Jump to content
Shipfriends

yohan

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

  1. Μετατέθηκε ο cpt. Κ.Σκλαβούνος από το Παναγία Θαλασσινή στο Παναγία Πάρου (red sea ii) που είναι στην Αίγυπτο μιας και είναι ο μοναδικός πλέον πλοίαρχος της ΝΕΛ που μπορεί να ταξιδέψει το εν΄λόγω πλοίο που διαθέτει μόνο joey stick και όχι χειρηστήρια.
  2. Εγώ πάλι φίλε μου , έχω διαφορετική γνώμη όχι μόνο για τις κινήσεις στρτιγικής που έχει κάνει ο Κος Βεντούρης και το επιτελείο του, (και μιλάω για το οικονομικό επιτελείο που έχει), αλλά και για τους ανθρώπους που έχει επιλέξει σε θέσεις κλειδιά , πράγμα που αποδικνύει ότι δεν τον ενδιαφέρει και τόσο η εκμετάλευση της εταιρείας σαν ναυτιλιακή εταιρεία παρά μόνο οι ελιγμοί που μπορεί να κάνει σαν Διευθύνον σύμβουλος σε μία εταιρεία που είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο. Παρ΄όλα αυτά η ΝΕΛ ξαναπήρε τη διαχείρηση του Παναγία Πάρου που δραστηροποιήται στην Ερυθρά.
  3. Αυτό που ακούγεται έντονα πάντως και ως τελευταία νέα είναι : 1) Το Θεόφιλος βγαίνει total loss 2) Το ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ Ι αποσύρεται από τα δρομολόγια του μετά της 5-7/09/08 και κατηφορίζει για RED SEA ΚΑΙ 3) Εξαγορά του ε/γ-ο/γ Μυτιλήμη απο τη SEA STAR. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η EGYPTIAN NEL LINES ως πρών θυγατρική.
  4. Πλοίαρχος στο "ΘΑΣΟΣ" ο Cpt. Ανδρέας Μπόμπος.
  5. Σε γραφείο και μάλιστα σε φορτηγά ποντοπόρα πλοία.
  6. Το πλοίο έχει high-fog στο μηχανοστάσιο σαν μόνιμο σύστημα πυρόσβεσης. Τα χασανάκια όμως φαίνεται δεν πήραν αυτό που θα ήθελαν και τώρα απαιτούν και στο ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΙΙ, αλλά και στο RED SEA I ( TO OΠΟΙΟ ΕΧΕΙ CO2 STIS GAS TURBINE) να συμμορφωθούν με τις τοπικές απαιτήσειςκαι να βάλουν στα μηχανοστάσια τους CO2 σαν μόνιμο σύστημα κατάσβεσης μηχανοστασίου.
  7. και Υπαρχος ο Μαρίνος Νικολάκης που μόλις έφυγε από τη ΣΑΟΣ.
  8. Σε γραφείο πλέον ο Cpt.Ι. Σκλαβούνος. Καλότυχος και να ξέρεις ότι θα μας λείψεις από την ακτοπλοία.
  9. Αγαπητέ μου συμφονώ απόλυτα με τις παρατηρήσεις σου, επίσης θα ήθελα να μάθω τί προτίθετε να κάνει ο Πλοίαρχος του πλοίου γιατί εγώ βέβαια είμαι απ΄έξω απ' τον χωρό και πολλά τραγούδια ξέρω, αλλά από ότι μέχρι τώρα έχω παρακολουθήσει κανένα μα κανένα ταχύπλοο δεν πρόκοψε στην Ανδρο και από την άλλη η μόνη προβλήτα για ταχύπλοο και δη μονοχάλ στη Ραφήνα είναι μόνο η 9.
×
×
  • Create New...