Jump to content
Shipfriends

gilmour_slash1

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ΠΟλυ καλο κειμενο,με πολυ αξιολογες παρατηρησεις!!!Μπραβο proud_ionian εστω και λιγο καθυστερημενα
  2. Παιδια μπραβο θιξατε ενα πολυ καλο θεμα.Για οτι γινεται στο πλοιο με την πρωτη να κατηγορισουμε τον πλοιαρχο,τους αποκατω αξιωματικους και γενικοτερα το πληρωμα του πλοιου.Με ολοι αυτην την κατασταση πανικου και δυσφοριας που δημιουργουμε κανουμε τα πραγματα χειροτερα και οχι καλυτερα.
  3. Αγαπητα μελοι του Shipfriends.gr Χαιρεται, Θα ηθελα να ρωτησω αν σαν δοκιμος στις ΑΕΝ κανω τα εκπαιδευτικα μου ταξιδια σε Ε/Γ-Ο/Γ η κρουαζιεροπλοιο και σαν ανθιποπλοιοαρχος συνεχισω στου ιδιου τυπου πλοια,αν μετα θελησω να δουλεψω σε φορτηγο η τανκερ μπορω να βρω ευκολα εταιρια η θα υπαρχει προβλημα? Ευχαριστω.
  4. Αγαπητα μελοι του shipfriends.gr χαιρεται Θα ηθελα να ρωτησω ποιες ελληνικες εταιριες κρουαζιεροπλοιων γνωριζεται η αν υπαρχει καποιο site που να λεει περισσοτερα για τις ελληνικες εταιριες κρουαζιεροπλοιων? Ευχαριστω.
  5. Απο οσο το εχω ψαξει μεχρι τωρα η οποιο οικονομικη και πρακτικη λυση ειναι η καρτα της vodafone.To δορυφορικο ιντερνετ για μεσα σε πλοιο φορτηγο η δεξαμενοπλοιο δεν γινεται για παρα πολους λογους(ακριβως εξοπλισμος,πολυ ακριβη συνδεση κλπ). Η καρτα της Vodafone λειτουργει εως και αποσταση 80 ναυτικων μιλιων απο στερια.Μαλιστα τωρα για τους χρηστες του εξωτερικου η vodafone εχει ειδικο προγραμμα οπου με 99 ευρω τον μηνα εχεις 75 Μb χωρις χρεωση.Απο οτι μου εχουν πει πιανει παντου εκτος απο τυνησια.Χρησιμοποιωντας και το opera που απομονωνει animations,εικονες,java εφαρμογες κλπ γραφει αρκετα λιγοτερο.Αν το πλοιο δεν εχει ΙΝΜ-Β η ΙΝΜ-C(συγχωρεστε με αν τα λεω λαθος) ειναι μια πολλοι καλη λυση για να στελνεις emailς,μυνηματα,φωτογραφιες και να μην χρειαζεται να τρεχεις στα λημανια σε internet cafe. Παρομοιες καρτες εχουν βγαλει Erickson(μου το εχουν πει δεν την εχω δει απο κοντα) και cosmote.Tα προγραμματα της cosmote δεν ειναι τοσο καλα οσο της vodafone για ναυτικους εως μεσα ιουνιου που το κοιταξα.
  6. Αγαπητα μελοι του shipfriends.gr χαιρεται, Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να εχω ιντερνετ σε ποντοπορο δεξαμενοπλοιο η φορτηγο πλοιο. Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...