Jump to content
Shipfriends

ΑΙΓΑΙΟ

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

  1. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ πεντε μηνες ΜΑΡΙΝΑ 6 μηνες ΛΗΜΝΟΣ δυο μηνες κ.λ.π. Το περιφημο 9μηνο τι εγινε ? κανεις δεν το αναφερει πια. Αυτα περι ετησιων επιθ/σεων -διακοπη πλοων -αποδρομολογησεων, ειναι για γελια.Υπαρχουν νομοι, εφ οσον λοιπον καμμια απο τις δυο πλευρες (κρατος -εφοπλιστες) δεν τους τηρουν ας τους αλλαξουν.
  2. Οπως εγινε με το ΡΟΔΑΝΘΗ μετα το ατυχημα (απελυσε το 80% του πληρωματος και ακομη περιμενουν)
  3. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΝΑΞΙΑ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΜΑΜΙΔΗΣ ΥΠΑΡΧΟΣ ΤΡΕΣΣΟΣ (Ο ΓΕΡΟΝΤΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΠ/ΧΟΣ) ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Ο ΤΡΕΣΣΟΣ ΜΕ ΥΠΑΡΧΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 1993 ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΕΣΥΡΘΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΑΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.
  4. Γιατι τοσο μεγαλη εκπληξη αφου το πλοιο δεν μεταφερει οχηματα (προς το παρον τουλαχιστο) μονο χυμα φορτιο.
  5. Στα δρομολογια του Ανθη Μαρινα που εδεσε για ετησια.
  6. ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΤΑ ΜΑΚΗ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΟΥΔΗΜΟΣ.
  7. Το σημερινο δρομολογιο του ΡΟΜΙΛΝΤΑ θα το κανη το ΓΕΩΡΓΙΟΣ την Τεταρτη (Δυτικες κυκλαδες με Φολ/δρο-Σικινο-Ιο -Θηρα Αναφη).
  8. Στα Αντικυθηρα δεν υπαρχει λιμεναρχειο(το πλοιο δεν παιρνει σφραγιδα) πολλες φορες στην αγονη εφ οσον δεν εχεις να αποβιβασεις κανεναν ουτε και να παρεις επιβατη αφου μιλησεις με τη στερια σφυριζεις και φευγεις ακομη και αν ο καιρος ειναι καλος,γινεται πολυ συχνα ειδικα το χειμωνα στα αγονα νησια.
  9. Ο Αυγουστης Πολεμης πεθανε δυο χρονια περιπου μετα το ναυαγιο.Τα παιδια του (ζουσαν στην Αγγλια) δεν τους ενδιεφεραν τα ποσταλια και ετσι εκλεισε η εταιρεια.
  10. Στα ταχυπλοα της HFD το χειμωνα το πληρωμα αν και ναυτολογημενο δεν πληρωνεται Σαββατοκυριακα και αργιες δηλαδη 30% οι μισθοι χαμηλοτεροι απο οταν το πλοιο ταξιδευει. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ c3po
  11. Συμφωνω και εγω οτι το ΑΝΘΗ ειναι απο τα πιο καλοταξιδα βαπορια που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στο λιμανι,ενταξει μπορει να εινα ασχημο αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο νομιζω.Εσωτερικα εχει βελτιωθει παρα πολυ μετα την προσθηκη των καμπινων σκαλας κ.λ.π καμμια σχεση με περυσι.
×
×
  • Create New...