Jump to content
Shipfriends

NOTIAS

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Είχαμε αγκαλίτσες με την προβλήτα .......κατά τον πρωινό κατάπλου...
  2. Δεν είναι ετσι τα πραγματα φίλε μου !!! το πλοιο δεν θέλει πλεον ΣΠΝ απογευματινο ....αλλα ΑΤΜ απογευματινο !!!! σχεδον καθημερινά
  3. Ετυχε παιδιά και θα.... ξανατυχει αν οι βοριαδες ξεπερασουν τα 7bf :confused: Ηρθε στην Τήνο Πεμπτη-Παρασκευη 30-31/7 με προσεγγιση πρωι-απογευμα χωρις επιβάτες για Τήνο , πήρε σφραγίδα απο το Λιμεναρχειο και συνεχισε το δρομολογιο του ;)
  4. Ολη τη νύχτα στη ράδα της Μυκόνου Θεολόγος και Ακουα Η δύναμη του αέρα είναι 9 καθαρά Δεν νομίζω να είναι καλή ιδέα να έρθει το Σούπερ Φέρυ σήμερα στην Τήνο και την Μύκονο
  5. Το Ακουα έφυγε πριν 5 λεπτά απο Μύκονο για Σύρο . Στην Μύκονο δεν στέκετε με τίποτα . Στην Τήνο απόψε την γλυτωσε ο κ. Τάσος στο τσακ.
  6. 182 Ε/Γ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΡΟΔΟΥ 41 ΕΛΛΑΣ ΣΠΙΝΤ ΚΑΤ Ν.Ε. ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ Απο τις Δηλώσεις Τακτικής Δρομολόγισης
  7. Υπάρχουν φήμες για αγορά απο τον Παναγιωτάκη (φερυ 135 μέτρα 25 μίλια )απο Ιαπωνία . Εχει ακούσει κάποιος φίλος κάτι ?
  8. Το πλοίο προορίζεται για τοπικο στην Ανδρο (πιθανως με Τηνιακό Καπετάνιο)
  9. Ο ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ήρθε στην Τήνο στις 10:00 και έφυγε στις15:00;) (γυρίζει το Νταλιάναερχεται το super χωρις να κοψει και πολύσυρταρώνει ανάμεσά τουςκαι αρχίζει ο πόλεμος της καρέκλας το Σάββατο καινούριες φωτο με Βενιζέλο -Νήσος Χιος κ.λ.π
  10. Απο σήμερα και για 1 μήνα σε άδεια ο Τζώρτζης , στα χειριστήρια και πάλι ο καπ. Θύμιος
  11. Στην Τήνο έβγαλε 50 περιπου επιβάτες 6 ΙΧ 5 ασυνοδευτα 5 λοιπα Φορτηγα . Καλή κινηση για πρωτο δρομολόγιο νομίζω. ΥΓ. Ο καταπέλτης δεν πατάει καλά ,6 στρωμάτσες και η εκφώρτωση αργά και με δυσκολία.
  12. Στην Τήνο έβγαλε 50 περιπου επιβάτες 6 ΙΧ 5 ασυνοδευτα 5 λοιπα Φορτηγα . Καλή κινηση για πρωτο δρομολόγιο νομίζω. ΥΓ. Ο καταπέλτης δεν πατάει καλά ,6 στρωμάτσες και η εκφώρτωση αργά και με δυσκολία.
  13. Πάρα πολύ καλό εσωτερικά , κανένα καθισμα αεροπορικού τύπου . Ενα προβλημα με τον καταπέλτη ,δεν πατούσε καλά στην Δυτική της Τήνου που έπεσε , το καράβι έπρεπε να είναι παρα πολύ μακριά απο την προβλήτα (στο οριο ) .Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι ,γιατί το καράβι ήταν άδειο και όταν είναι φορτωμένο , θα είναι χειρότερα.
×
×
  • Create New...