Jump to content
Shipfriends

GIANNHS LIMANHS

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GIANNHS LIMANHS

  1. Την Πέμπτη το βράδυ το πλοίο ερχόμενο από Μυτιλήνη σφύριζε διαρκώς στην είσοδο του λιμανιού ώρα 00.45. Ξέρει κανείς τι συνέβη?
  2. Καλά, οι άνθρωποι δεν παίζονται στη φόρτωση. Σπάνε το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο. Πέμπτη βράδυ άφιξη στη Χίο 00.20 από Μυτιλήνη, φόρτωσε 13 φορτηγά (τα 8 ξεκοτσάριστα) και γύρω στα 15 ΙΧ. Αναχώρηση 00.30!!!!
  3. χθες το Ν.ΜΥΚΟΝΟΣ προσέγγισε Σύρο. Αληθεύει οτι το υποδέχτηκαν με βεγγαλικά και κροτίδες? άφιξη στη Χίο 00.20. Μόνο 30 λεπτά καθυστέρηση
  4. Ο ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ επέστρεψε σήμερα μετά από 9 μήνες στο λιμάνι της Χίου. αναχώρησε 12.30 για Μυτιλήνη-Λήμνο-Αλεξανδρούπολη.
  5. Σήμερα κατεβαίνοντας από Μυτιλήνη πέρασε μεταξύ Χίου και Οινουσσών. Μάλιστα περνώντας κοντά στην ακτή, στο Βροντάδο, σφύριζε.
  6. δεν είναι στα δρομολογια 5/4-15/4 προφανώς πάει δεξαμενή
  7. Την Παρασκευή το ΘΕΟΦΙΛΟΣ έφτασε στη Χίο 05.10 από Πειραιά. Τον τελευταίο καιρό κάτι δεν πάει καλά με το πλοίο, η ταχύτητα του είναι γύρω στα 16 μίλια.
  8. Από αύριο στο ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΡΗΜΝΙΩΤΙΣΣΑ πλοίαρχος ο Π.ΚΛΟΥΡΑΣ
  9. αναχώρησε 18.15 για Πειραιά μετά από προσπάθειες μισής και πλέον ώρας για να ξεκολήσει από τον μόλο. Δεν είχε προπελάκι.
  10. Σήμερα η πίτα της ΝΕΛ στη ΜΥΤΙΛΗΝΗ παρουσία Κ.ΑΓΑΠΗΤΟΥ.
  11. Απόστολος θα εντάξει τα πλοία της C-Link και η VIDALIENT CORPOR (σύμφωνα με τις πηγές μου πίσω από αυτή την εταιρία βρίσκεται ο αδελφός του Απόστολου) θα συμμετάσχει με το Αγ. Γεώργιος. Έτσι δημιουργείται μια νέα εταιρία με 12 πλοία στην ακτοπλοΐα (5 ταχύπλοα – 7 συμβατικά), με παρουσία σε αρκετές γραμμές και σημαντικό μεταφορικό έργο. Ο ρόλος του Αρβανίτη δεν είναι ξεκάθαρος. σύμφωνα με πληροφορίες. μάνατζερ στη ΝΈΛ ο Γ.Βεντούρης, εμπορικός διευθυντής Κ.ΑΓΑΠΗΤΟΣ!!!
  12. Χθες ήταν μέσα στο Ν.ΜΥΚΟΝΟΣ ένας γερμανός επιθεωρητής που φωτογράφιζε την φόρτωση του πλοίου και από οτι έμαθα ασχολείται με τη ναυπήγηση του Ν.ΧΙΟΣ.
  13. Τα στατιστικά που έδωσε η ΝΕΛ δεν είναι τα σωστά. Σε επιβάτες και ΙΧ το Ν.ΜΥΚΟΝΟΣ πήρε περισσότερους, ενώ στα φορτηγά σημαντικό μεριδιο έχει το Π.ΚΡΗΜΝΙΩΤΙΣΑ.
  14. σαν να λέμε "και οι 11 μπροστά μήπως βάλουμε κανένα γκολ στις καθυστερήσεις"
  15. Ξέρει κανείς τί έγινε με τον Ταξιάρχη χτες? Κάτι άκουσα για πρόσκρουση στη Λήμνο.
  16. Στο ΜΥΤΙΛΗΝΗ ο Χάρης Τσουκαλάς στη θέση του Π.Κλούρα
  17. Ποιά ΝΕΛ? Η ΝΕΛ δεν υπάρχει πια, Στη θέση της η C-LINK.
  18. ΤΡΙΤΗ απο ΠΕΙΡΑΙΑ προς Χίο RO-RO SEA WITCH για Μυτιλήνη-Λήμνο-Καβάλα
  19. Στο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ο Διαμαντής Παπαγεωργίου
×
×
  • Create New...