Jump to content
Shipfriends

aegina

eMembers
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aegina

  1. Το Λεανδρος αδελφο πλοιο του Σαρωνικου τουλαχιστον στην αρχη αρα τα ΜΑΡΙΑ και ΚΑΤΕΡΙΝΑ δεν ειναι τα μονα αδελφα οχηματαγωγα που εχουν φτιαχτει ...
  2. Βλεπουμε και το ΝΗΡΕΥΣ πορτοκαλι καθως και το ΜΑΝΙΑ αλλα και τα ΑΙΑΣ και τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ .
  3. Θα πρεπει να ειναι το σημειο που ηταν τα TAX FREE αυτα τα πλοια ειχαν πολυ μεγαλα καταστηματα TAX FREE .
  4. Εχω κανει δυο ταξιδια με το SUPERSTAR απο Ραφηνα προς Παρο και παντα ηταν στην ωρα του στην Παρο δηλαδη γυρω στις 23 και θυμαμαι οτι και τις δυο φορες 21.15 ειχε φυγει απο Μυκονο.
  5. Εχω την εντυπωση οτι με μια καλη μετασκευη κλειστου τυπου θα ηταν πολυ καλυτερο του ΑΝΤΙΓΟΝΗ.Αλλα και μια μετατροπη του σε κλειστου τυπου ειναι μια χαρα ειναι και για μικρες Κυκλαδες Αμοργο.
  6. Αριστες ελικτικες ικανοτητες χαρις τα azipods.
  7. Δεν νομιζω να ειναι επιβατηγο μαλλον καποια θαλαμηγος / τουριστικο ΝΑΥΤΙΛΟΣ δεν ξερω αν υπηρχε στην γραμμη τη δεκαετεια του 60 παντως υπηρχε το ΑΣΠΑΣΙΑ πρωην ΑΦΑΙΑ ενα ξυλινο σκαρι .Αυτο μαλλον καποια εκδρομη εκανε το γεγονος οτι υπαρχουν πολλα παιδια και ο καθολικος παπας μαλλον εκδρομικο/ νοικιασμενη θαλαγος ειναι.
  8. Ομορφο καραβακι με καλη μετατροπη οτι πρεπει για Σαρωνικο η για ενδοκυκλαδικα.
  9. Δηλαδη ο Πρωτεας φεύγει απο Σποράδες; Μακαρι νατο δουμε στο Σαρωνικο...
  10. Ειναι το Πορτο Χελι και πρεπει να ειναι απο την πρωτη χρονια του ΜΑΡΙΑ μιας και λειπει το ζωναρι αρα το μακρινο 1974.
  11. Το Αντιγονη δεν νομιζω να θεωριται κλειστου τυπου και δεν ξερω κατα ποσο θα μπορει να ταξιδεύει με μποφορ και με χαμηλη ταχυτητα το Ν.ΑΙΓΙΝΑ να μην το σχολιάσω καλυτερα και χαμηλη ταχυτητα ο ΑΓ.ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ φευγει και ερχεται το ΣΥΜΗ το ΕΥΤΗΧΙΑ δηλαδη δυστυχως η ποιοτητα στα καραβια ολο και κατεβαινει...
  12. Ωραιο καραβακι μακαρι να ηταν στο Σαρωνικο...
  13. Αποστολος Π ονομαζονταν απο την αρχη της καριερας του το μακρινο 1974 πρεπει να ηταν Καθαρη Δευτερα οταν το ειδα πρωτη φορα, ηταν μπλε μετα μπεζ κα ι στο τελος ασπρο.Και για να βαλουμε και κατι ακομα στη θεση του το Αγιος Διονυσιος ΔΕΝ συνηπυρξε ποτε στη γραμμη της Αιγινας με τον Αποστολο Π.
  14. Ευχαριστω πολυ ! Παντως δεν καταλαβαινω γιατι να ανεβασουν δρομολογια αφου δεν υπαρχουν.Μεχρι πριν λιγο καιρο δεν υπηρχαν.
  15. Ξερει κανεις να μου πει γιατι το site της SEA JETS εχει το ενδοκυκλαδικο δεν υπαρχουν τιμες ουτε και κρατησεις μπορουν να γινουν. Στο openseas δεν υπαρχουν καν τα δρομολογια.
  16. Καπου στη δεκαετια του 60 μαλλον στις αρχες εχω διαβασει οτι ηρθε μαζι με το ΕΡΙΕΤΤΑ απο τη Σουηδια .Εγω μονο ως ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ το θυμαμαι αλλα οι πιο παλιοι ισως γνωριζουν καλυτερα. Καποτε λενε πηγαινε και ΥΔΡΑ ΣΠΕΤΣΕΣ απο το Ναυπλιο.Το '81 εγινε Νιρευς και το βαψανε πορτοκαλι.
  17. Μια φορα εχω ταξιδεψει κι εγω απο Πειρεα για Αιγινα σαν οχηματαγωγο ηταν το 75 νομιζω ημουν πολυ μικρος για να θυμαμαι κι αλλη μια παλι σαν Μαρια αλλα μετα την αλλαγη σαν αμιγως επιβατηγο πριν ακομα γινει Ευτηχια μαλλον το 78 απο Ερμιονη για Αιγινα.Απο πιο πλοιο ειναι βγαλμενη η φωτογραφια και που ;
  18. Και η παντοφλα στο βαθος ειναι το ΑΦΑΙΑ. Η πρωτη με την παντοφλα ΕΛΛΑΣ πρεπει να ειναι 72-73 διακρινεται το ΑΥΡΑ στη δευτερη με τα καραβακια του Σαρωνικου ειναι φθηνοπωρο η χειμωνας 74-75 η πρωτη χρονια του ΜΑΡΙΑ.Βλεπουμε το ΝΕΡΑΙΔΑ που ειχε ηδη φυγει απο το 70 μαλλον ξεχειμωνιαζει.Στην τριτη βλεπουμε τον ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ με το ΑΥΡΑ. Οσο για τη φωτο με τις παντοφλες ειναι τον χειμωνα 84-85.
×
×
  • Create New...