Jump to content
Shipfriends

ΛΑΣΙΘΙ

eMembers
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

About ΛΑΣΙΘΙ

  • Birthday 07/15/1975

Uncategorized

  • Biography
    ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ
  • Location
    ΑΘΗΝΑ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Υπάρχει κάποιο πλοίο, στη συγκεκριμένη γραμμή, που παίρνει ασυνόδευτα ΙΧ εκτός από κλασικά δρομολόγια της ΑΝΕΚ και των Μινωικών.
  2. Η Λ.Α.Ν.Ε ανακοινώνει ότι για σήμερα Παρασκευή 26.08.2011 είχε προγραμματισμένο καθαρισμό των υφάλων του πλοίου Ε/Γ – Ο/Γ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ. /www.visitkythera.gr/gr/information/news/vincenzo_kornaros_ship_260811.html
  3. Ξέρουμε με τι σημαία έχει τα πλοία της η ΝΕΛ γιατί χθες που ήμουν στον Πειραιά είδα στο European Express να κυματίζει η Κυπριακή; Βέβαια και ως λιμάνι νομίζω ότι έγραφε Λεμεσός.
  4. Διαβάζοντας τα παραπάνω μου γεννήθηκε μία απορία. Πώς πέρασαν τον αντλαντικό (Βενεζουέλα - Καραιβική) κάποιες παντόφλες;
  5. Κόπηκαν και εκπτώσεις που ίσχυαν και ισχύουν στην ΑΝΕΚ: Στρατιωτικοί, καθηγητές πανεπιστημίου (30%) Σώματα ασφαλείας, δημόσιοι υπάλληλοι, εκπαιδευτικοί (25%) Τα καλά του ανταγωνισμού τελείωσαν.
  6. Στο site της ΑΝΕΚ ενώ υπάρχει ο τιμοκατάλογος της συνεργασίας (το βρίσκεις με λίγο ψάξιμο). Στα δρομολόγια για Ηράκλειο βγάζει μόνο το Πρέβελης. Αντίθετα στη Superfast το site είναι πλήρως ενημερωμένο.
  7. Πάντως με τη συνεργασία αυξήθηκαν οι τιμές (για Ηράκλειο) σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Attica. Επίσης, έχουν διαφορετικές τιμές στις σελίδες τους. Οικονομική: ΑΝΕΚ 37, Syperfast 38 Και μία απορία ποιές εκπτώσεις θα μείνουν;
  8. Το Ιεράπετρα ταιριάζει περισσότερο στην άγονη λόγω των πολλών προσεγγίσεων.
  9. Τα αποτελέσματα της ΑΝΕΚ για το πρώτο τρίμηνο.
  10. Παλαιότερα οι Μινωικές και η ΑΝΕΚ είχανε μοιράσει τα λιμάνια. Είχαν από 2 πλοία στα Χανιά και στο Ηράκλειο. Τα πιο καινούργια η ΑΝΕΚ τα έβαζε στα Χανιά και οι Μινωικές στο Ηράκλειο με απότέλεσμα να παίρνουν μόνο φορτηγά και τους εναπομίναντες επιβάτες. Στη συνέχεια η γραμμή των Χανίων έμεινε μόνο με ένα πλοίο από τις Μινωικές και στο τέλος το αποσύρανε και αυτό. Την περίοδο εκείνη συζητιόταν έντονα η συγχώνευση των δύο εταιρειών. Οι Μινωικές είχαν κέρδη από τη δρομολόγηση γιατί τα πλοία ήταν μικρά σε σχέση με τα σημερινά και δεν υπήρχαν Ro-Ro με αποτέλεσμα να γεμίζουν τα γκαράζ από φορτηγά.
  11. Το Ρόδος πάει Βεγγάζη. Τώρα είναι δυτικά της Κρήτης.
  12. Ο Grimaldi αγοράζει καθημερινά μετοχές εδώ και πολύ καιρό, ξέρουμε τι ποσοστό έχει φτάσει;
  13. Πρέπει να παραδεχτώ ότι θα είναι πολύ γρήγοροι στην Μονεμβασιά (1 min για επιβίβαση - αποβίβαση) My link
  14. Η ANEK LINES ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι ματαιώνεται η κρουαζιέρα με το «ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» που θα πραγματοποιούνταν, από 30 Σεπτεμβρίου έως 11 Οκτωβρίου 2010, στην Κ.Ιταλία & την Μάλτα.
×
×
  • Create New...