικως περνας την υπολοιπη ωρα στο "ρολοι"στο λιμανι ,τρωγοντας κανενα παγωτακι γιατι απο ωρα σε ωρα καταφθανει το καταμαραν. Να πω βεβαια οτι γι αυτη την διαδρομη ειναι καλα αλλα για περισσοτερες ωρες ,να κλειστεις μεσα στο κουτι ,στο οποιο παρεπιπτοντως υποτιθεται οτι εχεις θεση ,αλλα πιο πριν εχει φροντισει καποιος να πιασει και τις 4 ,οποτε εσυ μπαινεις στη διαδικασια της φασαριας. Σχετικα με το πληρωμα ολα πολυ καλα ,ιδιαιτερα στο χωρο του γκαραζ η εξυπηρετηση ηταν απ τις καλυτερες. Ακουστηκαν φυσικα καιτα παραπονα για την καθυστερηση ,τι να σου κανει και το πληρωμα που τ ακουει......η απαντηση ηταν "αυτο ειναι το πλοιο κυριε ,αν θελετε"
×
×
  • Create New...