Jump to content
Shipfriends

μπλε

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by μπλε

  1. ξεχναμε οτι τα παλατακια κατασκευαστικαν για το συγκεκριμενο δρομολογιο,ενω το κοκκινο για την αδριατικη.ανετο αχανες το πρωτο πολυτελες αλλα αβολο το δευτερο.πολλοι επιβατες ηδη το εχουν αντιληφθει.το ιδιο θα ελεγα αν ερχοταν στο δρομολογιο αυτο το ικαρος η το ολυμπια τα οποια και αυτα εχουν προδιαγραφες αδριατικης.συνοπτικα θεωρω τα παλατακια οτι καλυτερο για την συγκεκριμενη γραμμη.επιπλεον τα θεωρω και ενα κλικ καλυτερα απο τα κοκκινα απο αποψη ποιοτητας πλοιου.βεβαια στα πλην των παλατιων ειναι οτι εσωτερικα χρειαζονται ενα λιφτινκ.μοκετες καρεκλες κτλ,οπωσ αρμοζει σε ενα πραγματικο παλάτι.
  2. τον ιδιο περιπου χρονο ειχε κανει και το κνωσσος παλας στο παρθενικο του για ηρακλειο!!
  3. στα θετικα προσθετω οτι ειναι τα ποιο πρακτικα πλοια της μεσογειου!επισης το ταξιδι τους υπεροχο. αρνητικα-δεν μπορω να καταλαβω γιατι κλεισανε την ντισκο του πλοιου!!!το εκαναν σαλονι μη καπνιζοντων!!θα μπορουσε να λειτουργει σαν panaromic lounge-bar kαι μετα τις δωδεκα ως ντισκο! -η πολυτελεια τους(ιδιαετερα στο κνοσσος)ειναι σαφως κατωτερη απο εκεινη που εχουν τα ιταλικα αδερφακια τους -ελλειψη επιπεδων τv στα αεροπορικα!οπως εχουν τα bluestar -o θαυμασιος χωρος της πισινας ελπιζω το καλοκαιρι στα ημερησια να τον εκμεταλευτουν καλητερα!να ριχνουν και καμια βουτια οι τουριστες!! θεωρω σαν μια τελικη εκτιμηση οτι τα festos-knossos ειναι τα καλυτερα ελληνικα πλοια.
  4. αυτη ειναι συγκριση!!!!!!τα ποιο αξιολογα πλοια στην αδριατικη.παντωσ εγω ψηφιζω europa και το αδερφακι του.αν και τα μινωικα fossenakia,ειναι τα ποιο ομορφα εσωτερικα-εξωτερικα,υστερουν ομως αλλου.τα ιταλικα εχουν ταχυτητα πολυτελεια μεγεθος μεγαλη πρακτικοτητα.εχουν ομως περισοτερο χαρακτηρα ξενοδοχειου παρα καραβιου.
×
×
  • Create New...