Jump to content
Shipfriends

trip

eMembers
  • Posts

    133
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by trip

  1. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σήμερα αναχώρηση απο Θεσ/κη με  ''450 επιβάτες, εκ των οποίων οι 280 θα κατέβουν στο λιμάνι της Μύρινας, στη Λήμνο, και οι υπόλοιποι στη Μυτιλήνη. Αντίστοιχα, 55 οχήματα θα βγουν στη Λήμνο και 35 στη Μυτιλήνη''

  2. Ενα ταχύπλοο,φορτώνοντας το γκαράζ βάση του προβλεπόμενου πρωτοκολλου του,να μετατρέπεται σε συμβατικό απο πλευράς ταχύτητας δεν το λες φυσιολογικό πάντως..αν ήταν έτσι τα ταχύπλοα θα έπαιρναν επιβατες μόνο.

    Με καιρό & γκαραζ φουλ 3-4 μίλια να χάνει είναι λογικό,να χάνει 8-10 δεν είναι.

    Γενικότερα οχι μονο για το Superexpress

  3. Το λιμάνι στον Αγ.Ανδρέα δεν χαίρει ιδιαιτερης εκτιμησης απο τους κατοίκους στο νησί καθώς περά απο την απόσταση που βρίσκεται απο τη χωρα (περίπου 15 λεπτα) στερεί την εικόνα-διαφήμιση του νησιού που είναι το κάστρο πάνω απο το λιμάνι. (που όντως είναι πανέμορφο)

  4. Σε συνέχεια λοιπόν των εξελίξεων αναρωτιέμαι τον superΜario δεν τον φρενάρει τίποτα ούτε οι επιπτώσεις της πανδημίας (σύμφωνοι οι επιδοτήσεις δεν σταμάτησαν σχεδόν καθόλου) στην πολιτική που ακολουθεί και στα ανοίγματα που κάνει κι έχει φτιάξει πλέον αυτό το τεράστιο στόλο?

  5. Κατα τη γνώμη αυτό που είχε ακουστεί πέρυσι με απογευματινά απο Πειραια (Μύκονο-Παρο-Νάξο) και επιστροφή το πρωί απο τα νησιά θα ήταν μεγαλύτερο δέλεαρ..

    και χωρίς την Σύρο που είναι μεσα σε ολά τα υπόλοπα του ανταγωνισμού.

×
×
  • Create New...