Jump to content
Shipfriends

SUNDAY

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About SUNDAY

  • Birthday 06/04/1980

Uncategorized

  • Occupation
    Ιδ.Υπάλληλος

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ξέρει κανείς πως πάνε οι εργασίες στο συγκεκριμένο καράβι? Έχει προχωρήσει καθόλου ή απλώς ελπίζουν πως θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 2007 και θα γίνει όπως με το "Νήσος Μύκονος" απο θέμα καθυστερήσεων?
  2. Για ποιό λόγο πιστεύεις οτι δεν υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει να φτιάχνεται το Νήσος Χίος? Εγώ πίστευα στην αρχή πως το ετοίμαζαν να αρχίσει η ναυπήγησή του απο τέλη Νοέμβρη
  3. Προς τι όμως η τόση μυστηκοπάθεια σχετικά με το πότε θα αρχίσει η συναρμολόγηση του νέου καραβιού?
  4. Ναι, κατά τη διάρκεια που κατασκευαζόταν το Ν. Μύκονος ήταν τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για να επιβλέπει. Δεν νομίζω πως έχει πάντως άμεσο αντίκτυπο για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας των ναυπηγείων των ίδιων, αφου δεν τα κατασκευάζουν άτομα που έχουν προσληφθεί στο Σκαραμγκά αλλα εργολάβος Αυτός που κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει, είναι η Marenco, που αποπεράτωσε και το πρώτο, αλλα απο θέμα απολύσεων δεν θα θιγούν τα Ναυπηγεία. Ήδη στη Marenco οι περισσότεροι απολύθηκαν
  5. Ναι, μέχρι το καλοκαίρι του 2007 ενοούσα στην ερώτησή μου. ¨Ετσι έχω ακούσει κι'εγώ, οτι μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη το πολύ μέσα Οκτώβρη, θα πρέπει να γίνει η ανάθεση για την κατασκευή του (αν όχι στα ίδια τα Ναυπηγεία, σε κάποιο εργολάβο) Αυτό όμως θα μαθευτεί την τελευταία στιγμή.
  6. Είναι πάρα πολύ ωραίο πάντως (οπτικά) το καράβι. Και απ'ότι ξέρω έχει πέσει πολύ χρήμα στο εσωτερικό του (απο τα καθήσματα μέχρι τηλεοράσεις plasma, πανάκριβα σποτάκια για φωτισμό κλπ) Λίγη πολυτέλεια δεν βλάπτει εδώ που τα λέμε!!
  7. Τώρα που τελείωσε το Νήσος Μύκονος μετά απο τόσες καθηστερήσεις, πρέπει να βάλουνε σιγά σιγά μπροστά για το Νήσος Χίος. Γιατί πάλι θα χάσουν το Καλοκαίρι. Άντε να μπεί μέσα η Μαρένκο και σ'αυτό να τελειώνουμε που έχει μείνει τόσος κόσμος χωρίς δουλειά. Αλήθεια, πόσο καιρό μπορεί να πάρει μόνο η συναρμολόγηση του? (Για να φτάσει σε σημείο που μπορούν να μπούν μέσα ηλεκτρολόγοι κλπ?)
×
×
  • Create New...