Jump to content
Shipfriends

binda

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. ΧΑΡΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΙ ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ.
  2. Αναχώρησε κανονικά σήμερα για το δρομολόγιο του αλλά έφτασε με αρκετή καθυστέρηση στη Σαντορίνη. Turbo
  3. Αγαπητε HS4 πρέπει να έχει περί τους 240 επιβάτες, 20 ΙΧ, και περίπου 20 Φ/Γ. Τέτοιες μέρες έτσι και αλλιώς δεν έχει πολλή κίνηση σε 10 ημέρες θα αρχίσει ο χαμός λόγω Πάσχα.
  4. Ο Θεόφιλος τώρα έφτασε στη Χίο με μία μηχανή και άδειασε κόσμο και αυτοκίνητα για να τα πάρει το Νήσος Μύκονος. Περιμένει κλιμάκιο για αποκατάσταση διότι όπως προαναφέρθηκε φτιάχτηκε το ένα τουρμπο, αλλά στη Μυτιλήνη (και ευτυχώς γιατί θα το βλέπαμε καραβοφάναρο) αλλά το άλλο έχει ακόμα βαβά. Δεν ξέρω σε πόσες ώρες θα γίνει αποκατάσταση Επίσης δεν νομίζω να φταίνε ούτε στρείδια ούτε τα μύδια. Η μούργα στα τουρμπο κάνει περισσότερο κακό και να ευελπιστούμε να μην έχει γίνει και περισσότερη ζημιά. Γιατί και ο στρόφαλος θυμώνει
  5. α. Πιστεύω ότι ο όρος "πολιτική επιστράτευση" για το έτος 2006 είναι επιεικώς απαραδέκτος και μάλιστα σε καιρό ειρήνης. Αυτό λέγεται καθαρός εκβιασμός για τους ναυτικούς. Και οι ντοματούλες από την Κρήτη (που δεν είναι και της εποχής) δεν είναι θέμα για τερματισμό της απεργίας. Γιατί και αυτούς οι ναυτικοί τους πηγαινοφέρνουν και θα έπρεπε να έχουν δείξει περισσότερο σεβασμό για τα αιτήματά τους. Οσο αφορά τα υπόλοιπα νησιά για φάρμακα κτλ πιστεύω ότι δεν υπάρχει θέμα όταν μιλάμε για νησιά όπως Χίος και Μυτιλήνη. Ελεος δηλαδή! Η Τήλος τι να πει που και χωρίς απεργία έχουν σύνδεση με Ρόδο μια φορά την εβδόμαδα και αυτό αν δεν έχει καιρό! Και βέβαια όλοι πρέπει να θέλουν να απεργήσουν γιατί αυτά τα αιτήματα που έχουν υποβαλλει στους κ.κ. της Κυβέρνησης ειναι σωστά και για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια αφορούν όλους τους ναυτικούς. Και το ασφαλιστικό αφορά όλους και το συνταξιοδοτικό και ο χρόνος εργασίας εκτός και αν δε έχετε καταλάβει για παράδειγμα ότι οι ταχύπλοοι της Hellenic Seaways φέτος θα δουλέψουν περίπου για 7 μήνες. Τους υπόλοιπους τι θα κάνουν ; Και αναφέρομαι σ'αυτήν την εταιρεία γιατί έμαθα ότι από τα 5 ταχύπλοα το πολύ 3 θα κάνουν διπλά δρομολόγια. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι τι θα γίνουν?
×
×
  • Create New...