Jump to content
Shipfriends

che

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Πλοιαρχος στο ΑΓΙΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ (ΧΙΟ-ΤΣΕΣΜΕ σε λιγες ημερες) ο καπτα ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΟΝΗΡΟΣ πρωην υπαρχος του ΠΑΝΑΓΙΑ ΨΑΡΙΑΝΗ (ξαδερφος του γνωστου του ΜΥΤΙΛΙΝΗ)για να μην γινει μπερδεμα
  2. Αλλαγες στο ΑΡΣΙΝΟΗ:Γ'ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΝΑΣ και προαγωγη απο Γ' σε Β'ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ο ΦΑΝΗΣ ΒΑΚΚΑΣ.
  3. Καλησπερα στο φορουμ ανοιγω αυτο το topic γιατι καπου διαβασα αλλα ακουστικε κι ολας οτι η ALPHA FERRIES κατεβαζει ταχυπλοο το οποιο θα δρομολογησει απο ΡΑΦΗΝΑ για ΑΝΔΡΟ-ΤΗΝΟ-ΜΥΚΟΝΟ.Ξερει κανεις κατι γι αυτο?ισχυει η ειναι ραδιο αρβυλα?
  4. Φιλε ΝΑΥΤΟΝΑS για την ΧΙΟ απ οσο γνωριζω δεν εχει αλλαξει κατι μετα απο τις αλλαγες που ειχαν γινει το καλοκαιρι.
  5. Αποστολε η τζιμινιερα ειναι πιο μεγαλη απο το ΨΑΡΙΑΝΗ! ασε γιατι και το φοτηγο και η Ψαριανη ειναι παρε το ενα και χτυπα το αλλο...
  6. Φιλε Παναγιωτη το ΠΑΝΑΓΙΑ ΨΑΡΙΑΝΗ βρικεται ακομα στον νεο μολο και παρολο που ειχαν γινει κατι ψιλοεργασιες με σκοπο την δρομολογηση του στις προαναφερομενες γραμμες τελικα αφου δεν εγινε τιποτα ακουστικε οτι το πλοιο πωλειται(οπως ειναι επιπλωμενo). επισης πριν λιγες μερες εκανε και σκατζα μια θεση πιο μεσα για να μην ενοχλει τα ρυμουλκα που πανε στη γωνια δεξια του.
  7. Πλοιαρχος εδω και λιγες μερες στο ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΡΥΜΝΙΩΤΙΣΑ ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ
  8. Εσωτερικη μεταγραφη απο το ΠΑΝΑΓΙΑ ΨΑΡΙΑΝΗ στον ΤΑΞΙΑΡΧΗ Α' ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΝΟΣ και μια μικρη διορθωση στον ΠΑΝΑΓΙΑ Παναγιωτης Μακαρατζης ειναι το ονομα του πρωην υπαρχου του ΑΘΗΝΑ.
  9. Φιλε PROUD δεν χρειαζεται να εισαι πληρωμα σε καποιο πλοιο για να αναγνωρισεις την αξια καποιου καπετανιου και με βρισκουν συμφωνο ο LEFTERIS69 και ο capnikos.
  10. φιλε νικ μπορω να σου στειλω και πιο κοντινες αυτη που εβαλες ειναι μακρια απο την πλωρη του ΠΗΝΕΛΟΠΗ O capnikos με καλυπτει με τις αποψεις του! Μαλλον τους ιδιους δασκαλους θα εχουμε Οσο για το προβλημα με την αγκυρα δεν εχει να λεει και κατι τον καθε καπετανιο τον κρινεις στο συνολο του και οχι σε ενα μεμονομενο περιστατικο που μπορεις και να το πεις και συνιθισμενο στην ακτοπλοοια αλλωστε εχουν γινει και χειροτερα οπως ολοι θα γνωριζετε!
  11. Φιλε νικ καλη χρονια Τον εχει ανετα και τον ΘΕΟΦΙΛΟ οπως και ολα τα αλλα που ηταν! Να ειναι καλα ο Διαμαντελος να βλεπουμε και να μαθαινουμε!
  12. Χαιρετω τα μελη του φορουμ καλη χρονια με υγεια και ευτυχια. Το ΘΕΟΦΙΛΟΣ εχθες μπηκε με το δεξι στην ΧΙΟ. Εκανε ΔΕΞΙΑ στροφη η οποια συζητηθηκε και εκανε εντυπωση.
  13. Φιλε ΝΗΡΕΑΣ θα συμφωνησω με τον ΠΑΝΑΓΙΑ επισης θα σου θυμησω το γνωστο σε ολους πλεον οτι μονο το ονομα εχει μεινει σε αυτη την εταιρεια.Το ΛΕΣΒΟΣ λοιπον ειναι μονο διακοσμητικο κατα την αποψη μου και ισως και πολυ συντομα να αλλαξει και αυτο μετα την συγχωνευση που ακουγετε οτι θα γινει εδω και καιρο.Οσο για τα πλοια της ΑΝΕΚ που ανεφερες φανταζομαι η μπορει και να θυμαμαι μερικους που κανανε αριστερες στα ΛΕΜΟΝΑΔΙΚΑ ΜΕΣΑ και δεν ηταν Κρητικοι και αν ηταν να τα ξανα δω αυτα δεν θα με χαλαγε η αλλαγη του 80%.Οπως και για της ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ το ιδιο. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
  14. file capnikos to r/k legete michalis s(mia mikri dior8osi epeidei eixes erotimatiko) episis simfono mazi sou sto sxolio peri mpananias:) file nireas ontos megalo pososto apo to pliroma tou 8eofilos exei allaxei opos kai apo ta alla ploia tis NEL afto den simainei oti ta kainourgia pliromata den einai kala kai oti einai h aitia ton provlimaton!ego xero axiologa atoma pou exoun nautologi8ei! xoris vevaia afto na simainei oti kai oi proigoumenoi den itan kali kai oti den axizan na einai ekei! kales giortes
×
×
  • Create New...